28 / 04 / 2024

Modex Expo inegöl fuarı

Modex Expo inegöl fuarı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde bu yıl 32'incisi düzenlenen MODEF EXPO Fuarı 4 Kasım'da kapılarını açıyor. İnegöl Fuar Merkezi'nde toplam 160 sektör temsilcisinin stant açacağı EXPO Fuarı'na yurtdışından yaklaşık 3 bin 500 ziyaretçi bekleniyor...

İnegöl MOBİLİMO AVM projesi yoğun ilgiyle karşılandı!

İnegöl'de MOBİLİMO AVM'yi hayata geçiren Çelebiler İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çelebi, 12. CNR EXPO Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı'nda (İMOB) gazetecilerin sorularını yanıtladı.

İMOB 2016 Fuarı'na İnegöl 200 firma ile katıldı!

12’nci CNR EXPO Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı’na (İMOB) İnegöllü firmalar yoğun katılım gösterdi. İnegöl protokolü de, katılım gösteren 524 firmadan 200’e yakını İnegöl firmalarından oluşan fuara çıkarma yaptı.

İnegöl'e mobilya AVM inşa ediliyor!

INEGÖL'de 50 mobilya sanayicisinin ortak girişimiyle temeli atılan 100 milyon dolar yatırım bedelli Mobiliyum AVM, yabancı alıcıları yılın her dönemi ağırlamayı hedefliyor...

Mehmet İnegöl kimdir?

Bolu Mudurnu Belediye Başkanı Mehmet İnegöl kimdir? Mehmet İnegöl, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mehmet İnegöl, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Mehmet İnegöl'ün biyografisi...

İnegöl Oylat termal turizm merkezi olacak!

İnegöl'ün turizm cenneti olan Oylat kaplıcalarına giderek incelemelerde bulundu. Bakan Veysel Eroğlu, " Oylat'ı Termal ve Tabiat Turizm Merkezi yapmaya karar verdik " dedi.

Bursa Huzur Mahallesi'nde peyzaj düzenlemesi yapılıyor!

Bursa Huzur Mahallesi'nde peyzaj düzenlemesi yapılıyor. Alinur Aktaş, "inegöl'ü yaşanabilir modern bir kent olarak geleceğe taşımak için bu zamana kadar irili ufaklı birçok projeyi hayata geçirdik.

Türkiye'nin ilk Mobilya Ağaç Müzesi İnegöl'de açıldı!

Türkiye’de ilk olma özelliğini taşıyan İnegöl Mobilya Ağaç Sanayi Müzesi, Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu tarafından açıldı...

İnegöl'de inşaat çalıştayı yapılacak!

İnegöl Kent Konseyi, ilçenin sosyal meseleleriyle ilgili projeler yapmaya devam ediyor. Kaldırım işgallerinin yasaklanmasında payı bulunan Kent Konseyi, bir başka önemli konu olan imar meselesine el attı

TOKİ Bursa İnegöl Akhisar başvuruları başladı!

Toplam 33 konutun kurasız, başvuru önceliğine göre açık satışa sunulduğu TOKİ Bursa İnegöl Akhisar başvuruları başladı. Projede daireler 99 bin 469 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

TOKİ Bursa İnegöl Akhisar 33 konut başvuruları 4 Aralık'ta başlıyor!

TOKİ Bursa İnegöl Akhisar 33 konut başvuruları 4 Aralık'ta başlıyor. Satışların kurasız ve başvuru önceliğine göre yapılacağı projede fiyatlar 99 bin 469 TL'den başlıyor.

TOKİ Bursa İnegöl Akhisar alt gelir başvuruları 4 Aralık'ta başlıyor!

TOKİ Bursa İnegöl Akhisar alt gelir başvuruları 4 Aralık'ta başlıyor. Fiyatların 60 bin 73 TL'den başladığı projede satışlar kurasız, başvuru önceliğine göre yapılacak.

Burtom Gemlik ve İnegöl'de şube açacak!

Burtom OSGB İşletme Müdürü Serdar Yüm, iş sağlığı ve iş güvenliğinde aylık sözleşmeli müşteri sayılarının son bir yıl içinde 97'den 700'e ulaştığını ve buna paralel olarak çalışan sayılarının 38'den 45'e yükseldiğini belirtti.

Bimeks 4. mağazasını İnegöl AVM'de açtı!

Türkiye’nin ilk teknoloji perakendecisi bimeks, Bursa’daki 4. mağazasını İnegöl AVM’de açtı. İnegöllüler ilk gün açılışa özel indirimlerden faydalanmak için Bimeks mağazasına akın etti. Mağaza toplam 450 metrekare satış alanına sahip.

Modex Expo inegöl fuarı Haberi

Modex Expo inegöl fuarı

İnegöl Fuar Merkezi'nde mevcut alanda 128, portatif çadırda 32 olmak üzere toplam 160 sektör temsilcisinin stant açacağı EXPO Fuarı'na yurtdışından yaklaşık 3 bin 500 ziyaretçinin gelmesi bekleniyor. MODEF Yönetim Kurulu Başkanı ve İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 4-8 Kasım 2014 tarihleri arasında açık kalacak MODEF EXPO hakkında bilgi verdi. Aktaş, "İnegöl olarak büyük bir finale daha yaklaştık. 4-8 Kasım 2014 tarihleri arasında 32. fuarımızı icra edeceğiz. Yurtdışında tanıtım yapmamız sayesinde çok hareketli geçeceğini ve sektöre ciddi katkılarının olacağını düşündüğümüz fuarın arifesindeyiz. Gerçekten çok iyi hazırlandık" dedi.


7 bin adet VIP davet yapıldığını anlatan Aktaş, "Türkiye genelinde Google'de reklam yaptık. Bin 300 yurtdışı müşterisi ile bizzat irtibat bulunduk. Diğer alıcılarla beraber 3 bin 500 civarında yabancı misafiri ağırlamayı düşünüyoruz. İlk kez...