01 / 05 / 2024

Moğolistana toki modeli

Moğolistana toki modeli

Türk işadamları, Moğolistan'da başkent Ulanbatur için TOKİ modelini önerdi. İnşaat Bakanı Enkhbold, TOKİ benzeri projeye ihtiyaçları olduğunu belirterek, her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi.

OSB'de TOKİ modeli sanayiye can suyu olur!

Kınık Karma Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Üyesi Enver Olgunsoy, yeni kurulacak OSB'lerde tesis inşaatlarının TOKİ tarafından yapılmasının sanayi için can suyu olacağına dikkat çekti.

TOKİ modeli Özbekistan heyetine anlatıldı!

TOKİ Başkanı Ömer Bulut, Özbekistan Cumhuriyeti İnşaat Bakan Yardımcısı İskandarov Erkin Buriyeviç ve heyetini ağırladı. Yapılan toplantıda TOKİ modeli Özbekistan heyetine anlatıldı.

Mozambik’e TOKİ modeli!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mozambikli işadamlarına çağrıda bulundu. Erdoğan, “14 senede sadece konut olarak devletin kurduğu TOKİ ile 760 bin konut inşa ettik. Mozambik’te bunu niye yapmayalım?” dedi

Nail Olpak: TOKİ modeli sanayide de uygulansın!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Kayseri Şubesi 21. Olağan Genel Kurul Toplantısında konuşan MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak, yatırımlarda TOKİ modelinin sanayiye de uygulanması önerisini sundu..

Moğolistan'a TOKİ modeli önerisi!

Türk işadamları, Moğolistan'da nüfusun yarısının yaşadığı başkent Ulanbatur için TOKİ modelini önerdi. İnşaat Bakanı Damdın Enkhbold, TOKİ benzeri projeye ihtiyaçları olduğunu belirterek, her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi.

Moğolistan'a TOKİ modeli önerildi!

Türk işadamları, Moğolistan'da başkent Ulanbatur için TOKİ modelini önerdi. İnşaat Bakanı Enkhbold, TOKİ benzeri projeye ihtiyaçları olduğunu belirterek, her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi.

AGT yangına ve dumana dayanıklı kapı modeli üretti!

AGT' nin otel ve rezidans projeleri için özel olarak ürettiği yangına ve dumana dayanımlı yeni kapı modeli Block, 120 dakikaya kadar yangın ve dumanı geçirmiyor..

Nevşehir'de yeni Toki blokları alanında dinlenme parkı yapımı sürüyor!

Nevşehir'in en önemli yerleşim alanlarından biri haline gelen Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'ndeki yeni Toki bloklarının bulunduğu alanda çocuk oyun alanı ve Dinlenme Parkı'nın yapımı hızla devam ediyor...

Toki Kayaşehir 19.bölgenin havadan en son videosu!

İstanbul Avrupa yakasında Kayaşehir'de hayata geçirilen Toki 19. Bölge konutları projesi 28 Eylül 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibinden kameraman Sayen Kaspar tarafından havadan görüntülendi

Rus Türk İşadamları Derneği Rusya'nın TOKİ'si ile anlaşma imzaladı!

RUSYA'da faaliyette bulunan Rus Türk İşadamları Derneği (RUTİD), Rusya'nın TOKI'si olarak faaliyet gösteren Rusya Konut Geliştirme Vakfı (Russian Housing Development Foundation - RHDF) ile iş birliği anlaşması imzaladı..

Moğolistan'daki inşaat sektörü Türk yatırımcıları bekliyor!

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacısalihoğlu yaptığı açıklamada, Moğolistan'daki inşaatların da dönüşüm halinde olduğunu ve bu dönüşümde Türk yatırımcılarına da ihtiyaç duyulduğunu belirtti..

Toki Kayaşehir 19. Bölge'nin havadan videosu!

Toki tarafından hayata geçirilen Toki 19. bölge projesi 28 Eylül 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibinden kameraman Sayen Kaspar tarafından havadan görüntülendi. Toki 19. bölgenin havadan fotoğraflarına www.havadanemlak.com adresinden ulaşabilir

Türk Kızılayı Manisa'da yap-işlet-devret modeli ile ihale gerçekleştirecek!

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü Manisa Merkez İlçesi Uncuboz Köyü 'nde yap-işlet-devret modeli ile ihale gerçekleştirecek. İhale 12 Kasım 2013 tarihinde saat 14:30 'da gerçekleştirilecek...

Moğolistana toki modeli Haberi

Moğolistana toki modeli

Türk işadamları, Moğolistan'da nüfusun yarısının yaşadığı başkent Ulanbatur için TOKİ modelini önerdi. İnşaat Bakanı Damdin Enkhbold, TOKİ benzeri projeye ihtiyaçları olduğunu belirterek, her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi.


Avrasya Yerel Yönetimler Birliği (AYYB) Genel Başkanı Hasan Cengiz'in başkanlığındaki Türk işadamı heyeti, ülkedeki yatırım imkanlarını araştırmak ve üst düzey görüşmelerde bulunmak üzere Ulanbatur'a geldi.


Cengiz ve beraberindeki heyet, Moğolistan'ın İstanbul Başkonsolosu Munkhochir Enebish ile Türkiye'nin Ulanbatur Büyükelçisi Murat Karagöz'ü makamında ziyaret etti. Türk heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Büyükelçi Karagöz, Moğolistan'da önünde Türk bayrağı asılı şirketlerin olmasını hedeflediklerini, bu doğrultuda atılacak her türlü adımın destekçisi olacaklarını söyledi.


Ülkede en çok kullanılan yabancı dillerden birinin Türkçe olduğunu bildiren Büyükelçi Karagöz, şimdiye kadar binlerce Moğol'un Tüekiye'de eğitim gördüğünü kaydetti.


AYYB Genel Başkanı Cengiz, atayurt...