18 / 05 / 2024

Mohamad Amin Alkeylani

Mohamad Amin Alkeylani

Alkelany Emlak İnşaat İletişim İthalat İhracat ve Ticaret Limited Şirketi, Abdulaziz Al Kılani, Abdullah Al Kelany, Mohamad Amin Alkeylani tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Amin Grup Gayrimenkul Lojistik İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Amin Grup Gayrimenkul Lojistik İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta İbrahim Elcerif ve Marwan Amer ortaklığında kuruldu.

Mill Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Mill Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile mohamad Marquise ve Taber Al-Lami ortaklığında kuruldu.

Arabisk Mimarlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Arabisk Mimarlık İnşaat Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Sami Nasri tarafından kuruldu.

Umran Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Umran Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 250 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Wael Haji Mohamad tarafından kuruldu.

Saya Group Gayrimenkul Danışmanlığı Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saya Group Gayrimenkul Danışmanlığı Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Amin Rahmanfar ve Mahmous Rajabnejad ortaklığında kuruldu.

Arrow Turizm Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arrow Turizm Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Hasan Jlousi Zada tarafından kuruldu.

Lamarco İnşaat Gayrimenkul Tekstil İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lamarco İnşaat Gayrimenkul Tekstil İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 150 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Sayah tarafından kuruldu. 

Aita Global Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aita Global Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile amin Talebi tarafından kuruldu. 

Foam Stone Yapı İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Foam Stone Yapı İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Mustafa Tarrab tarafından kuruldu. 

İbdaa Grup İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İbdaa Grup İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 350 bin TL sermaye bedeli ile Ghiath Alnajjar, Mhd Wael Alzerkli ve Mohamad Hairab tarafından kuruldu. 

All World Gayrimenkul İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

All World Gayrimenkul İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Manlaali tarafından kuruldu.

Maria Mourad Gayrimenkul Danışmanlık Aracılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maria Mourad Gayrimenkul Danışmanlık Aracılık Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad El Mourad tarafından kuruldu.

Balance Group Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Balance Group Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 240 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Daraouzıjammal ve Mohamad Walid Dakhel tarafından kuruldu.

Mohamad Amin Alkeylani Haberi

Mohamad Amin Alkeylani

Alkelany Emlak İnşaat İletişim İthalat İhracat ve Ticaret Limited Şirketi, Abdulaziz Al Kılani, Abdullah Al Kelany, Mohamad Amin Alkeylani tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 2 Şubat'ta kuruldu. 


Alkelany Emlak İnşaat İletişim İthalat İhracat ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler,depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek.  Her türlü inşaat taahhüt...