08 / 07 / 2024

Mohamad Khaled Obeıd

Mohamad Khaled Obeıd

Experience Corner Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Rahaf Abıed, Mazen Abıed, Mohamad Khaled Obeıd, Sanaa Barakat, Tarek Abıed tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Luminous House Gayrimenkul Danışmanlık Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Luminous House Gayrimenkul Danışmanlık Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon 300 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Saeed Shaashaa ve Suhayla Aljoughl ortaklığında kuruldu.

Khaled Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Khaled Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 550 bin TL sermaye bedeli ile Khaled Alshahoud ve Mohamed Yahya ortaklığında kuruldu.

More Property Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

More Property Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Khaled Martını tarafından kuruldu.

Al Hafez Group Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Hafez Group Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Mohamad Samer Hafez tarafından kuruldu.

Bohlok Gayrimenkul İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bohlok Gayrimenkul İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de Mohamad Bohlok ve Muhammed Yasin Dervişoğlu ortaklığında kuruldu.

Ryan Homes Emlak Danışmanlık Pazarlama Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ryan Homes Emlak Danışmanlık Pazarlama Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Ahmad Albasha ve Mohamed Khaled Megahed Shedıd ortaklığında kuruldu.

Bekdach Transport Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bekdach Transport Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Nızam Bekdach tarafından kuruldu.

Tour Plus Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tour Plus Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Yenibosna’da  100 bin TL sermaye bedeli ile Abdulmalek Manla, Mohamad A Mahhouk, Mohamed Mahmalat tarafından kuruldu.

Investor Gate Emlak Turizm Danışmanlık Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Investor Gate Emlak Turizm Danışmanlık Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Mousa M.M.A. ve Ahmed Khaled A tarafından kuruldu.

Aswar Alamar İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aswar Alamar İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Limited Şirketi  Esenyurt’ta  200  bin TL sermaye bedeli  ile Khaled Saıd tarafından kuruldu.

Rebica Group Gayrimenkul Ve Elektronik Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rebica Group Gayrimenkul Ve Elektronik Dış Ticaret Şirketi Avcılar’da  100 bin TL sermaye bedeli İle Mohamad Fathı Kaısoun tarafından kuruldu.

Matar Property İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Matar Property İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de   500 bin TL sermaye bedeli ile Gamze Özbakır  ve  Khaled R.H.S. tarafından kuruldu.

As Abraş Emlak Ve Gayrimenkul Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As Abraş Emlak Ve Gayrimenkul Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mohamad Ahed Abrach ve Salam Abrach ortaklığında kuruldu.

Mohamad Khaled Obeıd Haberi

Mohamad Khaled Obeıd

Experience Corner Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Rahaf Abıed, Mazen Abıed, Mohamad Khaled Obeıd, Sanaa Barakat, Tarek Abıed tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 28 Kasım'da kuruldu. 


Experience Corner Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; EMLAK a. Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. İNŞAAT a. Her...