30 / 04 / 2024

Mohamad Miloud

Mohamad Miloud

İstanbul Kuveytli Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mohamad Miloud, Fadi Alzahabi, MHD Omar Al Habash, Faraj Alfaqsh, Khaled Alfakesh, Mahmoud Alater, Adel Al Mereri, M. Majed Zitouni, Elif Çokgezen tarafından kuruldu.

Yakut Grup Gayrimenkul İnşaat Turizm Gıda İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yakut Grup Gayrimenkul İnşaat Turizm Gıda İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Fadi Alzahabi, Mohamad Miloud, Ahmad Chamseddi Nablusi tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Prestıge Turkey Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Prestıge Turkey Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Alı Habıb Alı Mohamad Kukar ve H.Shankarrao Wadkar ortaklığında kuruldu.

Elıte Turkey Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Elıte Turkey Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Alı Habıb Alı Mohamad Kukar ve H.Shankarrao Wadkar ortaklığında kuruldu.

Yunus Global Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yunus Global Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Younes tarafından kuruldu.

O Group Mimarlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

O Group Mimarlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Halit Alshareef tarafından kuruldu.

İktifa İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İktifa İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Abdulgafur Chamat ve Mohamad Hassan Hamzeh ortaklığında kuruldu.

İktifa İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İktifa İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Abdulgafur Chamat ve Mohamad Hassan Hamzeh ortaklığında kuruldu.

Lara Group Emlak Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lara Group Emlak Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 250 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Favakhırı tarafından kuruldu.

Nature Harvest Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nature Harvest Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 10 bin TL’ye Mohamad Ayouch tarafından kuruldu.

King Dis Emlak Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

King Dis Emlak Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Bakrı Zackarıa Rasoul ve Mohamad Bakrı Rasoul tarafından kuruldu.

Noura Diamond İnşaat Yatırım Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Noura Diamond İnşaat Yatırım Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mohamad Onut, Mostafa Parıdar, Pourıa Parıdar ve Seyed M. Sadralsadat ortaklığında kuruldu.

Hılıfe İnşaat Taahhüt Isıtma Soğutma Enerji Sistemleri İthalat İhr.San.Ve Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Hılıfe İnşaat Taahhüt Isıtma Soğutma Enerji Sistemleri İthalat İhr.San.Ve Tic.Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Fadı Bawadkjı ve M. Issam Bawadkjı ortaklığında kuruldu.

Oxygen Travel Llc Turizm Danışmanlık İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oxygen Travel Llc Turizm Danışmanlık İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mohamad Sami Kourabi tarafından kuruldu.

Istıkrar Property Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Istıkrar Property Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Avcılar'da 300 bin TL sermaye bedel ile Mohamad Khair Diab tarafından kuruldu.

Mohamad Miloud Haberi

Mohamad Miloud

İstanbul Kuveytli Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mohamad Miloud, Fadi Alzahabi, MHD Omar Al Habash, Faraj Alfaqsh, Khaled Alfakesh, Mahmoud Alater, Adel Al Mereri, M. Majed Zitouni, Elif Çokgezen tarafından 76 bin TL'lik sermaye ile 9 Nisan'da kuruldu. 


İstanbul Kuveytli Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-GAYRİMENKUL TİCARETİ Her türlü emlak, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak,kiralamak, kiraya vermek,her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri,bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa...