04 / 05 / 2024

Mohamad Samer Aljunyat

Mohamad Samer Aljunyat

Alaren Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi, Mohamad Samer Aljunyat tarafından 100 bin TL sermaye ile 15 Mart'ta Zeytinburnu, Gökalp Mahallesi, 33.Sokak'ta kuruldu.

Al Hafez Group Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Hafez Group Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Mohamad Samer Hafez tarafından kuruldu.

İstanbul Mansions Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Mansions Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Kamil Pehlivan, Rajaa Samer ve Vefa Salihi ortaklığında kuruldu.

Zamasa Genius Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Zamasa Genius Danışmanlık Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Wasim Modalal tarafından kuruldu.

Lina Ziraat Hayvancılık Gayrimenkul İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lina Ziraat Hayvancılık Gayrimenkul İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 460 bin TL sermaye bedeli ile Lina Akkam, Mohamad Hassan Alkalai ve Qutaiba Alkalai ortaklığında kuruldu.

Lemar Group Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lemar Group Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Alsalem tarafından kuruldu.

Üç Atlar İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üç Atlar İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Tarek Al Hamod ve Yazan Alhammoud ortaklığında kuruldu.

Future Makers Group Emlak ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Future Makers Group Emlak ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Rivan Mouhamad ve Shirfan Mohamad ortaklığında kuruldu.

Artmix Dekorasyon İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Artmix Dekorasyon İnşaat Limited Şirketi bugün Fatih'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Samer Mahmud, Mhd Zaher Mahmoud ve Muhammed Said Abbar ortaklığıyla kuruldu.

Pat Aerıservices Havacılık Eğitimleri ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Pat Aerıservices Havacılık Eğitimleri ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile A.M.F. Mohamed Seifelnasr, M.S.S. Mahmoud Mohamed Ramy Mamdoh H. Alkateb ve Samer Rabah ortaklığında kuruldu.

VIP Seyahat ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

VIP Seyahat ve Turizm Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Kabbara ve Nasser Khelaif ortaklığıyla kuruldu... 

Sondos İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sondos İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mohamad Abrash ve Mohanad Almasri ortaklığında kuruldu...

Shams İnşaat Yapı Dekorasyon Bilgisayar Kağıtçılık Oyuncak Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Shams İnşaat Yapı Dekorasyon Bilgisayar Kağıtçılık Oyuncak Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 600 bin TL sermaye bedeli ile MHD. Nazeer Katbah, Diyaa Katiba ve Mohamad Khir Katbeh ortaklığında kuruldu...

Entity Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Entity Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Osman ve Mohamad Othman ortaklığıyla  kuruldu.

Mohamad Samer Aljunyat Haberi

Mohamad Samer Aljunyat

Alaren Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi, Mohamad Samer Aljunyat tarafından 100 bin TL sermaye ile 15 Mart'ta Zeytinburnu, Gökalp Mahallesi, 33.Sokak'ta kuruldu. 


Alaren Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A) Her türlü Gayrı menkul alım satım, kiralama ile ilgili tüm ticari işlerde danışmanlık ve aracılık hizmetlerinin yapılması ve bunlardan komisyon gelirinin etmek b) Her türlü emlak, her türlü gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. c)Her türlü Gayrımenkul danışmanlık aracılık, gayrı menkul proje geliştirmek ve projenin satışı , yatırımı vb konularda yurtiçi yurt dışı acentalıklar almak, vermek, her türlü gayri menkul alım-satım konusunda franchise almak ve vermek Turizme yönelik otel, motel, bar,...