23 / 07 / 2024

Mohamed Fakia Nour El Houda Annya

Mohamed Fakia Nour El Houda Annya

Alfakih Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi, Erwa Abdulrahim, Mohamed Fakia Nour El Houda Annya tarafından 21 bin TL'lik sermaye ile 16 Mart 2015 tarihinde kuruldu.

El Nour Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

El Nour Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Mahmoud Rashed tarafından kuruldu.

Mohamed Ali Chatti kimdir?

Albaraka Türk Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Mohamed Ali Chatti kimdir? Dr. Mohamed Ali Chatti daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Dr. Mohamed Ali Chatti biyografisi...

Nourıa Müteahhitlik Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Nourıa Müteahhitlik Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi Başakşehir’de  24 milyon TL sermaye bedeli  ile Burhan Saıed Husseın tarafından kuruldu.

Emlak kralı Mohamed Hadid, The Levant'ın açılışına katıldı!

Dünyanın ilk tahin butiği olma özelliğine sahip ‘The Levant’ Tarihi Fişekhane'de açıldı. Açılışa gayrimenkul zengini Mohamed Hadid'te katıldı...

Mohamed Ali Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mohamed Ali Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Ali Sugal tarafından kuruldu.

Nour Arwad Gemi Ve Kargo Hizmetleri İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Nour Arwad Gemi Ve Kargo Hizmetleri İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Anwar Labbadı tarafından kuruldu. 

Nour Eldın Concept Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nour Eldın Concept Dış Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih'te A.NOUR EDDIN    ALSBEIH ALMAHAMEED tarafından kuruldu.

Event Emlak İnşaat Oto Alım Satım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Event Emlak İnşaat Oto Alım Satım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Omer Yosıff ve Mohamed Youssef ortaklığında kuruldu.

Nour Al Huda İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nour Al Huda İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Ammar Kneifati ve Nasser Chamia ortaklığında kuruldu.

Hana Turizm Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hana Turizm Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 125 bin TL sermaye bedeli ile Abdelwaly Bekhet, Mohamed    Ahmed ve Mohamed Taha Saleh ortaklığında kuruldu. 

Ufuk Grup Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ufuk Grup Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Hossameldın Ahmady Awad ve Mohamed Amer Mohamed Amer ortaklığında kuruldu. 

Mohamed Hadid'in Los Angeles’taki malikanesi davalık oldu!

Filistinli emlak kralı Mohamed Hadid’i, Los Angeles’taki mega malikanesinin inşaatı nedeniyle komşuları mahkemeye verdi.

Msa İnternational Group İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Msa İnternational Group İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Alfaytourı Alraneen ve Mohamed Ben Kark ortaklığında kuruldu. 

Mohamed Fakia Nour El Houda Annya Haberi

Mohamed Fakia Nour El Houda Annya

Alfakih Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi, Erwa Abdulrahim, Mohamed Fakia Nour El Houda Annya tarafından 21 bin TL'lik sermaye ile 16 Mart'ta kuruldu. 


Alfakih Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi iş konusu; EMLAK MÜŞAVİRLİĞİ a. Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. OTEL LOKANTA VE EĞLENCE YERLERİ a. Her...