23 / 07 / 2024

Mohamed Fakıa

Mohamed Fakıa

Alkafih Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi 16 Mart 2015'te, 21 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt'ta Erwa Abdulrahım, Mohamed Fakıa, Nour El Houda Annya ortaklığında kuruldu.

Açık Öğretim Fakültesi kayıt ücretlerine yüzde 90 zam! İşte yeni ödemeler...

Sınavsız ikinci üniversite için kayıt yaptırmak isteyenleri zamlı kayıt ücretleri karşıladı. Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi (AÖF) kayıt ücretlerine yüzde 90'ı aşan zam yapıldığı belirtildi.

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Orman Fakültesi imar planı askıda!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Bahçeköy Mahallesi, İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Orman Fakültesinin Bulunduğu 2 Ada 6 Parsele Ait 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı Ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Emirates Mühendislik Danışmanlık İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emirates Mühendislik Danışmanlık İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed O.A.S.A tarafından kuruldu.

Trıllıonı Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Trıllıonı Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Mezar A Abdelall tarafından kuruldu.

Primis Gayrimenkul Ve Mobilya Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Primis Gayrimenkul Ve Mobilya Dış Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda A. Azız Mohamed H.A. Al-Thanı tarafından kuruldu.

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Dekanlığı açıklama yaptı: Bu hizmetlerimiz artık bu şekilde devam edecek!

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Dekanlığı, 7 Mart itibariyle tüm bölümlerdeki hizmetlerin, deprem riski olmayan çelik yapılarla sürdürüleceğini duyurdu.

Son dakika gelişmesi! İstanbul'da Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nin ardından bir hastane daha tahliye ediliyor!

İstanbul'da Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nin ardından bir hastane daha tahliye ediliyor. İşte son dakika gelişmesi...

Sidra İhracat İthalat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sidra İhracat İthalat Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ergün Hendeş, Kamel Eddıne Labed ve Mohamed G.A.E. ortaklığında kuruldu.

Suban Group Gayrimenkul İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Suban Group Gayrimenkul İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Esenyurt'ta Mohamed O.A.O. tarafından kuruldu.

Star Emar İnşaat Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Star Emar İnşaat Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mohamed Y.A. Almasratı tarafından kuruldu.

The Plan Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

The Plan Gayrimenkul Limited Şirketi Esenyurt’ta  100 bin TL sermaye bedeli  Mohamed N.A.A.E tarafından kuruldu.

Im İthalat İhracat Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Im İthalat İhracat Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de   100 bin TL sermaye bedeli  ile  Mohamed Hadıa ve İnci İnci tarafından kuruldu.

Moos İmport Export Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Moos İmport Export Mimarlık Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Çiğdem Polat ve Mohamed Hadıa ortaklığında kuruldu.

Mohamed Fakıa Haberi

Mohamed Fakıa

Alkafih Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi 21 bin TL sermaye bedeli ile 16 Mart 2015'te Erwa Abdulrahım, Mohamed Fakıa, Nour El Houda Annya ortaklığında kuruldu.


Alkafih Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi iş konusu;EMLAK MÜŞAVİRLİĞİ a. Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. OTEL LOKANTA VE EĞLENCE YERLERİ a. Her türlü...