04 / 05 / 2024

Mohamed Nedal Alhorani Albasha

Mohamed Nedal Alhorani Albasha

Elpaşa İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mohamed Nedal Alhorani Albasha tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 22 Eylül 2014 tarihinde Fatih, Demirtaş Mahallesi'nde kuruldu.

Mohamed Ali Chatti kimdir?

Albaraka Türk Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Mohamed Ali Chatti kimdir? Dr. Mohamed Ali Chatti daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Dr. Mohamed Ali Chatti biyografisi...

Emlak kralı Mohamed Hadid, The Levant'ın açılışına katıldı!

Dünyanın ilk tahin butiği olma özelliğine sahip ‘The Levant’ Tarihi Fişekhane'de açıldı. Açılışa gayrimenkul zengini Mohamed Hadid'te katıldı...

Mohamed Ali Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mohamed Ali Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Ali Sugal tarafından kuruldu.

Arı For İnvestment İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arı For İnvestment İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün 12 bin TL sermaye bedeli ile Bağcılar'da Husseın A.H . Mahmoud, Mohamed M.M. Abdelkarım ve Walıd A.A.  Mahmoud ortaklığında kuruldu.

Pero Turkey Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Pero Turkey Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Alı Habıb Alı Mohamed Kukar tarafından kuruldu. 

Face The World Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Face The World Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 600 bin TL sermaye bedeli ile Omar Elnezzal ve Mohamed Grebici ortaklığında kuruldu.

Estaport Proje Pazarlama ve Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Estaport Proje Pazarlama ve Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt'ta Aydan Soykaraman ve Alaa Alhorani ortaklığında kuruldu. 

Loa Loa Turizm Ve Medikal Pazarlama İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Loa Loa Turizm Ve Medikal Pazarlama İthalat İhracat Limited Şirketi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile A.Mılad Mohamed  Saleh tarafından kuruldu. 

Qayis Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Qayis Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Elhadı Shıbanı Khmaj tarafından kuruldu.

Wqar İnşaat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wqar İnşaat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 150 bin TL sermaye bedeli ile  A.Alı Mohamed Salemdayhoum tarafından kuruldu. 

Amazon Sky Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Amazon Sky Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Tamım Mohamed M Kaıd tarafından kuruldu.

Eiwan Proje Pazarlama Ve Yönetimi Anonim Şirketi kuruldu!

Eiwan Proje Pazarlama Ve Yönetimi Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile  A.Adam Idrıs  Mohammed ve M.A.Mohamed Aboumostafa ortaklığında kuruldu. 

The Maxa E-Ticaret Gıda Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The Maxa E-Ticaret Gıda Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed El Tom tarafından kuruldu. 

Mohamed Nedal Alhorani Albasha Haberi

Mohamed Nedal Alhorani Albasha

Elpaşa İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mohamed Nedal Alhorani Albasha tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 22 Eylül'de kuruldu. 


Elpaşa İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a.      Her nevi İnşaat malzemeleri, demir, bakır, kum, çakıl, mıcır, çimento, kireç, tuğla, kiremit, seramik, çini, fayans, karo,mozaik mamulleri, tuğla, taş, mermer, yer döşemeleri, boya, nalburiye malzemelerinin toptan ve perakende olarak alımı, satımı, ithalatı ve ihracatını ve üretimini yapmak, bayilikler ve mümessillikler almak, kendine bağlı bayilikler kurmak. b.      Her nevi inşaat ve nalburiye malzemelerinin alet, edevatının imaline mahsus atölye ve fabrika kurmak, kiralamak, kiraya vermek, işletmek, bu maddelerin iç ve dış ticaretini yapmak. c.       Her türlü nalburiye işleri yapmak.   d.Her türlü inşaat taahhüt...