14 / 05 / 2024

Mohammad Alrıfaı

Mohammad Alrıfaı

International Seyehat Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Takıka, Aıman Almustafa, Mohammad Alrıfaı tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 19 Kasım'da Başakşehir, My World Europe, Arena Residence'ta kuruldu.

Gübretaş, Hektaş, Bağfaş ve Ege Gübre'nin ilk çeyrek bilançoları açıklandı! Hangi şirket kar etti?

Borsa İstanbul’da işlem gören gübre firmalarının 2023 ilk 3 aylık bilançoları resmen açıklandı. 2023 yılının ilk 3 aylık bilançosuna göre, GÜBRETAŞ, BAĞFAŞ zarar ederken, HEKTAŞ’ın karı düştü. Ege Gübre'nin karını artırdığı belirlendi. İşte ayrıntılar...

Migros’ta 9’lu Coca Cola Kola 27 TL 9’lu Sprite 27 TL Faıry deterjan 27 TL! İşte 17 Ocak 2023 fiyat listesi…

Migros yeni bir kampanyayı daha duyurdu. Gördüğünüze İnanın Kampanyası kapsamında 9’lu Coca Cola Kola 27 TL, 9’lu Sprite 27 TL, Faıry deterjan 27 TL! İşte 17 Ocak 2023 kampanyalı fiyat listesi…

Kaıfa Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Kaıfa Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih’te Naif Söylemez tarafından kuruldu.

Al Faık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Al Faık İnşaat Limited Şirketi bugün Çatalca'da Faik Elibrahim tarafından kuruldu.

Rabi Grup İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Rabi Grup İnşaat Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Faız Mohammad Achakzaı tarafından kuruldu.

Mohammad Amca Emlak Gayrimenkul Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mohammad Amca Emlak Gayrimenkul Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 10 bin TL sermya bedeli ile Mohammad Ataeı tarafından kuruldu.

Fa Tadilat Tasarım Orman Ürünleri Ve İnşaat Yapı Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Fa Tadilat Tasarım Orman Ürünleri Ve İnşaat Yapı Malzemeleri Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hümeyra Özmen tarafından kuruldu.

Alkhalıfa Group Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alkhalıfa Group Turizm Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da  700  bin TL sermaye bedeli  Ahmad Khalıfa Alabdullah ve Sultan Khalıfea Alabdallah  tarafından kuruldu.

Fa İskele Ve Kalıp Sistemleri Anonim Şirketi kuruldu!

Fa İskele Ve Kalıp Sistemleri Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Alameşe tarafından kuruldu.

Müteahhitler 15 sınıfa ayrıldı!

Yapı Müteahhitlerinin Sınıflandırılması ve Kayıtlarının Tutulması Yönetmeliği'nde yapılan değişikliğe göre müteahhitler 15 sınıfa ayrıldı. Böylece her bir müteahhit, sahip olduğu belgenin türüne göre belirlenen tutardaki yapım işlerini üstlenebilecek.

Hozaıfa Matbaacılık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hozaıfa Matbaacılık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 150 bin TL sermaye bedeli ile H.Saeed Fatoh Abdelhady tarafından kuruldu. 

El Magd Turizm Gıda Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

El Magd Turizm Gıda Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Ibrahım Faıssal Mohammad Banı Hamad ve Fadı Bassam Fahmı Mustafa ortaklığında kuruldu. 

Faısal Ahmed Altaha Otelcilik Turizm İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Faısal Ahmed Altaha Otelcilik Turizm İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fısal Ahmad Altaha tarafından kuruldu. 

Mohammad Alrıfaı Haberi

Mohammad Alrıfaı

International Seyehat Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Takıka, Aıman Almustafa, Mohammad Alrıfaı tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 19 Kasım'da kuruldu. 


International Seyehat Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a-Kurum ve kuruluşların, gereksinimlerini karşılamak amacıyla, yurt içinden ve yurt dışından her türlü ticari emtia, hammadde ve malzemenin  alımı, satımı, ithalatı ve ihracatını yapmak. Uluslar arası alanda çeşitli iş  kollarında faaliyet gösteren firmalarla iletişim kurarak birlikte ortak işler yapmak, kendi adına ve ya onlar adına komisyon karşılığında her türlü ticari emtianın hammaddenin alımı, satımı, ithalatı ve ihracatını yapmak. Yurtiçinde ve yurtdışındaki firmalardan distribütörlük, acentelik ,bayilik ve  mümessillikler alabilir veya verebilir. İştigal konuları ile ilgili yurtiçinde ve yurtdışında distribütörlük, acentelik ,bayilik verebileceği gibi çeşitli iş kollarında faaliyet gösteren  Türkiye'de veya yurt dışındaki firmaların birbirleriyle...