02 / 05 / 2024

Mohammad E H Nasrallah

Mohammad E H Nasrallah

Kanal İstanbul İnşaat Emlak Gayrimenkul Limited Şirketi, Yakup Özçelik, Hussam Adnan Al-Rıfaı, Nora Awada, Hussein Abdulkader, Mohammad E H Nasrallah tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Türkiye Sigorta 2024’e hızlı bir başlangıç yaptı! İlk iki ayda 19,3 milyar TL’lik prim üretimi gerçekleşti!

Türkiye Sigorta, senenin ilk iki ayında toplam prim üretimini yüzde 160 yükselterek 19,3 milyar TL’lik prim üretimi ile yıla hızlı bir başlangıç yapmış oldu. 

Karadeniz'e hızlı tren müjdesi: Kırıkkale-Çorum-Samsun Hızlı Treni ile Ankara-Samsun arası 2 saat 45 dakikaya düşecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, hızlı tren ağını Karadeniz'e ulaştıracaklarına dikkat çekti ve Kırıkkale-Çorum-Samsun Hızlı Tren Hattı'na ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar...

Mazer Yapı Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mazer Yapı Ticaret Anonim Şirketi bugün Avcılar'da 784 bin 618,86 TL sermaye bedeli ile Ayşe Hümeyra Bayatlı tarafından kuruldu.

Ev sahipleri dikkat! İzinsiz yapanlara ceza yağacak!

Kiralardaki fahiş artışların nedenlerinden bir tanesi olan ve kiracıları mağdur eden uygulamaya yönelik düzenleme yürürlüğe girdi. Avukat Ayşe Hüseyinoğlu konu ile ilgili olarak önemli açıklamalar yaptı. İşte detaylar...

'Gümüşte hızlı yükselişe hazırım' diyen İslam Memiş rakam vererek yatırımcılara seslendi!

Merkez Bankası faiz kararı öncesi altın ve gümüş fiyatlarında yükseliş devam ediyor. Yatırımcılar gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını araştırırken Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş '''Gümüşte hızlı yükselişe hazırım' diyerek rakam verdi.

Çimento sektörü 2024'e hızlı giriyor! Hedef yüzde 20 büyüme! Eylül 2023 çimento fiyatları ne kadar?

ÇCSİB Başkan Yardımcısı Abdulhamit Akçay, deprem sonrası artan iç talebi de dikkate alarak, ihracatta yüzde 20’lik bir azalma yaşayacağını, 2024 yılında ise yüzde 20’lik kaybı yeniden kazanacaklarını açıkladı.

1 gram gümüşün geleceği rakam görenleri şok etti! Bu rakamı gören yatırımcılar gümüşe hücum etti

Altından sonra en çok yatırım gümüşe yapılıyor. Gümüş fiyatlarının ne kadar olacağı ise merak konusu olmaya devam ediyor. 1 gram gümüşün geleceği rakam görenleri şok etti! Bu rakamı gören yatırımcılar gümüşe hücum etti.

DGS başvuru ücreti açıklandı mı? DGS sınav parası ne kadar? DGS 2023 sınavı hangi ay yapılacak?

Dikey Geçiş Sınavı (DGS) başvuruları için araştırmalar gün geçtikçe hızlanıyor. Peki, DGS başvuru ücreti açıklandı mı? DGS 2023 sınavı hangi ay yapılacak? İşte detaylar...

Ngh Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Ngh Turizm Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Alomary,asem Abdulazız I ve Alqatnı Mohammad Abdullah h ortaklığında kuruldu.

Hükümete çok önemli çağrı! Eğer kabul görürse, sıfır araç almak kolaylaşacak!

Türkiye’deki yüksek enflasyon ve otomotiv sektöründe yaşanan arz sıkıntısı nedeniyle birçok vatandaş etkileniyor. Ancak hükümete yapılan bir çağrı eğer kabul görürse, vatandaşın otomobil alması kolaylaşacak. Nasıl mı? İşte detaylar…

Hükümetten doğum yapan anneye 600 TL destek! e-Devlet'ten başvuran anında alıyor! Hemen siz de bakın!

Doğum parası devlet tarafından, her doğumdan sonra annelere bir defaya mahsus olacak şekilde ödeniyor. Hükümetten doğum yapan anneye 600 TL destek! e-Devlet'ten başvuran anında alıyor! Hemen siz de bakın!

Çinli marka 2023'e hızlı girdi! İşte merakla beklenen yeni telefon modeli

Fiyat performans ürünleri ile de meşhur olan Realme, Realme 10 4G modelinin ilanını yaparak 2023'e yeni bir cihazla giriyor. Realme hayranı iseniz bu haber sizin için İşte özellikleri...

Teknoloji devinden ağızları açık bırakan fiyat! yüzde 57 zamlandı

Teknoloji devi 2023'e hızlı giriş yaparak servis fiyatlafını paylaştı. Çok yüksek oranlardaki zam fiyatları kullanıcıları şok etti.

Mohammad E H Nasrallah Haberi

Mohammad E H Nasrallah
Kanal İstanbul İnşaat Emlak Gayrimenkul Limited Şirketi, Yakup Özçelik, Hussam Adnan Al-Rıfaı, Nora Awada, Hussein Abdulkader, Mohammad E H Nasrallah tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 15 Mayıs'ta kuruldu. 


Kanal İstanbul İnşaat Emlak Gayrimenkul Limited Şirketi iş konusu; 1- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,almak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2- Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3- Her türlü emlak,her türlü gayrimenkul ve özellikle...