18 / 05 / 2024

Mohammad Kahıl

Mohammad Kahıl

Dinamik Emlak Yatırım Limited Şirketi, Oya Zingal Dural, Mohammad Kahıl tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 20 Ocak'ta Bomonti, Anthill Rezidans A Kule'de kuruldu.

İnvest Spot Gayrimenkul Aracılık Ve Öğrenci Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnvest Spot Gayrimenkul Aracılık Ve Öğrenci Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi  Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Badarna tarafından kuruldu.

Amiri Turizm Gıda Tekstil Otomotiv Emlakçılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Amiri Turizm Gıda Tekstil Otomotiv Emlakçılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 800 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Nadır Ghulam tarafından kuruldu.

World Trust Gate Enerji Taşımacılık Kuyumculuk Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

World Trust Gate Enerji Taşımacılık Kuyumculuk Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 2 milyon 400 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Hossei Ardestani, Mohammad Taheri, Seyed Mohsen Moraveji ve Seyedmahdi Mousavinaeini ortaklığıyla kuruldu... 

Dünya Gülü Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dünya Gülü Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Mohammad tarafından kuruldu. 

Golden İstanbul Turizm Ve Ayakkabıcılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Golden İstanbul Turizm Ve Ayakkabıcılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Nael Zakaria Bakri  tarafından kuruldu. 

Taraz Turkısh Turizm Otel Yayıncılık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taraz Turkısh Turizm Otel Yayıncılık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Shırazıpour tarafından kuruldu.

T Sam İnşaat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

T Sam İnşaat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Tork ve Alıreza Tork ortaklığında kuruldu. 

Elasayıl Gayrimenkul Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Elasayıl Gayrimenkul Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Esenyrut'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Abdul Khalık Aljasem, Mohammad Fadı Alkaıkatı, Mothana Aljassem ve Alı Mohammed Salama ortaklığında kuruldu. 

Travel By Sun Turizm Gayrimenkul Danışmanlığı Sağlık Ve Hizmeti Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Travel By Sun Turizm Gayrimenkul Danışmanlığı Sağlık Ve Hizmeti Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Hajımohamad, Hanaa Almustafa, Souzan Hajı ve Hanadı Mohammad ortaklığında kuruldu. 

Sabbgh Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sabbgh Mühendislik Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Mohammad Jamıl Arab Sabbagh tarafından kuruldu. 

Esengül Gayrimenkul Kozmetik Seyahat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esengül Gayrimenkul Kozmetik Seyahat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi İmam Holakoueı ve Mohammad Zahırı ortaklığında 100 bin TL sermaye ile 15 Eylül 2017 tarihinde kuruldu.

Besma İnşaat Hayvancılık Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Besma İnşaat Hayvancılık Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 1 milyon 500 bin TL sermaye ile bugün Hasan Sarıoul, Mohammad Tahseen Aldurrah, Mohamad Bakkar ve Abdışşah Cheehımy ortaklığında kuruldu.

Rayahelamal Gıda Restaurant Emlakçılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rayahelamal Gıda Restaurant Emlakçılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mohammad Ammar Ajlounı tarafından 100 bin TL sermaye il 29 Haziran'da Fatih, Molla Gürani Mahallesi, A.Menderes Vatan Bulvarı'nda kuruldu.

Mohammad Kahıl Haberi

Mohammad Kahıl

Dinamik Emlak Yatırım Limited Şirketi, Oya Zingal Dural, Mohammad Kahıl tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 20 Ocak'ta kuruldu. 


Dinamik Emlak Yatırım Limited Şirketi iş konusu; Her türlü yurt içi ve yurt dışı turizm devre mülk gayrimenkul pazarlama alış ve satıl faaliyetlerinde bulunmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Dinamik Emlak Yatırım Limited Şirketi adres: Bomonti, Anthill Rezidans A Kule...