07 / 07 / 2024

Mohammad Reza Kazemiarasi

Mohammad Reza Kazemiarasi

Aras Sanat Dekorasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Navid Behbahani, Mohammad Reza Kazemiarasi tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 4 Kasım'da Fatih, Balat Mahallesi'nde kuruldu.

İmparator Internatıonal Emlak İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmparator Internatıonal Emlak İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Reza Shakourı tarafından kuruldu.

Mohammad Amca Emlak Gayrimenkul Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mohammad Amca Emlak Gayrimenkul Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 10 bin TL sermya bedeli ile Mohammad Ataeı tarafından kuruldu.

Reza Zarrab’ın binasını parça parça çaldılar!

ABD’ye kaçışından sonra mal varlıklarına el konulan Reza Zarrab’ın İstanbul Beyoğlu Fındıklı’da yer alan Royal Holding binası adeta evsizlerin mekanı oldu.

Unique Home Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Unique Home Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi Esenyurt’ta  100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Reza Karkhaneh Yousefı ve  Behnam Sheıbanı Karkhaneh tarafından kuruldu.

Cana Group Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cana Group Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Reza Shokri tarafından kuruldu.

Tommy Emlak Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Tommy Emlak Yatırım Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ali Reza Mohammad Zahed Ghale ve Solmaz R.Khotbehsara ortaklığıyla kuruldu...

Reza Zarrab’ın Kandilli'deki köşkünde keşif yapılacak!

İstanbul Kandilli’deki tarihi köşkte, izinsiz inşai ve fiziki müdahale yaptırdığı ortaya çıkan Reza Zarrab ile inşaatı yapan Firuz Akın Han’ın yargılandığı davada, yapılacak keşif için 9 aydır köşkün anahtarının bulunamaması üzerine mahkeme, anahtarın Ebru Gündeş’e sorulmasına karar verdi.

Reza Zarrab aidatını ödemedi! Ebru Gündeş'e haciz geldi!

ABD’de yargılanan Reza Zarrab, Metroport Rezidans’taki 2 ofisinin aidatını ödemeyince, 18 bin liralık borç, 2 yılda yasal faizle 30 bin liraya çıktı. Yönetim icraya gitti. Haciz kararı, işadamının şarkıcı eşi Ebru Gündeş’e bildirildi.

Jam Tadbir Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jam Tadbir Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 30 bin TL sermaye bedeli ile Reza Mohammadıan tarafından kuruldu. 

T Sam İnşaat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

T Sam İnşaat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Tork ve Alıreza Tork ortaklığında kuruldu. 

Gülseda Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gülseda Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 30 bin TL sermaye bedeli ile Reza Mohammadıan tarafından kuruldu. 

Akros İnşaat Mühendislik İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akros İnşaat Mühendislik İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyrut'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Benhaö Hassanı ve Mohammad Reza Kermanı ortaklığında kuruldu. 

Reza Zarrab’ın yalısı Meclis’te tartışmalara neden oldu!

TBMM'de masaya yatırılan İmar Affı düzenlemesinin ABD’de tutuklu bulunan Reza Zarrab’ın boğazdaki yalısını da kapsadığı iddiası Meclis’te tartışmalara sebep oldu

Mohammad Reza Kazemiarasi Haberi

Mohammad Reza Kazemiarasi


Aras Sanat Dekorasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Navid Behbahani, Mohammad Reza Kazemiarasi tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 4 Kasım'da kuruldu. 


Aras Sanat Dekorasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a - Metal, ahşap, cam, seramik, porselen, taş, mum, plastik, kağıt, polyester, bez ve deriden mamul olmak üzere her türlü turistik ve hediyelik eşyanın alım satımı, ithalatı ve ihracatını yapmak. b - Her türlü promosyon ürünlerinin alım satımı, ithalatı ve ihracatını yapmak. c - Her türlü el ve makine ile yapılmış metal, ahşap, plastik, kauçuk, kıymetsiz tüm taşlardan; kolye, küpe, bileklik, yüzük, halhal, kemer vb. takıların alımını, satımını, ithalatın, ihracatını ve üretimini yapmak. ç -  Şirket tüm boncuk, süsleme, nazarlık, bijuteri gibi ürünlerinin her türlü fason işçiliği, imalatı, alım satımı,...