20 / 07 / 2024

Mohammadreza Zobdeh

Mohammadreza Zobdeh

Hayyam Babaa Turizm ve Ticaret Limited Şirketi, Özgür Çağrı Arık, Mohammadreza Zobdeh tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 7 Temmuz'da Beyoğlu, Kalyoncukulluğu Mahallesi'nde kuruldu.

Erfan Group Danışmanlık Pazarlama Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erfan Group Danışmanlık Pazarlama Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hamed Iraeı, Mohammadreza Pourghanbarnejad ve Rıza Fanaee ortaklığında kuruldu.

Land Mark Group Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Land Mark Group Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 300 bin TL sermaye bedeli ile Amir Reza Hamzavı ve Mohammadreza N.Nejad Moghadam ortaklığında kuruldu.

Life İskan Gayrimenkul Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Life İskan Gayrimenkul Turizm Limited Şirketi Bağcılar'da Mohammadreza Momenı tarafından kuruldu.

Halikarnaz Emlak Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Halikarnaz Emlak Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda Maedeh Nasırshamsabad ve Mohammadreza Sotoudehmasooleh ortaklığında kuruldu.

Blue Property İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Blue Property İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de Maryam Zalı, Mohammadreza Ehteshamı ve Sajjad Kashanılotfabadı ortaklığında kuruldu.

Keyturkey Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keyturkey Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Mohammadreza Daemı ve Yasamanalsadat Hosseınıjahromı ortaklığında kuruldu.

Benim Çatımda Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Benim Çatımda Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hassan Adib Basmenj, Hesam Moradı, Mohammadreza Shokrı ve Shahin Moradı ortaklığında kuruldu.

Harmin İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Harmin İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hamed Poorshaterıardakanı ve Mohammadreza Zare ortaklığında kuruldu.

Arka İnşaat ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arka İnşaat ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Hamed Ghafarian Toosi, Mahmoud Ghogha, Mohammadreza Noorolanvar ve Reza Ghogha tarafından kuruldu. 

Arma Tech Mühendislik ve Makina Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arma Tech Mühendislik ve Makina Ticaret Limited Şirketi  bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Behzad Asadi, Farhad Azad, Farshad Sharify Nikabady, Mahan Azarnia ve Mohammadreza Rangamiz Zaboli tarafından kuruldu.

Modern Entegre Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Modern Entegre Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Alireza Salami, Mohammadbagher Zereshkian, Mohammadreza Rousta Jorshary ve Nader Sharifian ortaklığıyla kuruldu...

Euthan Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Euthan Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi  bugün Sarıyer'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Amir Kia, Hossein Sharif, Majid Karami ve Mohammadreza Karami ortaklığıyla kuruldu...

Aysi Turizm Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aysi Turizm Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammadreza Faramarzıha tarafından kuruldu. 

Mohammadreza Zobdeh Haberi

Mohammadreza Zobdeh

Hayyam Babaa Turizm ve Ticaret Limited Şirketi, Özgür Çağrı Arık, Mohammadreza Zobdeh tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 7 Temmuz'da kuruldu. 


Hayyam Babaa Turizm ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; TURİZM a). Turizme yönelik otel, motel, bar, pansiyon, kamping, tatil köyleri, apart oteller, yeme içme tesisleri, eğlence yerleri kurmak, işletmek, işletmeye vermek, bu yerleri satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek. Günlük temizlik ve yatak yapma hizmeti sağlanan oda veya süit konaklama hizmetleri vermek b). Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. c. Her türlü restoran, cafe, lokanta gibi gıda satışının yapılabileceği tesisleri kurar, işletir, kiralar, kiraya verir ve bu gibi yerlerin...