07 / 05 / 2024

Mohammed Ahmed S Bajaber

Mohammed Ahmed S Bajaber

NTE Gayrimenkul Yatırım İnşaat Taahhüt ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Pehlevan, Şahin Uraş, Mohammed Ahmed S Bajaber tarafından 120 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

M S Leen Hurdacılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

M S Leen Hurdacılık Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Hamza Alı Omar Mshıhıet ve Osamah Ahmed M. Fareewan ortaklığında kuruldu.

Ahmed Mohammed Aqil Qassim Alqassım kimdir?

Ahmed Mohammed Aqil Qassim Alqassim, Emirates NBD grubu'nda üst düzey yönetici olarak görev yapmaktadır. Bankacılık sektöründe 18 yılı aşkın deneyime sahip olan Alqassim kimdir?

Axıs Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Axıs Emlak Limited Şirketi Bakırköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Aatef Baıg, Ahmed M.M.H., Fahd Mohammed H, Hussıen M.A.H.E. ve Mohammad Saqıb Aftab ortaklığında kuruldu.

Elmira Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elmira Dış Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed A.S.S. Al-Hemyarı tarafından kuruldu.

Mimar Al Endülüs İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mimar Al Endülüs İnşaat Limited Şirketi bugün Avcılar'da Mohammed Hasan Al-Janabı tarafından kuruldu.

Becis Real Estate Emlak Danışmanlık Otomotiv İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Becis Real Estate Emlak Danışmanlık Otomotiv İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed Becıs tarafından kuruldu.

Şeyma Subaşı ve Mohammed Alsalouss Bodrum'da villa kiraladı! 

Sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı ve sevgilisi Mısırlı Mohammed Alsaloussi tatil için gittikleri Bodrum'da villa kiraladı. 

Fire Rkj Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fire Rkj Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile  Mohammed Saud S Al Habeeb tarafından kuruldu.

Jwan Al Gharbıyah Gayrimenkul Hayvancılık Lojistik İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Jwan Al Gharbıyah Gayrimenkul Hayvancılık Lojistik İthalat İhracat Limited Şirketi Beyoğlu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah ahmed F.A.Al-Meri, Badr Ahmed F. Abukassımalmerı ve Mohammed Ahmed F.Abukassımalmerı ortaklığında kuruldu.

Milyarder Mohammed Alsaloussi, Şeyma Subaşı için Miami’den ev aldı!

Şeyma Subaşı’nın Mısırlı milyarder sevgilisi gönülleri fethetmeye devam ediyor. Mohammed Alsaloussi, Subaşı’na bu kez de Miami’de rahat etsin diye 3.5 milyon dolar ödeyerek bir ev aldı. 

Dajıs Group İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Dajıs Group İthalat Ve İhracat Limited Şirketi bugün Fatih'te 700 bin TL sermaye bedeli ile Alı M.H.Hassan, Anwar Mohammed Hassan ve Omar Mohamed Hassan ortaklığında kuruldu.

Loewe İnternational İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Loewe İnternational İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Elabbas H.A.E. Mohamed, Elhaytam Abdelrahman ve Mohammed S.H. Ahmed ortaklığında kuruldu.

Connect Turkey Gayrimenkul İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Connect Turkey Gayrimenkul İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Cud İbrahim Bacha, Mehmet Atay Sevli ve Mohammed Ahmed Abdelhamid İbrahim tarafından kuruldu.

Mohammed Ahmed S Bajaber Haberi

Mohammed Ahmed S Bajaber


NTE Gayrimenkul Yatırım İnşaat Taahhüt ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Pehlevan, Şahin Uraş, Mohammed Ahmed S Bajaber tarafından 120 bin TL'lik sermaye ile 27 Mart'ta kuruldu. 


NTE Gayrimenkul Yatırım İnşaat Taahhüt ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Yurt içi ve yurt dışındaki her türlü emlak ve gayrimenkullerin satış ve pazarlamasına yönelik aracılık, komisyonculuk ve danışmanlık hizmeti yapmak. 2- Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayrimenkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. 3- Gayrimenkuller ile ilgili proje analizi yapmak, fizibilite çalışması yapmak, bölge ve konum araştırması yapmak, en yüksek ve en iyi kullanım değer analizi tespitinde bulunmak, yatırım stratejileri belirlemek ve geliştirmek, yatırım performans değerlendirmelerinde...