08 / 05 / 2024

Mohammed Bin Johar Al Mohammed

Mohammed Bin Johar Al Mohammed

Katar’ın en büyük turizm gruplarından Retaj Hotels grubu Retaj Royale İstanbul otelini açtı

Jumeirah Lake Towers'a Bodrum Restaurantı!

Şeyh Hamdan Bin Mohammed Bin Rashid Al Maktum, Bodrum’a hayran kaldı ve Jumeirah Lake Towers’ta Bodrum Restaurantı açıldı...

Artaş İnşaat 10 projesiyle Expo Turkey By Qatar Fuarı'na katıldı!

Artaş İnşaat, Expo Turkey By Qatar Fuarı'na 10 projesiyle katıldı. Artaş İnşaat, fuarın ilk günü Katar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mohammed Bin Ahmed Bin Towar'ı ağırladı.

Türk-Katar işbirliğinin gelişmesi için önemli alt yapı oluşturuldu!

Katar Belediye ve Çevre Bakanı Mohammed bin Abdullah Al Rumaihi, işbirliğinin arttırılması için her iki devletin de önemli bir alt yapıyı oluşturduğunu ve geliştirmek için gerekli tüm desteğin de verileceğini söyledi.

Dubai Emiri şeyh Maktoum’un oğlundan Avrupa Office Ataşehir’e tam not!

Dubai Cityscape Fuarı’na 6 projesiyle katılan Artaş İnşaat’ı Dubai Emiri şeyh Maktoum’un oğlu His Higness Sheikh Mansoor Bin Mohammed Bin Rashid Al Maktoum ziyaret etti.

Selenium yaşam kalitesi Dubai'de yükseliyor!

Deyaar ve Aşçıoğlu İnşaat işbirliğiyle hayata geçirilen Selenium Midtown Dubai projesi Sh. Mohammed Bin Zayed Caddesi üzerinde inşa ediliyor. Projede daire fiyatları 199 bin dolardan başlıyor.

Retaj Hotel Bayrampaşa'da yükselecek!

Güneşli Retaj Royal İstanbul Otel'de, Mes Şirketler Grubu Başkanı Muammer Ünal ve Retaj Hotels Yönetim Kurulu Başkan Vekili Dr. Mohammed Bin Johar Al Mohammed arasında imzalanan anlaşmayla, Retaj Hotel Bayrampaşa'lı oldu.

35 bin yatırımcı Emlak 2014 Fuarı'nda buluşuyor!

CNR Emlak Fuarı'na 35 bin yatırımcının katılması bekleniyor Bugün kapılarını açan fuara Suudi Prens Turki Bin Mohammed Bin Nasser Bin Abdulaziz Al - Saud da katılacak.

CNR Emlak Fuarı’na Arap ilgisi devam ediyor!

CNR ve House of Consultancy işbirliği ile CNR Emlak Fuarı’na getirilecek Suudi Prens Turki Bin Mohammed Bin Nasser Bin Abdulaziz Al-Saud’un ülkeye önemli yatırımlarda bulunması bekleniyor.

Hande Ataizi Bodrum`da 500 bin YTL`ye ev aldı

Hande Ataizi Bodrum'da 500 bin YTL'ye ev aldı! Proje nerede? Hangi şirket yapıyor?

TMSF 595 bin YTL`lik gayrimenkul satacak

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), muhammen bedelleri toplamı 595 bin 600 YTL olan 7 taşınmazı satışa çıkardı.

Güzeltepe Konutları`nda 118 bin YTL`ye Eylül`de teslim

'Yeni Gebze' bölgesinde inşa edilen Güzeltepe Konutları'nda fiyatlar 118 bin YTL'den başlıyor, 258 bin YTL'ye kadar çıkıyor. Proje Eylül ayında teslim edilecek.

TOKİ 5 yılda 283 bin konut yaptı

Toplu Konut İdaresi (TOKİ), 1 Ocak 2003-28 Kasım 2007 tarihleri arasında 283 bin 147 konut yaptı.

177 bin YTL‘ye Japon esintisi

Japon mimarisinden esinlenerek inşa edilen İkebana Evleri'nde konutların yüzde 70'i satıldı. Haziran ayında teslim edilecek projede fiyatlar 177 bin YTL ile 603 bin YTL arasında.

Mohammed Bin Johar Al Mohammed Haberi

Mohammed Bin Johar Al Mohammed
Katar’ın en büyük turizm gruplarından Retaj Hotels grubu Retaj Royale İstanbul otelini açtı. Güneşli’deki otel Türkiye’nin İslami modelle yönetilen ilk 5 yıldızlı ‘deluxe’ oteli olma iddiasında. Retaj Hotels Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mohammed Bin Johar Al Mohammed, Türkiye’nin son dönemde kazandığı başarılar sayesinde uluslararası anlamda kendini kanıtladığını ve bundan dolayı Türkiye’ye yatırım yapma kararı aldıklarını...