01 / 05 / 2024

Mohammed Gholoom A A Alnajjar

Mohammed Gholoom A A Alnajjar

Seen Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Abdullah Salem H Alammari, Mohammed Gholoom A A Alnajjar tarafından 2 milyon TL'lik sermaye ile 18 Nisan'da kuruldu

Alesayı Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Alesayı Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed Alı A Alesayı tarafından kuruldu.

Ahmed Mohammed Aqil Qassim Alqassım kimdir?

Ahmed Mohammed Aqil Qassim Alqassim, Emirates NBD grubu'nda üst düzey yönetici olarak görev yapmaktadır. Bankacılık sektöründe 18 yılı aşkın deneyime sahip olan Alqassim kimdir?

Easy Way Group Turizm Otomotiv İnşaat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Easy Way Group Turizm Otomotiv İnşaat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Bahçelievler'de Khalık E.I.O., Mohamed A.A.G., Mohammed S.A.E. ve Rady M.I.K ortaklığında kuruldu.

Hattuşa Lineer Termal Sağlık Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Hattuşa Lineer Termal Sağlık Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi Beylikdüzü’nde   50 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed Humaykanı  Ve Mehmet Ali Doğan  tarafından kuruldu.

Dynamıc Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dynamıc Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed Z.A. Shaıkh ve Saleha M.Z. Shaıkh ortaklığında kuruldu.

Alfalahi Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Alfalahi Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed Alı a Alesayı tarafından kuruldu.

Fly Merhaba Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Fly Merhaba Turizm Limited Şirketi Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Khır Marrawı ve Mohammed Alı A Nahas ortaklığında kuruldu.

Next Home Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Next Home Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te 200 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed N.A. Ameen  tarafından kuruldu.

Eron Group Gıda İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eron Group Gıda İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed S.A. Khalaf tarafından kuruldu.

Steelupru Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Steelupru Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 10 TL sermaye bedeli ile Alişir Yalçın, Nameer Saad Al-Shareefi ve Mohammed F.A. Al-Badri tarafından kuruldu. 

Ak Yapı Mimarlık İnşaat Taahhüt Turizm Nakliyat ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Yapı Mimarlık İnşaat Taahhüt Turizm Nakliyat ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 300 TL sermaye bedeli ile Alişir Yalçın, Nameer Saad Al-Shareefi ve Mohammed F.A. Al-Badri tarafından kuruldu. 

Yalman Group Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yalman Group Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed I.A. Sadeq tarafından kuruldu.

Tasaheel İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tasaheel İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Noora Mohammed F A Al-Marrı tarafından kuruldu. 

Mohammed Gholoom A A Alnajjar Haberi

Mohammed Gholoom A A Alnajjar

Seen Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Abdullah Salem H Alammari, Mohammed Gholoom A A Alnajjar tarafından 2 milyon TL'lik sermaye ile 18 Nisan'da kuruldu. Seen Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu;  Her türlü arazi arsa daire ev dükkan işyeri ve diğer kiralanmasına aracılık etmek ve ana sözleşmesinde yazılı olandiğer işler.


Seen Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adres: Ataşehir, İçerenköy Mahallesi, Pınarbaşı Sokak, No:...