02 / 05 / 2024

Moh\'D Muhannad Qarashuli

Moh\'D Muhannad Qarashuli

Future Land İnşaat ve Gayrimenkul Danışmanlığı Anonim Şirketi, Ahmad Khaldun, Moh'D Muhannad Qarashuli, Mohmed Bassel Aladel, Omar Aladel tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 1 Temmuz'da kuruldu

Leading Properties Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Leading Properties Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Şişli'de Omar Zaıd Moh'd Zaıd Alkılanı tarafından kuruldu.

Gazel Enerji Yatırım İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gazel Enerji Yatırım İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda (Zeın Eddın) M. Abed A. Hawwarın, Ayet Haliloğlu, M. (M. Jawad) Hamza Shahın ve N. (Moh'd Sharıf Sha'lan Abı Sırıeh ortaklığında kuruldu.

Cebrilco Gayrimenkul Emlakçılık Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cebrilco Gayrimenkul Emlakçılık Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdallah S.K.J., Abdelaziz Jebril ve Moh'D S.K.L ortaklığında kuruldu.

Bonalameed Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bonalameed Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de  400 bin TL sermaye bedeli ile Moh`D R. F.    Alshawabkeh tarafından kuruldu.

Real İnvest Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Ve Limited  Şirketi kuruldu!

Real İnvest Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Ve Limited Şirketi Eyüpsultan’da  200 bin sermaye bedeli  M.Moh`D Mamdouh    Sakkejha Talal Darwısh tarafından kuruldu.

Glamorous Desıgn Mimarlık Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Glamorous Desıgn Mimarlık Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da Ahmad Shaaban, Emad Camad ve Mohıedden Abdalghany ortaklığında kuruldu.

Falco Group Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Falco Group Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Em Moh Shawesh tarafından kuruldu.

Lara Feras Gayrimenkul Otomotiv Ve Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Lara Feras Gayrimenkul Otomotiv Ve Ticaret Sanayi Limited Şirketi Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Feras Moh'd L.A. tarafından kuruldu.

Alaqsa Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alaqsa Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Moh'd Jebril Yousef Shaker Noufal tarafından kuruldu.

Osoul İstanbul Emlak Danışmanlığı İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Osoul İstanbul Emlak Danışmanlığı İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ataköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Muhannad Hendavi tarafından kuruldu. 

Joury Gayrimenkul ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Joury Gayrimenkul ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli Mahmoud İbrahim M. Moh'd Bushnaq tarafından kuruldu.

Yaratıcılık Dünyası Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Yaratıcılık Dünyası Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Başakşehir'de 100 TL sermaye bedeli ile Moh'd F. tarafından kuruldu. 

Hayat Marmara Yapı İnşaat Emlak Dekorasyon Şirketi kuruldu!

Hayat Marmara Yapı İnşaat Emlak Dekorasyon Otomotiv Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 47 bin TL sermaye bedeliyle Feras Fethi Moh'd Yasin tarafından kuruldu.

Moh\'D Muhannad Qarashuli Haberi

Moh\'D Muhannad Qarashuli

Future Land İnşaat ve Gayrimenkul Danışmanlığı Anonim Şirketi, Ahmad Khaldun, Moh'D Muhannad Qarashuli, Mohmed Bassel Aladel, Omar Aladel tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 1 Temmuz'da kuruldu. Future Land İnşaat ve Gayrimenkul Danışmanlığı Anonim Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat ve gayrimenkul değerleme ve danışmanlığını her türlü gayrimenkul ekspertizliğini raporlama işlerini yapar yaptırır ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Future Land İnşaat ve Gayrimenkul Danışmanlığı Anonim Şirketi adres: Şişli, Meşrutiyet Mahallesi, Halaskargazi Caddesi, Cafer Bey apartmanı, No:158, Kat:6...