26 / 07 / 2024

Mokhtar Ebadı

Mokhtar Ebadı

Rean İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Amır Ebadı, Alı Ebadı, Mokhtar Ebadı ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 25 Ocak'ta Kağıthane, Gürsel Mahallesi, Nurtaç Caddesi'nde kuruldu.

Meta Commerce İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Meta Commerce İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Hamıd Ebadı ve Mohammad V.M. Gharehlar ortaklığında kuruldu.

Master Class Business Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Master Class Business Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Mohamed Mohamed El mokhtar tarafından kuruldu.

Shams Taşınmaz Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Shams Taşınmaz Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de Hamıdreza Mokhtarıan tarafından kuruldu.

Armağan Persian Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Armağan Persian Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Fatih'te Saeıd Ebadı tarafından kuruldu.

İnternational Portal Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

İnternational Portal Gayrimenkul Limited Şirketi Beyoğlu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Arezou Mokhtarı, Farhad Keramatıkollı ve Sına Javaherı Far otaklığında kuruldu.

Binaya proje dışı ilave yapılabilir mi?

Posta yazarı Tamer Heper, 'Müstakil binamın bahçe hizasına yaklaşık 1x2 ebadında bir ahşap balkon yaptım. Site dışında birinin şikayeti üzerine belediye ekipleri geldi, sözlü olarak yıkmamı söyledi. Ben de yıktım. Bunu tekrar nasıl yaparım?' sorusunu yanıtladı.

Sayno Turizm Kurumsal Emlak Gayrimenkul ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Sayno Turizm Kurumsal Emlak Gayrimenkul ve Danışmanlık Limited Şirketi Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Hossein Yousef Zadeh ve Parisa Mokhtarı tarafından tarafından kuruldu.

Ebad Mimarlık Organizasyon Limited Şirketi kuruldu!

Ebad Mimarlık Organizasyon Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Banu     Çon Savaşan tarafından kuruldu. 

Topx Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Topx Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Abbas Ebadı tarafından kuruldu. 

Bien Seramik’in yeni trend banyo karoları!

Bien Seramik’in yeni trend banyolar için tasarladığı 40X120cm ebadındaki duvar karoları mekanın tasarım aşamasında büyük kolaylık sağlıyor.

Bomena Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Bomena Gayrimenkul Limited Şirketi Beykoz'da 12 bin TL sermaye ile bugün Nedak Mousku, Mohammed Borhan Katmah ve Mazen Mokhtar imzasıyla kuruldu.

Kalebodur Elegant Marbles koleksiyonu ile büyük ebatın ihtişamını sunuyor!

Kalebodur’un Elegant Marbles koleksiyonu ile yaşam alanlarında 80x160 cm ebadının ihtişamını hissedeceksiniz. Elegant Marbles koleksiyonu, porselen karoyu, yüzey kalitesi ve büyük ebatlarla mekanlara taşıyor.

Muğla Büyükşehir'den yeni spor yatırımları!

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Menteşe İlçesi Yenice Mahallesi’ne 30x50 ebadında bir halı saha ve içinde 2 soyunma odası 1 kafeterya ile seyirci tuvaletleri bulunan müştemilatın yer aldığı spor tesisi yapımı başlıyor

Mokhtar Ebadı Haberi

Mokhtar Ebadı

Rean İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Amır Ebadı, Alı Ebadı, Mokhtar Ebadı ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 25 Ocak'ta Kağıthane, Gürsel Mahallesi, Nurtaç Caddesi'nde kuruldu. 


Rean İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a- Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler,bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık tesisleri, tatil köyleri, okul inşaatı, eğitim merkezleri, öğrenci yurtları, gölet ve...