02 / 05 / 2024

Moment İstanbul ev fiyatları

Moment İstanbul ev fiyatları

Moment İstanbul ev fiyatları dairelerin kat ve cephelerine göre değişiyor. Pendik Deniz Otobüsü'ne 9 dakikalık mesafede olan projede 731 adet konut ve 12 adet dükkan bulunuyor.

AC Yapı Moment İstanbul Evleri!

AC Yapı Moment İstanbul Evleri 44 katlı 2 blok halinde yükseliyor. Projede 1 oda 1 salon, 1,5 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daireler yer alıyor.

Moment İstanbul fiyatları ne kadar?

AC Yapı imzası taşıyan Moment İstanbul fiyatları ne kadar sorusuna 239 bin TL'den başlıyor cevabı veriliyor. İstanbul Anadolu yakası Kartal'da yükselen projede 120 aya kadar taksitlendirme imkanı sağlanıyor...

Moment İstanbul'da kira öder gibi ev sahibi olun!

Moment İstanbul'da  3 bin 990 TL'den başlayan taksitlerle kira öder gibi ev sahibi olma fırsatı sunuluyor. Proje AC Yapı imzası taşıyor...

AC Yapı Moment İstanbul'da 2017 fiyatlarıyla ev sahibi olun!

İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da yükselen Moment İstanbul projesinde 3 bin 990 TL'den başlayan peşinatlarla ev sahibi olunabiliyor. Projede fiyatlar 399 bin TL'den başlıyor...

Moment İstanbul'da 3 bin 990 TL peşinatla!

AC Yapı’nın Kartal’da inşa ettiği Moment İstanbul projesi yeni yıla özel kampanya ile girdi. 2018 yılında 2017 fiyatlarıyla ev sahibi olmanın yolunu açan kampanya kapsamında 3 bin 990 lira peşinat ile 399 bin TL’ye ev sahibi olunabiliyor.

Kartal Moment İstanbul ev fiyatları ne kadar?

AC Yapı tarafından hayata geçirilen Kartal Moment İstanbul projesi 731 daire ve 12 ticari üniteden meydana geliyor. Peki Kartal Moment İstanbul ev fiyatları ne kadar?

AC Yapı Moment İstanbul ev fiyatları!

Toplam 731 daire ve 12 ticari birime yer verilen Moment İstanbul projesinde 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri bulunuyor. AC Yapı Moment İstanbul ev fiyatları peşin ödemelerde 410 bin TL'den başlıyor...

Moment İstanbul Rezidans ev fiyatları!

Moment İstanbul Rezidans ev fiyatları 395 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Kartal'da yer alan Moment İstanbul Rezidans projesi Mart 2017 yılında teslim ediliyor...

AC Yapı'dan Moment İstanbul için 2 ödeme fırsatı!

AC Yapı, Kartal’da yükselen Moment İstanbul’dan ev sahibi olmak isteyenlere iki seçenek sunuyor. İsteyenler peşin alımlarda geçerli yüzde 20 prim garantisinden, isteyenler ise peşinatsız 60 ay vade fırsatından yararlanabiliyor.

Moment Kartal AC Yapı teslim tarihi!

Moment Kartal AC Yapı teslim tarihi 2017 yılının ilk çeyreği olarak belirlendi. Moment İstanbul Kartal projesinde ev fiyatları 359 bin liradan başlangıç gösteriliyor...

Moment İstanbul ev fiyatları!

Moment İstanbul ev fiyatları dairelerin kat ve cephelerine göre değişiyor. Pendik Deniz Otobüsü'ne 9 dakikalık mesafede olan projede 731 adet konut ve 12 adet dükkan bulunuyor.

Kartal Moment İstanbul ödeme koşulları!

Kartal Moment İstanbul projesinde ev fiyatları 359 bin liradan başlayarak değişiyor. AC Yapı imzasını taşıyan Moment İstanbul'da yüzde 15 indirim fırsatı sunuluyor...

Moment İstanbul'da prim garantisi kampanyası yarın sona eriyor!

AC Yapı, Moment İstanbul’dan ev sahibi olmak isteyenlere iki benzersiz fırsat sunuyor. Dileyenler yüzde 25 prim garantisi fırsatından, dileyenler ise yüzde 1 peşinat ve 1.595 TL taksit fırsatından yararlanabiliyor.

Moment İstanbul'dan ev sahibi olmak isteyenlere fırsat!

AC Yapı, Moment İstanbul’dan ev sahibi olmak isteyenlere iki benzersiz fırsat sunuyor. Dileyenler yüzde 25 prim garantisi fırsatından, dileyenler ise yüzde 1 peşinat ve 1.595 TL taksit fırsatından yararlanabiliyor.

Moment İstanbul yüzde 25 prim garantisi veriyor!

AC Yapı, Moment İstanbul için yüzde 25 prim garantisi kampanyası düzenliyor. Kartal'da inşa edilen Moment İstanbul, 30 Kasım'a kadar peşin alımlarda geçerli yüzde 25 prim getirisi, müşteriye özel ödeme planı ve peşinatsız 24 ay vade seçeneği sunuyor.

Moment İstanbul ev fiyatları Haberi

Moment İstanbul ev fiyatları

Yüzde 25 peşinatta kalan bedel için banka kredisiyle vade imkanı sunan Moment İstanbul Konutları İstanbul Kartal Soğanlık'ta inşa ediliyor. Proje 10 bin 157 metrekare arsa üzerinde yükseliyor. 


Moment İstanbul ev fiyatları konutların metrekarelerine bağlı olarak farklılık gösteriyor. 100 milyon dolar yatırım bedeline sahip projede daireler 1+1, 1,5+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi. 


Kartal Moment İstanbul Residence Sabiha Gökçen Havalimanı'na, Bostancı Deniz Otobüsü'ne ve Bağdat Caddesi'ne 15 dakika, Pendik Deniz Otobüsü'ne 9 dakika, Aydos Ormanı'na 3 dakika, Boğaz Köprüsü'ne 20 dakika uzaklıkta hayata geçiriliyor. 


AC Yapı imzası taşıyan Moment İstanbul Evleri'nde konutlar 74 - 314 metrekare büyüklükte tasarlandı. 2017 yılı Mart ayında teslim edilecek proje 731 tane daire ve 12 tane mağazadan oluşuyor. 


Moment İstanbul ev fiyatları 359 bin TL'den başlıyor. 44...