26 / 06 / 2024

Moment Turizm nerede

Moment Turizm nerede

Moment Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 150 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Işık tarafından kuruldu.

Moment Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Moment Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 150 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Işık tarafından kuruldu.

Koşuyolu Koru Evleri nerede?

Koşuyolu Koru Evleri Taşyapı İnşaat  ve Selçuklu Turizm tarafından inşa ediliyor. Peki Koşuyolu Koru Evleri nerede yükseliyor?

AC Yapı Moment İstanbul Konutları nerede?

Moment İstanbul'da teslimlerin 2017 yılı Mart ayında gerçekleşmesi öngörülüyor. Proje 10 bin 157 metrekarelik alan üzerinde inşa ediliyor. Peki AC Yapı Moment İstanbul Konutları nerede?

AC Yapı Moment İstanbul Evleri nerede?

Moment İstanbul'da teslimlerin 2017 yılının ilk çeyreğinde yapılması planlanıyor. Proje 44 katlı 2 blok halinde inşa ediliyor. Peki AC Yapı Moment İstanbul Evleri nerede?

Dati Holding İstanbul Turizm Merkezi nerede?

İstanbul Turizm Merkezi projesinde otel, apart daire, marina ve mağazalar yer alıyor. Proje 1 milyar 460 milyon lira yatırımla hayata geçirilecek. Peki Dati Holding İstanbul Turizm Merkezi nerede?

Ankara Moment Beştepe Ofisleri nerede?

Moment Beştepe'de en küçük ofis tipi 70 metrekare olarak tasarlandı. 2 blok halinde yükselecek proje Moment Yapı imzası taşıyor. Peki Ankara Moment Beştepe Ofisleri nerede?

Moment Beştepe Ofisleri nerede?

Moment Beştepe Residence 2 blok halinde hayata geçirilecek. Lansman toplantısı 26 Kasım 2015 Perşembe günü gerçekleşecek olan proje Moment Yapı imzası taşıyor. Peki Moment Beştepe Ofisleri nerede?

Ankara Moment Beştepe nerede?

Ofislerin 70 metrekareden başladığı Moment Beştepe projesin de toplam 330 tane home ofis ve 22 tane dükkan yer alıyor. Peki Ankara Moment Beştepe nerede?

Moment Beştepe nerede?

Toplamda 330 home ofis ve 22 dükkandan meydana gelen Moment Beştepe Residence 2 blok halinde inşa edilecek. Projede çeşitli sosyal donatı alanları da yer alacak. Peki Moment Beştepe nerede?

Moment İstanbul satış ofisi nerede?

Moment İstanbul projesi 100 milyon dolar yatırım bedeli ile hayata geçiriliyor. Projede teslimler Mart 2017 tarihinde teslim edilecek. Satış sürecinin devam ettiği Moment İstanbul satış ofisi nerede?

AC Yapı Moment İstanbul nerede?

Moment İstanbul projesi 10 bin 157 metrekare alan üzerinde yükseliyor. Projede daireler 269 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Peki AC Yapı Moment İstanbul nerede?

Moment İstanbul Evleri nerede?

AC Yapı tarafından hayata geçirilen Momen İstanbul projesinde 1 oda 1 salondan 5 oda 1 salona kadar farklı alternatiflerde daireler yer alıyor. Peki Moment istanbul Evleri nerede?

Kartal Moment İstanbul nerede?

100 milyon dolar yatırım bedeli ile hayata geçirilen Kartal Moment İstanbul nerede sorusuna yanıt olarak İstanbul Anadolu yakası Kartal bölgesi deniliyor. Projede tamamı peşin alımlarda yüzde 15 indirim uygulanıyor...

Moment Turizm nerede Haberi

Moment Turizm nerede

Moment Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 150 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Işık tarafından kuruldu.

Moment Turizm Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. 2- Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. 3- Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlübileti satmak almak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak,rezervasyonları yapmak. 4- Her türlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak, gemi ve yat kiralamak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler

Moment Turizm Ticaret Limited Şirketi adres: Barış Mah.Ali Çebi Cd.A-5 Blok Ap.No.30 F/F...