07 / 05 / 2024

Monza Rezidans daireleri

Monza Rezidans daireleri

Toplamda 108 adet daireden meydana gelene Monza Rezidans projesinin yüzde 76'sı satıldı. Fiyatlarının 220 bin liradan başladığı Monza Rezidans projesi Ankara İncek'te hayata geçiriliyor.

Beyoğlu Taksim 360 Rezidans daireleri bugün tanıtılıyor!

Toplam 500 milyon dolar yatırımla hayata geçirilen Beyoğlu Taksim 360 Rezidans projesi kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçiriliyor. Beyoğlu Taksim 360 Rezidans daireleri bugün tanıtılıyor.

Taksim 360'da konut fiyatları 333 bin dolardan başlıyor!

Toplam 500 milyon dolar yatırımla inşa edilen Taksim 360'da konut fiyatları 333 bin dolardan başlıyor. Projenin yeni rezidans daireleri Pronto Gayrimenkul tarafından bugün Beykoz Acarkent'te lanse edilecek. 

Pronto Gayrimenkul Taksim 360'ı bugün Acarkent'te lanse edecek!

Beyoğlu'nda Çalık Gayrimenkul ile Gap İnşaat tarafından hayata geçirilen Taksim 360 projesinin yeni rezidans daireleri bugün Acarkent'te Pronto Gayrimenkul tarafından lanse edilecek...

Bakon Rezidans Atakent Projesi marka olma yolunda!

35 yıldır inşaat sektörüne yön veren Bakon İnşaat, Atakum’da başladığı Bakon Rezidans Atakent Projesi ile modern yaşam modeli 1+1 daireleri şehre taşıyor

Taksim Rezidans stüdyo daireleriyle gençlerin gözdesi olacak!

Taksim’de içinde bulunduğu yapılı çevrenin çok katmanlı tarihini ve kentsel gelişime dönük yüzünü tamamlar nitelikte ele alınan Tago Architects tasarımı Taksim Rezidans, konforu yüksek stüdyo daireleri ile özellikle genç kesimin gözdesi olmayı hedefliyor.

Sur Yapı Marka Rezidans'ın örnek dairesi açıldı!

SUR Yapı ve Ekart Tekstil işbirliği ile Bursa'nın Nilüfer ilçesinde yapımına başlanan Sur Yapı Marka Rezidans ve Alışveriş Merkezi'nin örnek daireleri ziyarete açıldı.

Sur Yapı Marka Rezidans'ın örnek daireleri ziyarete açıldı!

Sur Yapı ve Ekart Tekstil işbirliği ile Bursa'nın Nilüfer ilçesinde yapımına başlanan Sur Yapı MARKA Rezidans ve Alışveriş Merkezi'nin örnek daireleri ziyarete açıldı.

Sur Yapı Marka Rezidans'ın örnek daireleri hazır!

Sur Yapı ve Ekart Tekstil işbirliği ile Bursa'nın Nilüfer ilçesinde yapımına başlanan Sur Yapı Marka Rezidans ve Alışveriş Merkezi'nin örnek daireleri ziyarete açıldı.

Sur Yapı Marka Rezidans'ın örnek daireleri görücüye çıktı!

Sur Yapı ve Ekart Tekstil işbirliği ile Nilüfer'de yapımına başlanan Sur Yapı MARKA Rezidans ve Alışveriş Merkezi'nin örnek daireleri ziyarete açıldı.

Sur Yapı Marka Rezidans'ın örnek daireleri ziyarete açıldı!

Sur Yapı MARKA Rezidans ve Alışveriş Merkezi'nde örnek daireler tamamlandı. Sosyal tesisleri, Uludağ manzarası ve alışveriş merkezi ile Sur Yapı MARKA Rezidans ve AVM, Bursa'nın en prestijli karma projesi olacak.

Concord İstanbul’un ikinci etabında bahar kampanyasına başladı!

TEKNİK Yapı ruhsatını aldığı ve kat irtifakını kurduğu Fikirtepe’deki dönüşüm projesi Concord İstanbul’un ikinci etabında bahar kampanyasına başladı. Concord İstanbul’un toplam 553 daire ve 10 ticari üniteden oluşan rezidans daireleri satışa çıktı.

İlkbahar Sur Yapı Rezidans!

İlkbahar Sur Yapı Rezidans projesi 2 etap şeklinde yükseliyor. Projedeki ilk etap daireleri 304 konuttan, ikinci etap daireleri 200 konuttan oluşuyor. Proje İstanbul Anadolu Yakası Sultanbeyli'de yer alıyor.

Beytepe Renapark Rezidans satılık!

Beytepe Renapark Rezidans satılık daireleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon,4 oda 1 salon,5 oda 1 salon ve 7 oda 1 salon dubleks şeklinde dizayn edildi. Proje Ankara İl'i Çankaya İlçe'sinde yükseliyor.

Monza Rezidans daireleri Haberi

Monza Rezidans daireleri

Ankara İncek'te hayata geçirilen Monza Rezidans projesinde 6 farklı tipte 108 adet daire bulunuyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dubleks daire seçenekleri yer alıyor.



Bünyamin Derman tarafından mimarisi yapılan Monza Rezidans projesinde fiyatlar 220 bin liradan başlıyor. Her dairesinin göl manzaralı olduğu projede, hemen tapu sahibi olunabiliyor.


Monza Rezidans kapsamındaki daireleri tavan yükseklikleri 2 metre 90 santimetre olarak olarak belirlendi. 



Monza Rezidans ödeme planı!


Projenin ödeme planı kapsamında 120 ay için 0,81 faiz oranıyla 2.612 TL sabit ödeme yapılıyor. Yüzde 1 Kdv'nin uygulandığı projede kişiye özel ödeme seçenekleri de bulunuyor.


Monza Rezidans projesi Erkanlı Grup tarafından inşa ediliyor. 


telefon: 0312 491 62 06

web: