02 / 05 / 2024

moor yapı konya

moor yapı konya

Konya İnşaat ve Gayrimenkul Fuarı yoğun ilgi gördü. Fuara katılan Moor Yapı Osmanlı ve Selçuklu mimarisini modern bir şekilde sundu.

Konya'da imara aykırı yapılar yıkılacak! 

Konya'nın Meram ilçesinde kaçak yapılarla mücadele başladı. İlçe genelinde kaçak yapıların yıkımı başladı. 

Konya Ereğli'de 'Belediye kaçak inşaat yapıyor' iddiası!

Konya’nın MHP’li Ereğli Belediyesi’nin hazineye ait 850 metrekarelik arazi üzerine kaçak yapı inşa ettiğini ileri süren İYİ Parti Ereğli İlçe Başkanı Amil Acar, “Ereğli Belediyesi kaçak yapı ile mücadele edeceğine kaçak yapı yapıyor" iddiasında bulundu.

Konya Yeni Motorlu Sanayi Sitesi İhalesi 12 Ocak'ta yapılacak!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay,  Yeni Motorlu Sanayi Sitesi ihalesinin 12 Ocak’ta yapılacağını duyurdu.

Konya Yalıhüyük Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Konya’nın Yalıhüyük ilçesinde yapılacak millet bahçesini ihalesi gerçekleştirildi.

Temaşehir Konya'nın kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden Temaşehir Konya projesinde 37595 Ada 3 Parsel Konut Alanlarının ve 37594 Ada 6 Parselde bulunan Dini Tesisin kısmi geçici kabulü yapıldı.

Konya'da güçlendirme yapılan okulun duvarı çöktü: 1 ölü!

Konya'nın Ilgın ilçesinde, güçlendirme ve onarım çalışması yapılan okulun duvarının çökmesi sebebiyle 1 işçi hayatını kaybetti. 

TOKİ Konya Selçuklu Ardıçlı projesinin ihalesi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Konya Selçuklu Ardıçlı projesinin ihalesi yapıldı.

Konya yapı ruhsatı verilen bina sayısında 4’üncü oldu!

Türkiye İstatistik Kurumu Konya Bölge Müdürlüğü Yapı İzin İstatistiklerinden “Konya ili Yapı İzin İstatistikleri, Ocak-Aralık 2019” konusunda bir basın bülteni hazırladı...

Konya’nın esrarengiz tarihi yapısı! Görenler inanamıyor!

Konya'nın Toroslar üzerindeki Hadim ve Taşkent ilçesinde Roma döneminde inşa edilen 5-6 metrelik kule benzeri taş yapılar, mimarisiyle ilgi çekiyor.

Konya Ahırlı'da kaçak yapıya geçit yok!

Konya’nın Ahırlı ilçesinde bulunan bazı yaylalardaki kaçak yapılar belediye ekipleri tarafından yıkıldı.

Konya yapı ruhsatı verilen bina sayısında 3’üncü oldu!

Türkiye İstatistik Kurumu Konya Bölge Müdürlüğü Yapı İzin İstatistiklerinden “Konya ili Yapı İzin İstatistikleri, Ocak-Eylül 2019” konusunda bir basın bülteni hazırladı...

Konya yapı ruhsatı verilen bina sayısında 4’üncü!

Türkiye İstatistik Kurumu Konya Bölge Müdürlüğü tarafından açıklanan “Konya ili Yapı İzin İstatistikleri, Ocak-Haziran 2019” verilerine göre, Konya yapı ruhsatı verilen bina sayısında 4’üncü oldu.

Fetullah Arık: Konya'da yatay mimariye uygun yapılar inşa edilmeli!

Jeoloji Mühendisleri Odası Konya Şube Başkanı Prof. Dr. Fetullah Arık, Konya’da deprem riski olduğunu söyledi. Fetullah Arık, mühendislik projeleri doğrultusunda, yatay mimariye uygun imar planları ile yapılar yapılması gerektiğinin altını çizdi.

moor yapı konya Haberi

moor yapı konya

11-14 Mayıs tarihleri arasında Tüyap tarafından gerçekleşen Yapıda Yenilikler, Dekorasyon, Tadilat Yenileme ve Teknolojileri Fuarı Konya'nın en büyük inşaat firmalarına ev sahipliği yaptı. Fuarın dikkat çeken firması ise Osmanlı ve Selçuklu mimarisini modern bir şekilde harmanlayan Moor Yapı firması oldu. 


Geçtiğimiz günlerde Konya'da gerçekleştirilen Yapıda Yenilikler, Dekorasyon, Tadilat Yenileme ve Teknolojileri Fuarı’nda yer alan firmalardan biri de Moor Yapı idi.


Standda devam etmekte olan işlerini ve biten projelerini sergileyen Moor Yapı, ziyaretçilerini ağırladı. Selçuklu ve Osmanlı mimarisini günümüz modernizmi ile harmanlayan Moor Yapı fuarda yoğun ilgi gördü.


Diğer yandan Konya’da ilk defa gerçekleştirilen Gayrimenkul Fuarı, mimari ve tarz olarak ilgi çeken projeleri büyük bir kitleye ulaştırmada önemli bir köprü görevi üstlendi. Firma yetkilileri fuarın, ziyaretçiler ve firmalar için çok faydalı geçtiğini ve...