14 / 05 / 2024

mopaş şubeleri

mopaş şubeleri

Bizimtepe Aydos bünyesinde yer alan depolu iş yeri niteliğindeki gayrimenkul, 1 Haziran 2019 tarihinden itibaren aylık 15 bin 500 TL+KDV bedel ile Mopaş Marketçilik'e kiralandı...

Mopaş Bahçe Evler Çayırova'da 4 milyon 750 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Perakende sektöründe 21 yıllık tecrübeye sahip olan MOPAŞ, tarafından Kocaeli Çayırova'da inşa edilen Mopaş Bahçe Evler Çayırova projesinde 4 milyon 750 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışlar devam ediyor. 

Bireysel Emeklilik iptali nasıl yapılır? BES nasıl iptal edilir?

Bireysel Emeklilik iptal işlemi banka şubeleri ve Bireysel Emeklilik birimleriyle gerçekleştirilir. İşte detaylar...

Bu bankalar 36 ay vadeli 50 bin lira kredi veriyor! İşte bankaların ihtiyaç kredi faiz oranları...

Bankaların ihtiyaç ve tüketici kredi tutarları vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Nisan ayına girmemizle birlikte bankalardan yeni kampanya açıklamaları gelmeye devam ediyor. Bankalar ödeme takvimine ilişkin ayrıntıları internet şubeleri üzerinden paylaşıyor. İşte bankaların ihtiyaç kredi faiz or

Duyanlar duymayanlara söylesin! Mopaş'ta Siyah çaya dev indirim! Elinizi çabuk tutun kapış kapış gidiyor

 Ekonominin artış gösterdiği şu günlerde, marketlerin tasarruf ettiren ürünleri kapış kapış gidiyor. Bu marketlerden biri de MOPAŞ. Siyah çaya yapmış olduğu dev indirim halk tarafından büyük rağbet gördü. 

Cif Sprey alana scooter ve robot süpürge hediye! Son günü kaçırmayın

Çağrı Market, Groseri, Mopaş, Yunus, Onur marketleri ve bu marketlerin online alışveriş sitelerinden 50 TL'lik Cif Sprey alanlar 5 adet Xiaomi M365 Elektrikli Scooter ve 3 adet Xiaomi Vacuum Mop Essential robot süpürgeden birini kazanma şansı yakalıyor.

60 TL’lik Rinso alana hayalinizdeki Arçelik hediye! Son tarih 1 Ekim

1 Ekim 2022 tarihine kadar Altunbilekler Market, Biçen Marketler, Çağrı Marketler, Gimsa Marketler, Groseri Marketleri, Mopaş Marketler, Onur Market, Yunus Marketleri, Gimsa Marketleri ve online satış kanallarından alacağınız her 60 Türk Liralık Rinso markalı ürün alışverişinizde Arçelik marka hediy

1400 Markette indirim başladı! Tarım Kredi Market nerede, hangi illerde bulunuyor? Tarım Kredi Market şubeleri nerede?

Vatandaşın temel gıda ve temel ihtiyaç ürünleri için beklediği indirim bugün itibariyle başlıyor. Tarım Kredi Kooperetifleri Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla yaklaşık 30 ürüne indirim yapacak. Peki, Tarım Kredi Kooperatifleri hangi şehirlerde bulunuyor? İşte il il listesi...

Tarım Kredi Market hangi illerde var? En yakın Tarım Kredi Kooperatif Market şubeleri nerede? Dev indirim geliyor!

Vatandaşın temel gıda ve temel ihtiyaç ürünleri için beklediği indirim haberi geldi. Tarım Kredi Kooperetifleri Cumhurbaşkanı'nın talimatıyla yaklaşık 30 ürüne indirim yapacak. Peki Tarım Kredi Marketleri hangi şehirlerde bulunuyor? İşte il il listesi...

Konut fiyatları neden artıyor? İşte merak edilen o sorunun yanıtı!

Türkiye’nin ilk global gayrimenkul şirketi olan Redstone'un Bostanlı ve Bağdat Caddesi şubeleri açıldı. Açılışa katılan Yönetim Kurulu Başkanı Evrim Kırmızıtaş Başaran sektörle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Ev kiraları işçilerin ücretleriyle yarışıyor!

DİSK’e bağlı Genel-İş Sendikası Diyarbakır Şubeleri yaptığı açıklamada, "Market harcamaları bir önceki yıla göre iki katından fazla artmıştır. Elektrik faturaları tam bir soyguna dönüşmüştür. Ev kiraları işçilerin ücretleri ile yarışır seviyeye gelmiştir” ifadelerini kullandı.

Yapı Kredi Koray GYO'nun yeni adı Koray GYO oldu!

Yapı Kredi Koray GYO Esas Sözleşmesi'nin merkez ve şubeleri başlıklı 2. maddesi uyarınca şirketin ünvanı Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. olarak açıklandı. 

Yapı Kredi Koray GYO'nun şirket merkezi Beşiktaş'a taşındı!

Yapı Kredi Koray GYO Esas Sözleşmesi'nin merkez ve şubeleri başlıklı 4. maddesi uyarınca şirket merkezi Beşiktaş'a taşındı. 

Happy Moon's yıl sonuna kadar 13 şube açacak!

Happy Moon’s Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Aymutlu, koronavirüs salgını sürecini fırsata çevirmek amacıyla gerçekleştirdikleri yatırımlara ilişkin konuştu. Aymutlu, yeni açılacak şubeleri açıkladı.

mopaş şubeleri Haberi

mopaş şubeleri

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) ticari gayrimenkulun kiraya verilmesi hakkında açıklama yaptı.

Vakıf GYO projelerinden Bizimtepe Aydos bünyesinde yer alan depolu iş yeri niteliğindeki gayrimenkul, 1 Haziran 2019 tarihinden itibaren, aylık 15 bin 500 TL+KDV bedel ile Mopaş Marketçilik Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş.'ye Halk GYO A.Ş. ile müşterek kiralandı. 

Vakıf GYO'nun KAP açıklaması: 
Halk GYO - Vakıf GYO Adi Ortaklığı (%50-%50) ile hayata geçirilen Bizimtepe Aydos Projesi bünyesinde yer alan depolu işyeri niteliğindeki gayrimenkul,  01.06.2019 tarihinden itibaren, aylık 15.500.-TL+KDV bedel ile Mopaş Marketçilik Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş.'ye Halk GYO A.Ş. ile müşterek kiralanmıştır. Kiracının, KDV ve tekel ürünleri hariç, aylık cirosunun %4'ü, belirlenen aylık kira bedelini aşması halinde kira bedeli olarak ciro dikkate alınacaktır. Kira...