05 / 05 / 2024

More Kontrat kimin

More Kontrat kimin

More Kontrat Tasarım ve İnşaat Anonim Şirketi Akatlar Şubesi bugün Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

More Kontrat Tasarım Ve İnşaat Anonim Şirketi Tuzla Osb Şubesi açıldı!

More Kontrat Tasarım Ve İnşaat Anonim Şirketi Tuzla Osb Şubesi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Erdi Karaman tarafından açıldı.

More Kontrat Tasarım ve İnşaat Anonim Şirketi Akatlar Şubesi açıldı!

More Kontrat Tasarım ve İnşaat Anonim Şirketi Akatlar Şubesi bugün Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

More Kontrat Tasarım ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

More Kontrat Tasarım ve İnşaat Anonim Şirketi, Erman Murat Ertür Müdürlüğü'nde 500 bin TL sermaye ile 29 Haziran'da Beşiktaş, Akatlar Mahallesi, Ebulula Caddesi'nde kuruldu.

Kira kontratı süresi bitince ne olur?

Ev ve işyeri gibi taşınmaz malların kiralanmasında imzalanan kira kontratı birtakım hak ve sorumlulukları da kiracı ile mal sahibine yüklemiş oluyor. Peki, kanunen kira kontratı süresi bitince ne olur?

Kira kontratı şartları 2015!

Kira kontratı ile kiraya veren bir şeyin kullanılmasını kiracıya bırakmayı, kiracı da buna karşılık kira bedelini ödemeyi üstleniyor. Peki, kontrat nasıl yapılır? İşte kira kontratı şartları 2015..

Kira kontratının feshi davası nedir?

Kira kontratının devam etmesini istemeyen taraf, diğer taraf ile anlaşamadığı sürece, dava yolu ile kontratın feshini talep edebiliyor. Peki, kira kontratının feshi davası nedir? Dava nasıl açılır?

Kira kontratı her sene yenilenmeli mi?

Kira sözleşme süresinin dolması halinde taraflar herhangi bir bildirim veya talepte bulunmaz ise, sözleşme yenilenmiş olarak kabul ediliyor. Peki, kira kontratı her sene yenilenmeli mi? Taraflar eniden sözleşme hazırlayarak imzalamalı mı?

Ev sahibi kiracı kontratı örneği!

Taşınmaz mal kiralamalarında kiracı ile mal sahibi arasında yapılan anlaşmaya istinaden kira kontratı imzalanıyor. İşte, ev sahibi kiracı kontratı örneği!

Kiracı ile ev sahibi arasında kira kontratı olmazsa ne olur?

Gayrimenkul kiralama işlemlerinde, ev sahibi ile kiracı arasında yapılan anlaşmaya dair kira kontratı imzalanıyor. Peki, kiracı ile ev sahibi arasında kira kontratı olmazsa ne olur?

Kira kontratında depozito bedeli 2015!

Gayrimenkul kiralamalarında mal sahibi kiracısından depozito bedeli isteyebiliyor.Güvence bedeli olarak bilinen bu ücret, belli bir sınırın üstünde olamıyor. Peki, kira kontratında depozito bedeli 2015 ne kadar?

Kira kontratı boş örneği!

Gayrimenkul kiralamalarında mal sahibi, taşınmazın kullanımını kiracısına bırakıyor; kiracı da belirlenen tarihlerde kira bedelini ödemek ile mükellef oluyor. Peki kontrat nasıl yapılır? İşte kira kontratı boş örneği..

Kira kontratı artış oranları 2015!

Taşınmaz mal kiralamalarında yapılan kira kontratının yenilenmesi durumunda, kira bedeline zam yapılabiliyor. Peki, kira kontratında kira bedeline zam nasıl yapılır? İşte kira kontratı artış oranları 2015...

Kira kontratı kimde kalır?

Kira kontratı, kiraya verenin bir şeyin kullanılmasını veya kullanmayla birlikte ondan yararlanılmasını kiracıya bırakmayı, kiracının da buna karşılık kararlaştırılan kira bedelini ödemeyi üstlendiği sözleşme oluyor. Peki, kira kontratı kimde kalır?

More Kontrat kimin Haberi

More Kontrat kimin

More Kontrat Tasarım ve İnşaat Anonim Şirketi Akatlar Şubesi bugün Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

More Kontrat Tasarım ve İnşaat Anonim Şirketi Akatlar Şubesi konusu:1)Yol,köprü,baraj gibi bayındırlık projeleri dahil olmak üzere her türlü inşaat taahhüt, kat karşılığı ve özel inşaat işleri yapmak...ve ana sözleşmesinde yazılı diğer işler...

Adres:Akat Mah.Hare SK.2Söltaş Evleri Sit.G-9 Blok No:11 Beşiktaş