29 / 04 / 2024

morgan stanley

morgan stanley

Morgan Stanley, Türkiye'nin büyüme tahminini yükseltti. Kuruluş, Türkiye ekonomisinin bu yıla dair büyüme öngörüsünü yüzde 3,3'ten yüzde 4,3'e çıkardı.

TCMB'nin faiz indirimi yavaşlayacak!

Morgan Stanley ve JP Morgan Chase, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankasının (TCMB) faiz koridorunun üst bandını yüzde 9,50'den yüzde 9'a çekmesini değerlendirdi.

Joachim Fels: 2014’te küresel ekonominin rotasını beş değişim belirler!

Amerikan bankacılık devinin küresel baş ekonomisti Fels ’e göre dünya ekonomisini Fed’in çıkış yöntemi, Japon ekonomisi, AB bankacılığı, Çin’in durumu ve gelişen ülkelerdeki yapısal reformlar etkileyecek

Morgan Stanley yüzleri güldürdü

ABD'nin ikinci büyük yatırım bankası Morgan Stanley'in, ilk çeyrekteki kârı mortgage kredileri ve diğer varlıklarından kaynaklı zararlar nedeniyle düşmesine rağmen, beklentilerin üzerinde oldu.

Multi Turkmall: Türkiye'ye 3 milyar Euro yatırdık

Tamamladığı yatırımlara Forum Mersin Alışveriş ve Yaşam Merkezi'ni de ekleyen ABD'li yatırım bankası Morgan Stanley'in ortak olduğu Multi Turkmall'ın CEO'su Levent Eyüboğlu, bugüne kadarki yatırımlarının 3 milyar Euro'yu bulduğunu söyledi.

Dünyanın en yüksek maaşlı çalışanı belli oldu!

Merkezi ABD'de bulunan yatırım bankası Morgan Stanley'in CEO'su James Gorman'ın maaşı 37 milyon dolara kadar yükseldiği açıklandı. Yapılan Açıklama doğrultusunda maaş bu sene içinde şimdiye kadar açıklanan büyük bir ABD banka şefine verilen maaş olarak belirtildi. 

BİM'e Stanley termos, Dijitsu 65" UHD WebOS Tv geliyor! BİM 5 Ocak 2024 aktüel ürünler kataloğu

BİM'in 5 Ocak 2023 tarihli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Peki, BİM'de bu hafta hangi ürünler ne kadar fiyata satılacak? İşte BİM 5 Ocak 2023 aktüel ürünler kataloğu...

BİM 1 Aralık online aktüel ürünler kataloğu! Stanley Termos 999 TL'ye, Arnica elektrikli süpürge 2.699 TL'ye düştü!

BİM'in 1 Aralık 2023 tarihli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Bu hafta BİM'de pek çok ürün uygun fiyata satılacak. Peki, BİM aktüel ürünlerin fiyatı ne kadar, kaç TL?

2024’te ABD konut piyasasında iyileşme görülüyor!

Morgan Stanley analistleri, konut kredisi oranlarının mevcut yüksek seviyelerinden düşeceğini ve gelirlerin artacağını tahmin ederek önümüzdeki yıl ABD konut piyasasının daha güçlü olacağını öngördü.

Morgan Stanley, Singapur'daki emlak rallisinin durmasını bekliyor!

Morgan Stanley (NYSE:MS) analistleri, Singapur'un 1980'lerden bu yana en uzun özel konut fiyat rallisinin durmasını öngördüklerini kaydetti. İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

Morgan Stanley Merkez Bankası faiz tahminini güncelledi!

Morgan Stanley ekonomistleri, TCMB’nin 26 Ekim'deki toplantısında 500 baz puanlık bir artış yaparak faiz oranını yüzde 35'e çıkarmasını beklediklerini açıkladı.

Morgan Stanley'e göre politika faizi yüzde 40 olacak!

Türkiye'de hükümet yetkilileri ve farklı kesimlerle temaslarda bulunan Morgan Stanley ekonomistleri geleneksel politikalara dönüşün beklentileri iyileştirdiğini, ancak bazı zorlukların devam ettiğini belirtti.

Emre Derman, Avrupa Kalkınma Bankası’nda ne iş yaptı? Akbank’ta hangi görevi yürütüyor?

Emre Derman kimdir? Lisans ve yüksek lisans eğitimlerini nerede tamamladı? JP Morgan’da ne iş yaptı?  İşte Emre Derman ile ilgili merak edilen her şey...

JP Morgan’dan resmen kıyamet senaryosu: ‘Dünya, Amerika’nın yüzde 7 faiz oranına hazır olmayabilir’

Uluslararası yatırım bankası JPMorgan’ın CEO’sundan yeni uyarı geldi: “Amerika’da faiz oranlarının yüzde 7 olması, Amerikan ekonomisini resesyona sürükleyebilir ve aynı zamanda, finansal piyasalarda riskten kaçınmayı tetikleyebilir.”

Morgan Stanley Fed’le ilgili faiz tahminini güncelledi!

Morgan Stanley Kıdemli ABD Ekonomisti Ellen Zentner, Fed’den artık faiz artışı beklemediğini ifade ederek, “Fed’in artık enflasyonla mücadelede işinin bittiğini düşünüyorum” dedi.

BİM'de çılgın indirim 29 Eylül'de başlıyor! Ömür boyu garantili Stanley termos 699 TL'ye satılacak!

BİM'in 29 Eylül 2023 tarihli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. BİM tarafından paylaşılan aktüel ürünler arasında araç içi telefon tutucu 69 TL'ye, araç cam sileceği 39 TL'ye satışa çıkıyor. İşte BİM aktüel ürünler kataloğu...

JP Morgan'dan yatırımcılara tavsiye: TL'de ağırlık artır!

Merkezi ABD'de bulunan yatırım bankası JP Morgan, yatırımcılara gönderdiği bilgi notunda "TL'de ağırlık artır" diyerek Türk Lirasını tavsiye etti. Notta, Türkiye'deki gelişmelere ilişkin değerlendirmeler de yer aldı.

Ağustos enflasyonu tüm beklentileri değiştirdi! Bankalar bir bir tahminlerinde revizyon yapmaya başladı!

TÜİK tarafından açıklanan enflasyon verilerinin ardından Morgan Stanley, JPMorgan, HSBC ve BofA faiz ve enflasyon tahminlerini yukarı yönlü değiştirdi. Hangi banka enflasyonu yüzde 70 olarak tahmin etti?

morgan stanley Haberi

morgan stanley

ABD'li uluslararası finansal hizmetler ve yatırım bankacılığı kuruluşu Morgan Stanley, Türkiye'nin bu yıla dair ekonomik büyüme tahminini yükselttiğini duyurdu. 


Morgan Stanley'den yapılan açıklamada, Türkiye ekonomisinin bu yılın ikinci çeyreğinde yüzde 5,1 büyüme kaydettiğine işaret edilerek, bunun bankanın büyüme tahminiyle orantılı olduğu belirtildi. 


Açıklamada, Türkiye ekonomisinde bu sene için öngördüğü büyüme oranının yüzde 3,3'ten yüzde 4,3'e yükseltildiği kaydedildi. 


İkinci çeyrekte yakalanan ekonomik büyüme oranına en çok katkı yapan faktörler arasında özel tüketim, ihracat ve yatırımlardaki artışa dikkat çekilen açıklamada, özel tüketimin bu yılın ikinci yarısında da büyüyeceğinin tahmin edildiği vurgulandı. 


Açıklamada, siyasi görünümün tüketici güvenini desteklemesi durumunda güven göstergelerinin kademeli olarak artmaya devam edeceğinin altı çizilirken, istihdamın da toparlanmakta olduğu bilgisine yer verildi. 


Öte yandan ekonomik büyümeye ilişkin orta vadeli kaygılar olduğu bildirilirken, bunların arasında...