05 / 05 / 2024

Morrıson Express İnşaat iletişim

Morrıson Express İnşaat iletişim

Morrıson Express İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Ayhan tarafından kuruldu.

Zeray Bahar Kampanyası'nda son gün 31 Mayıs! Dilasa Orman'da 250 bin TL peşinat ve 60 ay sabit taksitle!

Zeray İnşaat tarafından başlatılan Bahar Kampanyası'nda son tarih 31 Mayıs 2024 olarak açıklandı. Söz konusu kampanya kapsamında Dilasa Orman projesinden 250 bin TL peşinat ve 60 ay sabit taksitle konut sahibi olunabiliyor.

Demir fiyatları bugün kaç lira oldu? Son dakika inşaat demir fiyatları....

İnşaat demiri fiyatlarına gelen 300 lira zam, sektörün gündemine bomba gibi düştü. Zamların ardından dün konuşma yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan inşaat sektörünün üstündeki finansman yükünü azaltacaklarını söyleyerek demir çelik ürünlerine de değindi...

Morrıson Express İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Morrıson Express İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Ayhan tarafından kuruldu.

Son Gün Plastik Hırdavat İnşaat Hafriyat Ve Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Son Gün Plastik Hırdavat İnşaat Hafriyat Ve Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Şeyhmus Turhan tarafından kuruldu.

Riyo Express İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Riyo Express İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Abdukadır Alı Abdı tarafından kuruldu.

Konutta 0,98 faiz fırsatı için yarın son gün!

Konut kredi faiz oranlarının yükselişe geçtiği bu dönemde inşaat firmalarının daha güçlü bir ekonomi için seferber olup başlattığı Türkiye İçin Kazanç Vakti Kampanyası'nda son gün yarın.

Resim İstanbul'a yüzde 20 indirim için son gün 31 Ekim!

İnşaat sektörünün önde gelen ve köklü şirketlerinden biri olan Ortadoğu Grup’un, Sancaktepe’de inşa ettiği Resim İstanbul Projesi’nden daire almak isteyenlere peşin alımlarda yüzde 20 net indirim için son fırsat 31 Ekim.

Boya ustalarının mesleki yeterlilik belgesinde son gün 26 Mayıs!

İnşaat sektöründe çalışan boya ustaları için zorunlu olan Mesleki Yeterlilik Belgesi’nde son tarih 26 Mayıs. Mesleki bilgi ve becerilerini belgelemeyen ustalar bu tarihten sonra çalışamayacak.

Son Mevsim İnşaat Gıda Temizlik ve Oto Yedek Parça Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Son Mevsim İnşaat Gıda Temizlik ve Oto Yedek Parça Ticaret Limited Şirketi, Halim Kozat tarafından 20 bin TL sermaye ile 26 Ağustos'ta Bahçelievler, Zafer Mahallesi'nde kuruldu.

Dumankaya İnşaat kampanyasında son gün!

Dumankaya İnşaat'ın küçük taksitlerle herkesi kolayca ev sahibi yapacak fırsatları hayata geçirdiği kampanyasında bugün son gün.

Ritim İstanbul kampanyası için son gün 31 Temmuz!

Ritim İstanbul kampanyası için son gün 31 Temmuz olarak belirlendi. Dumankaya İnşaat imzası ile hayata geçirilen proje Kartal İdo İskelesi’ne 3 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

Ritim İstanbul kampanyası için bugün son gün!

Dumankaya İnşaat imzası ile yükselen Ritim İstanbul kampanyası için bugün son gün. Dairelerin alanları 43 ile 356 metrekare arasında değişiklik gösteren projede 2 bin 675 TL taksitle ödeme yapılabiliyor.

Ritim İstanbul kampanyasında son gün 19 Temmuz!

Dumankaya İnşaat imzası ile yükselen Ritim İstanbul kampanyasında son gün 19 Temmuz. Peşinatsız ödeme yapılabilen projede banka kredisi ile vade imkanı sunuluyor.

Morrıson Express İnşaat iletişim Haberi

Morrıson Express İnşaat iletişim

Morrıson Express İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Ayhan tarafından kuruldu.

Morrıson Express İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır. 1-Yapı Endüstrisi inşaat, demir çelik, bilimum plastik, pvc, alüminyum doğrama imalatı, montajı alım satın ithalat ve ihracatını yapmak. 2-Yapı endüstrisi inşaat sektöründe bina çarşı işhanları alışveriş merkezleri dükkanların dairelerin pencere kapı havalandırma doğrama sistemlerini imal etmek, montajını alım satın ithali ve ihracatını yapmak. 3-Yapı endüstrisi inşaat konusunda makine yedek parça alet ve edevat hammadde yardımcı madde malzeme imal etmek, almak, satmak ithali ve ihtacatını yapmak. 4-Her türlü demir çelik ürünleri, saç, çinko, pirinç, bakır, zamak, galvaniz saç, külçei platina, U demiri, L demiri, flanş, boru...