22 / 07 / 2024

mortgage uzmanından tüyolar

mortgage uzmanından tüyolar

Emlakkulisi'nin yazarlarından mortgage uzmanı Barış Yılmazkaya, sistemin püf noktalarını sırayla anlatıyor. Mortgage kredisi kullanacaklar bu yazıyı mutlaka okuyun.

Kök maaş krizine dikkat çeken ünlü SGK uzmanından emeklileri korkutan senaryo!

Milyonlarca kişinin merakla beklediği en düşük emekli maaşı 12 bin 500 Türk Lirası'na çıkarken, ünlü SGK uzmanı da emeklileri korkutan senaryoyu açıkladı.

Altın bozdurup ev, araba alınır mı? Sorusuna uzmanından net yanıt! İlk önce bunu yapın!

Altın fiyatları son günlerde rekor üstüne rekor kırıyor. Altın yatırımcıları yükseliş karşısında altılarını bozdurup kazançlı çıkma peşinde. Peki altın bozdurup ev ve araba alınır mı? Uzmanından net yanıt...

Uzmanından arazi almak isteyenlere ters köşe tavsiye: Resmi yolu olmayan arazileri alın!

Arsa, tarla ve ticari gayrimenkul satışları adeta rekor kırarken, uzmanından da arazi almak isteyenlere ters köşe bir tavsiye geldi. İşte o tavsiye...

Konut almak isteyenlere uzmanından tavsiye: Kiracısı olan konutu almayın!

Konut fiyatları ülke genelinde fahiş rakamlara ulaşırken, bütçesine uygun konut bulan vatandaşlar ise zaman kaybetmeden konut sahibi olmak istiyor. Uzman isim konut almak isteyenleri uyararak dikkat edilmesi gereken üç maddeyi açıkladı. İşte konut alacaklara tavsiyeler...

'Ekmeği fırından alacaksınız' diyen uzmanı hangi tür arsanın hangi lokasyondan alınması gerektiğini açıkladı!

Toprak Yatırımcısı ve talepbul'un Yönetim Kurulu Başkanı Arif Güdül, resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda hangi tür arsanın hangi lokasyondan alınması gerektiğini açıkladı.

Uzmanından elinde avucunda dolar olanlara uyarı: Dolardan yatırım aracı olmaz!

Yatırımcıların en gözde yatırım araçları arasında yer alan döviz kurları yönünü yukarı çevirirken, uzmanından elinde avucunda dolar olanla için kötü haber geldi. 

Yer bilimleri uzmanından Bingöl ve çevresine deprem uyarısı: 6'dan büyük olabilir!

Dün Bingöl'de yaşanan depremin ardından Yer Bilimleri Uzmanından Bingöl ve çevresine deprem uyarısı geldi. İşte o açıklama...  

Uzmanından en düşük emekli maaşı ne kadar olur tahmini! En düşük emekli aylığı ne kadar olacak?

Türkiye’de 10 milyon 331 bin 697 SSK’lı, 715 bin 100 Bağ-Kurlu, 2 milyon 304 bin 714 Emekli Sandığı’ndan olmak üzere toplam 15 milyon 351 bin 511 kişi emeklilik, malullük, ölüm aylığı ile dul ve yetim maaşı (pasif sigortalı) almakta. En düşük emekli aylığı ne kadar olacak?

SGK Başuzmanından kiracı tepkisi: Ev sahiplerinin anlattıkları inanılır gibi değil! 

Ev sahipleri ile kiracılar arasında yaşanan sorunlar gittikçe büyüyor ve olaylar karmaşıklaşıyor. SGK Baş Uzmanı ve Başmüfettişi İsa Karakaş da X sosyal medya hesabından konuya değindi. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Konut almak isteyenlere ünlü gayrimenkul uzmanından flaş tavsiye!

Yeni bir konut sahibi olmak isteyenler gayrimenkul uzmanlarının paylaşacağı tüyoları merakla beklerken Gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin'den de konu ile ilgili yine çok konuşulacak bir paylaşım geldi. İşte Murat Gültekin'in o paylaşımı...

Gümüşe büyük talep! Gümüş yatırımcıları dikkat! Uzmanından 'kriz' uyarısı...

Modern elektrik sanayinin gelişmesi ve altın fiyatlarını yükselmesi ile gümüşe ilgi arttı. Gümüşte talep patlaması yaşanırken uzmanından 'kriz' uyarısı geldi. İşte ayrıntılar...

Gayrimenkul Uzmanı açıkladı: En iyi reel yatırım arazi!

Yeni bir arsa ya da arazi arazi almak isteyenler gayrimenkul uzmanlarının paylaşacağı tüyoları merakla bekliyor. Gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin yaptığı açıklamada  en iyi reel yatırımın arazi olduğunu belirterek, önemli detaylar paylaştı. 

Arsa, arazi ve konut yatırımı yapmak isteyenler dikkat! Ünlü gayrimenkul uzmanından altın niteliğinde tüyolar!

Konut yatımı yatırım yapmak isteyenler piyasanın nasıl bir seyir izleyeceğini merak ederken Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin sosyal medya hesabı üzerinden konut için odaklanılması gereken bölgeleri açıkladı.

mortgage uzmanından tüyolar Haberi

mortgage uzmanından tüyolar

Mortgage'ın şimdiye kadar karşımıza çıkan bireysel krediler arasında en ciddiye alınması, en iyi şekilde analiz edilmesi ve mutlaka profesyonel destek alınması gereken bir kredi türü olduğunu özellikle belirtmek isterim. Mortgage kredisi kullanacak olanların diğer tüketici kredileri mantığında hareket etmemesi gerektiği görüşündeyim.

Bu hafta mortgage kredisi kullanmayı düşünenlere bu kredinin en çok dikkat edilmesi gereken yönlerini masaya yatırarak başlamak istiyorum:

Kredi kullanırken mutlaka faiz türünü doğru seçmemiz gerekiyor. Geliriniz hangi para biriminden ise kredinizi o para biriminden kullanmanız doğru olacaktır. Bu da bizi önümüzdeki süreçte doğabilecek risklerden koruyacaktır.

Günümüzde her nekadar dövize endeksli krediler çok cazip görünsede mutlaka bu avantajının yanısıra bir risk priminin de olduğunu unutmayalım.

Aylık gelirimizin %30'u ya da maksimum %40'ı...