02 / 05 / 2024

MosBuild Fuarı nerede

MosBuild Fuarı nerede

Bien, 15-18 Nisan tarihleri arasında Moskova’ da düzenlenen Rusya’nın en büyük yapı malzemeleri ve endüstrisi fuarı MosBuild’de, üstün teknolojilerle ürettiği yeni ürünlerini tüm dünyaya sergiledi...

Fuar İzmir'in imar planına evet oyu veren üyelerden savunma istendi!

İzmir Büyükşehir’in Fuar İzmir’in jeolojik ve jeoteknik raporlarının nerede olduğu sorusuna cevap verememesinin ardından, başmüfettiş imar planına ‘evet’ oyu veren meclis üyelerinden savunma istedi.

İzmir Gaziemir'deki yeni fuar alanının imar planı müfettişlik oldu!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Gaziemir’deki Fuar İzmir’in “jeolojik ve jeoteknik raporlarının nerede olduğu” sorusuna cevap veremedi. Muhakkik incelemesi sonrası mülkiye başmüfettişi İzmir’e geldi.

Rusya'da Dünya Kupası için 12 stadyum inşa edilecek!

Rusya, 2018’de Dünya Kupası için 10 milyar dolara 12 stadyum yapmaya hazırlanıyor. Moskova’da Mosbuild fuarında yeni ürünlerini sergileyen Türkiye’nin önde gelen iskele kalıp üreticilerinden Urtim de pastadan pay almak istiyor..

Ege Seramik MosBuild Fuarı’na katılacak!

Özgün tasarımları ve iddialı teknolojisi ile seramik sektörünün lider markalarından biri olan Ege Seramik 31 Mart-03 Nisan tarihleri arasında Rusya’nın başkenti Moskova’da düzenlenecek olan MosBuild Fuarı’na katılıyor.

Piyalepaşa İstanbul nerede?

Teslimlerinin 2018 yılının başında yapılması planlanan Piyalepaşa İstanbul projesi satışa çıkıyor. Kentsel dönüşüm projesi kapsamında inşa edilen projenin tanıtımı MIPIM Fuarı'nda yapılacak. Peki Piyalepaşa İstanbul nerede?

İSMOB Fuarı 2015 nerede?

Türkiye’nin en büyük, dünyanın ise alanında en büyük 3. fuarı olan İSMOB kapılarını bugün açıyor. Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in açılışını yapacağı fuar 1 Şubat’a kadar sürecek. Fuarda 650 milyon dolarlık iş bağlantısı bekleniyor...

M'Expo Center Maltepe Fuar Merkezi nereye yapılacak?

1 milyon metrekare alanda kurulacak olan Maltepe Fuar Merkezi, M'Expo Center inşaatı bu yıl sonunda başlayacak. Maltepe M'Expo Center'da neler olacak, fuar alanının nerede yapılması planlanıyor?

Bien’in yeni sezon için tasarladığı koleksiyonları MosBuild Fuarı'nda görücüye çıktı!

Bien, 15-18 Nisan tarihleri arasında Moskova’ da düzenlenen Rusya’nın en büyük yapı malzemeleri ve endüstrisi fuarı MosBuild’de, üstün teknolojilerle ürettiği yeni ürünlerini tüm dünyaya sergiledi...

Emlak 2013 Fuarına nasıl gidilir?

Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansmanı Fuarı olarak nitelendirilen Emlak 2013 Fuarına nasıl gidilir? Emlak 2013 Fuarı nerede düzenleniyor? CNR EXPO nerede? İşte sizi Emlak 2013 Fuarına götürecek güzergahlar...

Bien Coverings Karo ve Taş Fuarı’na katılıyor!

Cersaie, Erbil Uluslararası Genel Ticaret Fuarı, Unicera ve MosBuild’in ardından Bien, 29 Nisan – 2 Mayıs tarihleri arasında Amerika Birleşik Devletleri’nin Atlanta kentinde düzenlenecek Coverings Karo ve Taş Fuarı’na katılıyor.

Kastamonu Entegre, ahşap ürünlerini Moskova'da tanıttı!

Kastamonu Entegre, Rusya’nın başkenti Moskova’da düzenlenen Avrupa'nın en büyük İnşaat ve Dekorasyon fuarlarından Mosbuild Fuarı’nda ürünlerini tanıttı...

Bien 16 -19 Nisan'da Rusya'daki MosBuild Fuarı'na katılıyor!

Bien, 16-19 Nisan 2011 tarihleri arasında Moskova’da düzenlenecek Rusya’nın en büyük yapı malzemeleri ve endüstrisi fuarı MosBuild’de zengin ürün portföyünden serilerin yanı sıra üstün teknolojilerle ürettiği yeni ürünlerini de tüm dünyaya sergileyecek.

Yapı Fuarı İstanbul 2010 gerçekleşti!

33.Yapı Fuarı Turkeybuild İstanbul, 5 - 9 Mayıs tarihleri arasında Büyükçekmece TÜYAP Fuar Merkezi'nde gerçekleştirildi

MosBuild Fuarı nerede Haberi

MosBuild Fuarı nerede

Bien, 15-18 Nisan tarihleri arasında Moskova’da düzenlenen Rusya’nın en büyük yapı malzemeleri ve endüstrisi fuarı MosBuild’de, üstün teknolojilerle ürettiği yeni ürünlerini tüm dünyaya sergiledi. 


Türkiye seramik sektöründe dijital teknolojinin öncülerinden Bien, yeni ürünlerini Rusya’nın başkenti Moskova’da görücüye çıkarttı. 15-18 Nisan tarihleri arasında Moskova ’da düzenlenen Rusya’nın en büyük yapı malzemeleri ve endüstrisi fuarı MosBuild’de yerini alan Bien, yeni teknoloji ürünü koleksiyonlarından eşsiz örnekler sergiledi.


Yeni koleksiyonlarıyla, kendine özgü çizgisini Rusya’nın en büyük yapı malzemeleri ve endüstrisi fuarında sergileyen Bien, yeni teknolojilerle ürettiği yer, duvar karosu, porselen karo, teknik porselen ve vitrifiye ürünleriyle ziyaretçileri buluşturdu.


Bien Satış Grup Başkanı Metin Savcı, “Moskova’daki fuar bizim için önemli. MosBuild Fuarı, BDT Ülkelerine açılmak adına önemli bir nitelik taşımaktadır. Bu sene de fuarda yerini alan en...