23 / 07 / 2024

MOSDER İsmail Doğan

MOSDER İsmail Doğan

MOSDER Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Doğan, evlilik sezonunun uzamasıyla ve okul sezonun açılmasıyla hareketlenen konut sektörünün ihtiyaç gereği mobilya sektörünün de gelişimine katkı sağladığını söyledi.

MOSDER: Mobilya alanında daha çok OSB'ye ihtiyacımız var!

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Balcı, 2021 hedefleri doğrultusunda sektörün yatay yönlü büyümesi gerektiğini dile getirdi. 

MOSDER, gençlerin fikirlerine ışık oluyor!

Türkiye’de mobilya sektörünün gelecek vizyonuna katkı sağlamak için yoğun olarak çalışan Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER), mobilya trendlerini, mobilya tasarım süreçlerini ve yarışma detaylarını gençlerle paylaştı.

Mobilya AVM kiralamalarını TL üzerinden yapacak!

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Doğan, Mobilya AVM kiralamalarını TL üzerinden yapacaklarını duyurdu.

Mobilya AVM’leri geliyor!

MOSDER Başkanı İsmail Doğan, mobilya sektörünün gelişmesiyle birlikte tüketicilerin tüm ihtiyaçlarını tek bir çatı altında toplayabilmek adına mobilya AVM'si kuracaklarını söyledi. Doğan, “Bu proje Türkiye’de bir ilk. İlk AVM yeni yılın ilk ayında Pendik’te açılacak” dedi.

Konuttaki KDV indirimi mobilya sektörünü mutlu etti!

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Doğan, gayrimenkul sektöründe yüzde 18 olan KDV oranının 31 Mart 2017'ye kadar yüzde 8'e düşürülmesini memnuniyetle karşıladıklarını belirtti.

Mobilya sektörü, inovasyon ve AR-GE destekli büyümeli!

Teknolojinin gelişmesiyle birlikte mobilya sektöründe de yeni iş kolları ihtiyacının artığını belirten MOSDER Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Doğan, özellikle yan sanayinin beklenenden daha hızlı geliştiğini söyledi.

Mosder Senegal’de mobilya fabrikası inşa ediyor!

Mobilya sektörünün yeni rotası belli oldu. İhracata odaklanan sektör, 2017’de ihtisas çarşıları ve MOSDER Akademi ile önemli adımlar peşinde.

İsmail Doğan: Artık ihtisas AVM’lerinin oluşması gerekli!

MOSDER Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Doğan, tüketicilerin mobilya ihtiyaçlarını tek bir çatı altında rahatlıkla bulabilmesi için ihtisas AVM’lerinin oluşması gerektiğini söyledi.

Mobilya sektörü tek çatı altında toplanmalı!

Türkiye mobilya sektörünün çatı kuruluşu olan Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Doğan, mobilya sektörünün gelişmesi ve tüketicilerin tüm ihtiyaçlarını tek bir çatı altında toplayabilmeleri için bütüncül AVM'lerin kurulması gerektiğini belirtti.

Konut sektöründeki hareketlilik mobilyaya da katkı sağladı!

MOSDER Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Doğan, evlilik sezonunun uzamasıyla ve okul sezonun açılmasıyla hareketlenen konut sektörünün ihtiyaç gereği mobilya sektörünün de gelişimine katkı sağladığını söyledi.

MOSDER I Saloni Milano Mobilya Fuarı'na katıldı!

MOSDER üyeleri, 12-17 Nisan 2016 tarihleri arasında İtalya’nın Milano kentinde gerçekleştirilen I Saloni Milano Mobilya Fuarı’nda bu yıl da yerini aldı.

MOSDER 12. Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması 18 Temmuz'da!

MOSDER tarafından bu yıl 12. kez düzenlenen Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması’na başvurular başladı. Son başvuru tarihi ise 18 Temmuz 2016.

MOSDER üye firma toplantısı gerçekleşti!

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER), mobilya sektörü ile ilgili önemli bilgilerin paylaşıldığı, aynı zamanda dernek faaliyetlerine yer verilen toplantıda, 12. İstanbul Mobilya Fuarı – İSMOB 2016’nın değerlendirmesini yaptı.

MOSDER İsmail Doğan Haberi

MOSDER İsmail Doğan

Türkiye mobilya sektörünün çatı kuruluşu olan Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Doğan, son yıllarda hareketlenen gayrimenkul sektörünün mobilya sektörünün gelişimine dolaylı olarak katkı sağladığını belirtti. 


“Gençler ve öğrenciler, ev taşıdıklarında yanlarına birçok eşyasını almıyor”

Ramazan döneminin bu yıl yaz aylarına gelmesiyle evlilik sezonunun Kasım ayına kadar uzadığını ve okul sezonun açılmasıyla oluşan konut ihtiyacının mobilya sektörünün gelişimine katkı sağladığını söyleyen Doğan, özellikle kolay taşınabilir, hafif ve fonksiyonel mobilyaların son yıllarda tercih edildiğinin altını çizdi. Doğan, “Kiracı olma oranının oldukça yüksek olduğu Türkiye’de mobilya tercihi önem arz etmektedir. Genç çiftler ve öğrenciler küçük evler tercih ettiği için küçük ve fonksiyonelliği yüksek mobilyalar son dönemde rağbet görüyor. Çünkü gençler ve öğrenciler, ev taşıdıklarında yanlarına birçok eşyasını almıyor. Her taşınmada...