30 / 04 / 2024

mosder tasarım yarışmaları

mosder tasarım yarışmaları

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER), mobilya sanayisinin geleceği olan genç beyinleri, 11 yıldır düzenlediği tasarım yarışmaları ile sektöre kazandırıyor. Örencileri tasarıma, üretmeye teşvik ediyor.

İstanbul meydan tasarım yarışmalarının birincileri bugün açıklanıyor!

İBB ve İstanbul Planlama Ajansı’nın (İPA) ortak çalışmasıyla gerçekleşen meydan tasarımları yarışmasının birincileri bugün açıklanıyor. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun katılacağı törende Taksim, Bakırköy, Kadıköy Meydanları ile Salacak kıyı bandı tasarım yarışmasının birincileri açıklanacak.

Depreme Dayanıklı Bina Tasarım Yarışması'na 76 başvuru!

Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK) tarafından düzenlenen Depreme Dayanıklı Bina Tasarım Yarışması'na 35 ilde 76 başvuru geldi.

DASK Depreme Dayanıklı Bina Tasarım Yarışması'na 35 ilden 76 başvuru!

Türkiye'de depreme dayanıklı bina bilincini artırmak amacıyla DASK tarafından düzenlenen Depreme Dayanıklı Bina Tasarımı Yarışması'nın dördüncüsüne Türkiye genelinde 35 ilden başvuru geldi..

Depreme Dayanıklı Bina Tasarımı Yarışması'nda başvurular başladı!

Bu yıl dördüncüsü düzenlenecek Depreme Dayanıklı Bina Tasarımı Yarışması’nın ön kayıt dönemi başladı.

Kimlikli Kent Mobilyaları Fikir Tasarım Yarışması ödül töreni düzenlendi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşarı Mustafa Öztürk, "Kimlikli Kent Mobilyaları Fikir Tasarım Yarışması"yla kimliği kaybolma tehlikesi içinde olan kentlere yeni kimlik kazandırmanın amaçlandığını belirtti.

13. Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması’nın finalistleri belli oldu!

MOSDER tarafından bu yıl 13. kez düzenlenen Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması’nda 249 projeden 17’si finale kalmaya hak kazanırken, 52 projeyle en çok başvurunun geldiği Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi, 10 bin TL’lik üniversite ödülünün sahibi oldu.

Kimlikli Kent Mobilyaları Fikir Tasarım Yarışması ödülleri yarın verilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından düzenlenen "Kimlikli Kent Mobilyaları Fikir Tasarım Yarışması"nda derece kazananlara ödülleri yarın verilecek.

Kimlikli Kent Mobilyaları Fikir Tasarım Yarışması ödül töreni 27 Temmuz'da!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından düzenlenen 'Kimlikli Kent Mobilyaları Fikir Tasarım Yarışması' ödül töreni 27 Temmuz'da Ankara'da gerçekleşecek. Yarışmada dereceye girenlere 150 Bin TL para ödülü verilecek.

Cosentino Tasarım Yarışması’nın kazananları belli oldu!

Dünyanın dört bir yanındaki mimarlık ve tasarım öğrencilerinin yeteneklerini keşfetmek ve ödüllendirmek için bu yıl 11’incisi düzenlenen Uluslararası Cosentino Tasarım Yarışması’nın kazananları belli oldu.

Depreme Dayanıklı Bina Tasarımı Yarışması'nda final heyecanı!

43 üniversiteden 85 takımın başvurduğu DASK Depreme Dayanıklı Bina Tasarımı Yarışması'nın finali yapıldı.

2. Ekolojik Kentsel Tasarım Yarışması Ödülleri sahiplerini buldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca düzenlenen İkinci Ekolojik Kentsel Tasarım Yarışması'nın ödül töreni yapıldı

2. Ekolojik Kentsel Tasarım Yarışması Ödülleri 5 Mayıs'ta verilecek!

II. Ekolojik Kentsel Tasarım Yarışmasında dereceye giren projeler belli oldu.Ödüller 5 Mayıs'ta düzenlenecek törenle teslim edilecek..

DASK Depreme Dayanıklı Bina Tasarımı Yarışması'nın finali 8-9 Mayıs'ta!

3. DASK Depreme Dayanıklı Bina Tasarımı Yarışması'nın finali 8-9 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek. Final İstanbul Osmanlı Arşivi Daire Başkanlığı'nda yapılacak.

mosder tasarım yarışmaları Haberi

mosder tasarım yarışmaları

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER), mobilya sanayisinin geleceği olan genç beyinleri, 11 yıldır düzenlediği tasarım yarışmaları ile sektöre kazandırıyor. MOSDER, Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması ile bugüne kadar yaklaşık 1 milyon TL ödül dağıttı. Bu yıl MOSDER tarafından 11.si gerçekleştirilen yarışmada finalistlere toplam 84 bin TL ve en çok başvurunun geldiği üniversiteye 10 bin TL para ödülü verilecek. Ayrıca finale kalan projelere TPE onaylı Endüstriyel Tasarım Tescil Belgesi de hediye edilecek.  


Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği’nin (MOSDER) her yıl düzenlediği Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması bu yıl 11. kez gerçekleştiriliyor. Her yıl tasarımla ilgili bölümlerden üniversite öğrencilerinin katılım gösterdiği Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması’na bugüne kadar yaklaşık 2 bin 750 proje katıldı. 11 yıllık süreçte toplam 250 projenin finale kaldığı...