04 / 05 / 2024

moskova gayrimenkulleri

moskova gayrimenkulleri

Gayrimenkul yatırımında 2 yıldır Avrupa'nın en çekici kenti olan İstanbul koltuğunu Moskova'ya kaptırdı. İstanbul, risk açısından da tehlikeli bölgeye doğru geriledi..

Moskova'da konut fiyatları yüzde 15 arttı!

Moskova'daki konut piyasasında fiyat artışları devam ediyor. "Konfor sınıfı" olan dairelerin fiyatları yüzde 15 zamlandı.

Moskova ikinci el konut fiyatlarında sınıfta kaldı!

Rusya'nın ünlü tatil beldeleri arasında yer alan Soçi ve Gelencik, son 5 yılda ülkede ikinci el konut fiyatlarının en çok arttığı yerler oldu, Moskova ise ikinci el konut fiyatlarında sınıfta kaldı.

Moskova Nehri üzerine 13 yeni köprü yapılacak!

Moskova Belediyesi şu anda şehirde 31 tane köprü olmasına rağmen ulaşımı rahatlatmaya yeterli olmadığını düşünüyor. Moskova Nehri üzerine 13 yeni köprü yapılacak. 

Ant Yapı, Moskova'nın merkezinde dev projelere adını yazdıracak!

Rusya'da faaliyet yürüten Türk şirketlerinden Ant Yapı, başkent Moskova'nın merkezinde büyük ölçekli projelere adım atıyor.

Moskova'da gökdelen inşaatı artıyor!

Moskova'da gökdelen inşaatı yüzde 19 oranında yükseldi. Sektörel analistler Moskova'daki gökdelen inşaatlarının daha da artacağını söylüyor.

İstanbul, Londra ve Moskova'dan daha fazla raylı sistem ağına sahip olacak!

AKP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Yıldırım, "2023'e gelindiğinde İstanbul Londra'dan da Moskova'dan da daha fazla raylı sistem ağına sahip olacak." dedi...

ANTTEQ’in Moskova gururu!

ANTTEQ, Moskova Şehir Yönetimi tarafından "En İyi İşverenler 2018" organizasyonunda, "Moskova’da Üretim Yapan Firmalar" arasında “"İnsan Kaynakları Gelişimi" kategorisinde en çok istihdam sağlayan 3. şirket seçildi...

Yandex Moskova'da 145 milyon dolarlık arsa aldı!

Rusya'nın teknoloji devi Yandex, Moskova'nın merkezindeki 'Kosıgina' sokağında yeni merkezi için 145 milyon dolarlık arsa satın aldı.

Trump'ın Moskova'da inşa etmeyi planladığı otel hakkında yeni iddia!

Moskova'da inşa edilmesi planlanan Trump Oteli'nin üst katının, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e teklif edildiği iddia edildi...

Esta Construction, Moskova Krylia Konutları'na başlıyor!

Yurtdışı müteahhitlik sektöründe öne çıkan Türk inşaat firması Esta Construction, Moskova'da yeni bir konut projesine hazırlanıyor. 473 dairelik Krylia Konutları Projesi için imzalar atıldı. 

Türkiye Şeker Fabrikaları 4 ildeki gayrimenkulleri kiraya veriyor!

Türkiye Şeker Fabrikaları Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü 4 ildeki muhtelif gayrimenkulleri ihale ile satışa sunuyor. İhale 24-25 Ekim'de yapılacak...

ÖİB Samsun Bafra'daki gayrimenkulleri özelleştiriyor!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Samsun İli Bafra İlçesi Elifli Mahallesi'ndeki 101 bin 452 metrekare büyüklüğündeki gayrimenkulleri özelleştiriyor..

Adason Gayrimenkul Miami ve Moskova’da ofis açtı!

Türkiye’ye yabancı yatırımcı çeken gayrimenkul danışmanlık firması Adason Gayrimenkul, deniz tatilinin ünlü cazibe merkezi Miami ve dünyanın en büyük ekonomilerinden Rusya’nın başkenti Moskova’da ofis açtı..

moskova gayrimenkulleri Haberi

moskova gayrimenkulleri

Urban Land Institue (ULI) ve PricewaterhouseCoopers (PwC) tarafından hazırlanan 2008 Avrupa Emlak Raporu'nun (Emerging Trends in Real Estate Europe 2008) sonuçları açıklandı. 2 yıldır gayrimenkul piyasaları arasında en çok fırsat sunan kent seçilen İstanbul, bu yıl liderliğini Moskova'ya kaptırdı. 27 kenti kapsayan ve 500'ün üzerinde Avrupalı gayrimenkul uzmanı ve yatırımcısının katılımı ile gerçekleştirilen araştırmada, Rusya'nın başkenti Moskova, yatırım potansiyeli listesinde 6.75 gelişim potansiyeli listesinde de 7.22 puan alarak birinci oldu. İstanbul'un puanları ise 6.74 ve 6.18'de kaldı.

'Etkileşim çok fazla'
Araştırmada İstanbul ve Moskova'nın yatırımda 'hedef pazarlar' haline geldiği belirtilirken, risk faktörüne de dikkat çekildi. "Bu iki kent üst sıralarda yer almasına rağmen riskte dip noktalardalar" yorumuna yer verilen araştırmada, İstanbul'un 2007'ye göre riskini...