26 / 07 / 2024

moskova ostojenkada ev fiyatları ne kadar

moskova ostojenkada ev fiyatları ne kadar

Emlak Danışmanlık Knight Frank şirketinin araştırmasına göre dünyanın en pahalı on caddesi sıralamasında Hong - Kong'un Pollock's Tath caddesi metrekare fiyatının 120 bin dolardan başlaması nedeniyle ile birinci oldu...

Dünyada en fazla milyardere ev sahipliği yapan 10 kent!

ABD merkezli iş dünyası ve finans dergisi Forbes, dünyada en çok milyarderin yaşadığı 10 kenti duyurdu. ABD merkezli Forbes dergisine göre, dünyada en fazla milyarder sahip kent yine New York olduğu kaydedildi. New York’u 74’er milyardere ev sahipliği yapan Moskova ve Hong Kong izlemiş oldu.

Moskova'da ev kiraları yüzde 50 arttı!

Moskova’da her yıl olduğu gibi sonbahar dönemi öncesinde ev kiraları arttı. Forbes Rusça, Ağustos ayında kiralık evlere olan talebin Temmuz ayına göre yüzde 50 arttığına dikkat çekti.

Moskova'daki ev değiştirme kampanyası satışları artırdı!

Moskova’da emlak şirketlerinin eski konutları satın alarak konut peşinatı yerine saydıkları ev değiştirme kampanyası gittikçe popülerleşiyor.

Moskova'da ev kiraları ne kadar?

Moskova’da kiralık lüks konutlara en fazla talep gösterilen semtler belirlendi. Listenin ilk sırasında Arbat yer alıyor. En fazla lüks ev kiralanan diğer yerler ise Lubyanko ve Kitay-Gorod metro istasyonları civarı oldu.

Moskova'da en pahalı konutlar hangi semtlerde?

Moskova’da ev fiyatlarının en pahalı olduğu yerler açıklandı. Açıklanan verilere göre; listenin ilk sırasında Patriarşiye Prudı bulunuyor. Patriarşiye Prudı’de ikinci el evlerde ortalama metrekare fiyatı 1 milyon 310 bin ruble oldu.

Rusya'da konut fiyatları en çok hangi bölgede arttı?

Rusya'da emlak sektörü hareketleniyor. Yeni Moskova'da ev fiyatları 20 milyon ruble (268 bin dolar) barajını geçti.

Moskova'da faizler düştü yeni ev satışları rekora koştu!

Rusya’da konut kredi faiz oranlarındaki düşüş yeni ev satışlarında rekor artışa neden oldu. Moskova’da geçen Eylül ayında ilk defa yeni konut satışları 10 bini geçti. 

Türkiye Rusyalı dar gelirliyi ev sahibi yapacak!

Türkiye'nin Moskova Büyükelçisi Mehmet Samsar'la bir araya gelen Rusya İnşaat Bakanı Vladimir Yakuşev, Türk inşaat şirketlerinin 'Konut ve kentsel çevre' projesinin gerçekleştirilmesinde yer alabileceğini söyledi.

Rusya'nın başkenti Moskova'da ters ev inşa edildi!

Rusya' nın başkenti Moskova' da sergilenen çatısı zemin, zemini tavan olan " ters ev " e gelen ziyaretçiler, keyifli anlar yaşarken, bir anlık algılama sorunuyla karşılaşıyor...

Moskova'da "ters ev" inşa edildi!

Rusya 'nın başkenti Moskova 'da inşa edilen çatısı zemin, zemini tavan olan " ters ev "e gelen ziyaretçiler, keyifli anlar yaşarken, bir anlık algılama sorunuyla karşılaşıyor

Moskova'da sergilenen ters eve gelenler bir anlık algılama sorunuyla karşılaşıyor!

Rusya' nın başkenti Moskova' da sergilenen çatısı zemin, zemini tavan olan " ters ev "e gelen ziyaretçiler, keyifli anlar yaşarken, bir anlık algılama sorunuyla karşılaşıyor...

Moskova'da lüks ev kirası 80 bin dolara çıktı!

Küresel ekonomik kriz Avrupa ve ABD'de durgunluğa neden olurken, dünyanın en pahalı emlak piyasası Moskova'da aylık daire kiraları 80 bin doları gördü. 80 bin dolarlık dairede, 5 yatak odası, 2 mutfak, bir salon var ayrıca binanın alt katında 4 araç parkı

Türk halkının en büyük hayali ev almak

Yapılan bir araştırmaya göre, ev alma hayali özellikle 2005 yılından sonra tırmanışa geçiyor

moskova ostojenkada ev fiyatları ne kadar Haberi

moskova ostojenkada ev fiyatları ne kadar


Emlak Danışmanlık Knight Frank şirketinin araştırmasına göre Moskova’nın en pahalı caddesi Ostojenka. 


Knight Frank yayınladığı rapora göre, Ostojenka Caddesi dünyada yüksek taşınmaz fiyatına sahip caddeler arasında 8. sırada yer alıyor. Ostojenka’da taşınmazların bir metrekaresinin ortalama fiyatı 29 bin dolardan başlıyor. Dünyanın en pahalı caddeleri ise sırasıyla Hong Kong, İngiltere ve Monako’da bulunuyor.


EN PAHALI TAŞINMAZA SAHİP CADDELER VE METREKARE FİYAT SIRALAMASI İSE ŞÖYLE: 


Pollock's Tath (Hong - Kong) – 120 bin dolar 


Kensington Gardens (İngiltere) – 107 bin dolar


Avenue Princesse Grace (Monako) - 86 bin dolar


Cap-Ferrat ve Avenue Charles de Gaulle (Fransa) – 79 bin dolar


Peterson Hill (Singapur) – 42 bin 500 dolar


Sherman (İsviçre) – 37 bin dolar


Romazzino Hill (İtalya) - 32 bin dolar 


Ostojenka (Rusya) - 29 bin dolar


Fifth Avenue (ABD) - 28...