29 / 04 / 2024

moskova Şeremetyevo Uluslararası Havalimanıni kim yapıyor

moskova Şeremetyevo Uluslararası Havalimanıni kim yapıyor

Moskova'daki Şeremetyevo Uluslararası Havalimanı'nda inşa edilecek yeni B Terminalinin ihalesini Türk şirketi Rönesans İnşaat kazandı. Rönesans İnşaat'ın bu ülkedeki 2014 yılı cirosu 64 milyar rubleydi.

Rusya Emlak Fuarı ReExpo 21-23 Eylül’de Moskova’da! Emlak projeleri binlerce ziyaretçi ile buluşacak!

Gayrimenkul sektörü, bölgenin en büyük Uluslararası Emlak Fuarı olan ReExpo’da Rusya Emlak Fuarı ReExpo 21-23 Eylül’de Moskova’da gerçekleştirilecek.

Ant Yapı'dan Moskova Paveletskaya Meydanı'na AVM!

Uluslararası alanda önemli projeler üstlenen 100 müteahhit arasında yer alan Ant Yapı, Rusya Moskova’daki Paveletskaya Meydanı'nda alışveriş merkezi inşaatı gerçekleştiriyor.

Moskova Sheremetyevo Havalimanı’na Rönesans İnşaat imzası!

Moskova Sheremetyevo Uluslararası Havalimanı B ve C terminallerinin yapımını üstlenen Rönesans İnşaat, Rusya’nın en büyük havalimanı olan Sheremetyevo’nun 1 No’lu pistini 10 ay gibi rekor bir zamanda yeniledi.

SO Moskova 2023'te açılacak!

ANT Grubu kuruluşu ANT Development gayrimenkul yatırım şirketi ve uluslararası otel işletmecilik grubu ACCOR bugün, dünyanın en lüks life-style otel markalarından ‘SO/Hotels&Resorts’ markasının, Moskova’nın en prestijli komplekslerinden Poklonnaya9 Residence Kompleksinde açılması için imza attı.

Moskova’da Türk-Rus inşaat gücü bir aradaydı!

Moskova'da gelenekselleşen Proestate Uluslararası Gayrimenkul Yatırımı Forumu, bu yıl 13. kez kapılarını açtı. 18-20 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilen forum, 800'den fazla uluslararası gayrimenkul şirketinden 2 bine yakın uzmanı bir araya getirdi...

Moskova'da Türk-Rus inşaat gücü bir aradaydı!

Moskova’da gelenekselleşen Proestate Uluslararası Gayrimenkul Yatırımı Forumu, bu yıl 13. kez kapılarını açtı. 18-20 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilen forum, 800’den fazla uluslararası gayrimenkul şirketinden 2 bine yakın uzmanı bir araya getirdi...

İnşaatın devleri Moskova'da buluştu!

Moskova Proestate Uluslararası Gayrimenkul Yatırımı Forumu, bu yıl 13'üncü kez kapılarını açtı

Proestate Uluslararası Gayrimenkul Yatırımı Forumu kapılarını açtı!

Turkuvaz Medya'nın THY ana sponsorluğunda gerçekleşen Proestate Uluslararası Gayrimenkul Yatırımı Forumu Moskova'da kapılarını açtı.

Ant Yapı, PROestate Fuarı'ndaydı!

Moskova’da Uluslararası Gayrimenkul Yatırım Forumu gerçekleştirildi. Goruma, Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, Ant Yapı Rusya Genel Koordinatörü Ertan Beyyaz ve Ant Yapı Rusya İdari İşler Müdürü Hayri Tokman katıldı.

Kalaşnikof, Moskova Şeremetyevo Havaalanı’nda mağaza açtı!

Kalaşnikof, Rusya'nın başkenti Moskova’nın en büyük havaalanı olan Şeremetyevo Havaalanı’nda "hediyelik eşya" mağazası açtı.

Rönesans Rusya'da 630 milyon dolarlık ihale kazandı!

Moskova'daki Şeremetyevo Uluslararası Havalimanı'nda inşa edilecek yeni B Terminalinin ihalesini Türk şirketi Rönesans İnşaat kazandı. Rönesans İnşaat'ın bu ülkedeki 2014 yılı cirosu 64 milyar rubleydi.

Moskova Havalimanı ihalesine en yüksek teklif Türklerden!

Moskova Sheremetyevo (Şeremetyevo) Havalimanı Terminal ihalesinde en iyi teklifleri Limak ve Rönesans İnşaat verdi. Şeremetyevo Havaalanı CEO'su Mikhail Vasilenko, nihai kararın iki üç hafta içinde verileceğini bildirdi.

Dedeman Hotels 16'ıncı otelini Moskova'da açtı!

Türkiye'nin ilk uluslararası otel zinciri Dedeman Hotels & Resorts International, yurt dışı projelerini hizmete açmaya devam ediyor. Izmailovo'daki yeni oteli Park Dedeman Izmailovo Moskova, resmen açıldı.

moskova Şeremetyevo Uluslararası Havalimanıni kim yapıyor Haberi

moskova Şeremetyevo Uluslararası Havalimanıni kim yapıyor

Şeremetyevo Uluslararası Havalimanı tarafından yapılan açıklamaya göre, yaklaşık 630 milyon dolara mal olacak ve 107 bin kilometrekarelik alana inşa edilecek yeni B Terminalinin ihalesi Türk Rönesans İnşaat şirketine verildi. 


Rusya'nın en büyük havalimanı onan Şeremetyevo Uluslararası Havalimanının yıllık 31 milyon olan yolcu kapasitesinin, projenin tamamlanmasıyla 50 milyona çıkarılması hedefleniyor.


20 yılı aşkın süredir Rusya’da faaliyet gösteren Rönesans İnşaat'ın bu ülkedeki 2014 yılı cirosu 64 milyar rubleydi.


AA


Haber Hürriyet'te şu şekilde yer aldı;


Rönesans İnşaat, Moskova Sheremetyevo havalimanı terminal ve tünel inşaatı ihalesini kazandı. Rönesans inşaatın bu ihaledeki rakibi yine bir Türk şiketi olan Limak’tı.


Rusya, 1 Ocak itibariyle Türk şirketlerinin inşaat ve turizm işleri ile otel işletmeciliğini 1 Ocak'tan bu yana yasakladığı için ihaleyi bir Türk şirketinin kazanması önem arzediyor.


Sheremetyevo havalimanı yöneticisi Mikhail Vasilenko,...