01 / 05 / 2024

Mostar Life yeni proje

Mostar Life yeni proje

Mostar Life satış ofisi telefon numarası 0212 485 35 34 olarak belirlendi. Osmanlı mimarisi ile dizayn edilen projede toplam 350 adet daireden meydana geliyor. Proje İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir 1. kısımda yükselecek.

Mostar Mahal Başakşehir 1 yıl sonra teslim!

Mostar Mahal Başakşehir projesinden yüzde 50 peşinat ve 8 taksitle konut sahibi olunabiliyor. Mostar Mahal projesindeki konutların teslimlerin 1 yıl sonra yapılması planlanıyor.

Mostar Atakent'te 9 milyon TL'ye 2+1! Teslimler 2 ay sonra! 

2 blok olarak inşa edilen Mostar Atakent projesinde satış süreci devam ediyor. Mostar Atakent projesindeki konutların teslimlerinin 2 ay sonra yapılması planlanıyor.

Mostar Mahal Başakşehir yüzde 50 peşin kalanı 8 ay vade fırsatıyla!

Mostar Mahal Başakşehir projesi Başakşehir Vadi Konakları'nın hemen yanında yükseliyor. İntes Group imzasıyla hayata geçirilen projede yüzde 50 peşin, kalanı 8 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. İşte Mostar Mahal Başakşehir ile ilgili detaylar...

Bağcılar'daki riskli alanın 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Mostar Köprüsü Caddesi Batısı Riskli Alana Ait 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Bosna Hersek'te dükkanlar Kovid-19 sebebiyle kepenk indiriyor!

Osmanlı döneminden kalma tarihi köprüsü ve çarşısı ile Bosna Hersek'in en önemli turizm şehirlerinden Mostar'daki birçok dükkan, Kovid-19 salgınıyla mücadelede alınan önlemler sebebiyle kepenk indiriyor.

Özantik Mostar Otel Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik Şubesi açıldı!

Özantik Mostar Otel Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik Şubesi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Ordu Belediyesi'nden yeni yaşam merkezi projesi!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Civil Irmağı’nın denizle birleştiği Mostar Köprüsü ve mahmuzların bulunduğu alanda yeni bir yaşam merkezi ve restoran projesi hayata geçirilecek. Projelerle ilgili çalışmalar başlatıldı.

Pendik'te katlı otopark inşaatı başladı!

Pendik Belediyesi, otopark ihtiyacını karşılamak amacıyla harekete geçti. Doğu Mahallesi’nde Mostar Viyadüğü yanında katlı otopark inşaatı başladı.

Ordu Mostar Köprüsü'nde son durum!

Ordu’da Altınordu Belediyesi tarafından inşa edilen Mostar Köprüsü’nün çevre düzenlemeleri devam ediyor.

Mostar Life Çolakoğlu Konutları fiyatlar!

Mostar Life Grand Houses projesi 5 ve 10 katlı 15 bloktan oluşuyor. Projede fiyatlar 3+1 dairelerde 883 bin TL'den başlıyor...

Başakşehir Mostar Life konut fiyatları 2017!

Çolakoğlu Group, Bordo Yapı ve İntes Yapı ortaklığıyla yükselen Mostar Life Grand Houses projesinde fiyatlar 883 bin TL'den başlıyor. Projede 332 adet konut yer alıyor...

Çolakoğlu Group Mostar Life Başakşehir fiyat!

İstanbul Başakşehir'de yükselen Mostar Life Başakşehir projesi Çolakoğlu Group, Bordo Yapı ve İntes Yapı işbirliği imzasıyla inşa ediliyor. Proje 332 konuttan meydana geliyor. İşte Çolakoğlu Group Mostar Life Başakşehir fiyat listesi...

Mostar Life Başakşehir 2017 güncel fiyatları!

Mostar Life Grand Houses projesi İstanbul Başakşehir'de Çolakoğlu Group, Bordo Yapı ve İntes Yapı tarafından inşa ediliyor. Projede fiyatlar 883 bin TL'den başlıyor...

Mostar Life yeni proje Haberi

Mostar Life yeni proje

Mostar Life projesinde dairelerin tipleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.


Mostar Life projesinde ön talep dönemi devam ediyor. Lansmanının kısa süre içerisinde yapılacağı proje Çolakoğlu Grubu imzasıyla inşa ediliyor. 


Mostar Life projesinde daireler Osmanlı mimarisi ile tasarlandı. 30 ay içerisinde teslim edilecek olan daireler İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir 1. kısımda bulunacak.


Mostar Life projesinde daireler 5 ve 10 kattan oluşuyor. 15 blok halinde yükselen projede dairelerin fiyatları metrekare bazında 4 bin TL ile 5 bin TL arasında değişiyor.


Mostar Life satış ofisi!

Tel: 0212 485 35 34


Mostar Life iletişim

Web: www.mostarlife.com.tr

Tülay...