16 / 05 / 2024

Mot Havacılık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres 

Mot Havacılık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres 

Mot Havacılık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Övünç Horasan, Murat Eroğlu ve Ömer Tahir Özgen ortaklığında kuruldu.

Ect Havacılık Limited Şirketi Kuruldu!

Ect Havacılık Limited Şirketi Bakırköy’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Emre Kaya ve I.A.M. Mohamed Mahran ortaklığı ile kuruldu.

Çayka Yapı Mimarlık Mühendislik'in merkez nakli yapıldı!

Çayka Yapı Mimarlık Mühendislik Restorasyon Hayvancılık Gıda Ve Süt Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.'nin merkez nakli yapıldı. Çayka Yapı Mimarlık Mühendislik'in merkezi Beşiktaş'ta yapıldı.

Ds Havacılık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ds Havacılık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Savıd Sapır ve Kasım Okçu ortaklığında kuruldu.

Fua Strc Yapı Mühendislik Havacılık Ve Uzay Teknolojileri Anonim Şirketi kuruldu!

Fua Strc Yapı Mühendislik Havacılık Ve Uzay Teknolojileri Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Yalmancan tarafından kuruldu.

Dosa Haritacılık Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dosa Haritacılık Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Serdar Alaş ve Şükrü Demirhan Özalp ortaklığında kuruldu.

Ekin Group Çelik Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Ekin Group Çelik Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Betül Ekincioğlu tarafından kuruldu.

Afel Mimarlık Mühendislik Haritacılık Ve Planlama Müşavirliği Limited Şirketi kuruldu!

Afel Mimarlık Mühendislik Haritacılık Ve Planlama Müşavirliği Limited Şirketi Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Merve Kör tarafından kuruldu.

Yebete Consultıng Danışmanlık Mühendislik Yazılım Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yebete Consultıng Danışmanlık Mühendislik Yazılım Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Sena Yetgin ve Umut Aydın ortaklığında kuruldu.

Cg Grubu İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Cg Grubu İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Burak Can ve Fuat Gül tarafından kuruldu.

Grev dalgası yayılıyor, havacılık ve ulaşım sektörleri kilit

Avrupa ülkelerinde artan enflasyon nedeniyle çalışanların maaşlarında iyileştirme yapılması isteniyor. Hükümetler zam talebine karşı direnirken özellikle havacılık ve ulaşım sektörlerinde yaygınlaşan grevler kaos yaşanmasına neden oluyor.

Aldebaran Ormancılık Mühendislik Ve Peyzaj Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Aldebaran Ormancılık Mühendislik Ve Peyzaj Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Yasin Remzi Aksoy tarafından kuruldu.

Görgülü Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Görgülü Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de Cemal Cenk Güler tarafından kuruldu.

Esthetıc Archıtecture Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esthetıc Archıtecture Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Hasan Hüseyin Bozlağan, Mehmet Beşir Erdem ve Poyraz Emre Bingöl ortaklığında kuruldu.

Mot Havacılık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres  Haberi

Mot Havacılık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres 

Mot Havacılık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Övünç Horasan, Murat Eroğlu ve Ömer Tahir Özgen ortaklığında kuruldu.

Mot Havacılık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
Şirket konusu ile ilgili tüm konularda danışmanlık yapabilir, konusu ile ilgili her türlü malı gerek yurtiçinden gerekse yurt dışından alabilir ve satabilir. Sirket danismanlik hizmetlerini hem yurtdisi hem de yurticinde yapacaktir. Her türlü bilgisayar donanımı içine işlenmiş havacilik ile iliskili yazılımların, işletim sistemi yazılımlarının, uygulama yazılımlarının, veritabanı, verimlilik artıran yazılımların, multi medya (çoklu ortam) yazılım ürününü ve benzeri sair her türlü yazılımın üretimi, geliştirilmesi, işlenmesi, çoğaltılması, her türlü fiziki ve elektronik ortamda yayılması gerek üretilen, geliştirilen gerekse kullanma lisansı alınıp satılan, gerekse ithal ihraç edilen, pazarlanan,...