07 / 05 / 2024

Mövenpick Hotels çağdaş klasikler

Mövenpick Hotels çağdaş klasikler

Mövenpick Hotels ve Resorts, modern bir yorumla hazırlanan tüm zamanların en favori Mövenpick lezzetlerini "çağdaş klasikler" menüsünde bir araya getiriyor. Mövenpick Hotels çağdaş klasikler menüsünü sunuyor...

Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşüm mağduriyeti: Kira yardımı verilmedi, 2013'ten beri evler yapılmadı! 

Gaziosmanpaşa’da 2013’te başlayan kentsel dönüşüm çerçevesinde yıkımı yapılan konutlar hala teslim edilmedi. İşte vatandaşların mağduriyeti...

Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşüm tam gaz! 2024'te 15 bin konut dönüşmüş olacak!

Gaziosmanpaşa'da, kentsel dönüşüm çerçevesinde devam eden projelerle 2024 yılının sonuna kadar toplam 15 bin konut dönüşmüş olacak. İşte ayrıntılar...

Sosyal yardım ödemesi alanlar da bayram ikramiyesi alacak mı? Son dakika açıklaması yapıldı!

Emekli ikramiyesinin 2 bin lira olarak açıklanmasının ardından sosyal yardım ödemesi alanların da bayram ikramiyesi alıp almayacağı merak konusu oldu. Sosyal yardım ödemesi alan ihtiyaç sahipleri ikramiye ödemelerinin kendilerine de ödenip ödenmeyeceğini merak ediyor.

Tekirdağ Süleymanpaşa'da kentsel dönüşüm kararı!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan Bakanlar Kurulu Kararı gereğince Tekirdağ Süleymanpaşa'da bazı alanlar kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı olarak ilan edildi...

Emlak Katılım 33. şubesini Aksaray'da açtı!

Türkiye'de emlakçılık anlayışına yeni bir soluk getiren Emlak Katılım, yeni şubesini Aksaray'da açtı.

Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşüm kapsamında 2 bin 54 konut teslim edilecek!

Kentsel dönüşüm kapsamında daha önce 3 bin 843 konutun tamamlanarak hak sahiplerine teslim edildiği Gaziosmanpaşa’da, 2 bin 54 konut daha hak sahiplerine teslim edilecek. 

Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşüm çalışmaları sırasında 1500 yıllık su kemeri bulundu!

Gaziosmanpaşa'da başlatılan kentsel dönüşüm projesinin kazı çalışmaları sırasında Roma dönemine ait 1500 yıllık su kemeri ortaya çıktı.

Alparslan Türkeş Müzesi Lefkoşa'da açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla Lefkoşa'da müzeye dönüştürülen MHP Kurucu Genel Başkanı Alparslan Türkeş'in doğduğu evin açılışı gerçekleştirildi.

Ekşioğlu Çağdaş Yapı Kentsel Dönüşüm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Çağdaş Yapı Kentsel Dönüşüm Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Haydar Ekşioğlu tarafından kuruldu. 

Murat Kurum Gaziosmanpaşa'da dönüşüm projelerini inceledi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İstanbul Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşüm projelerini yerinde inceledi.

Gaziosmanpaşa’da ada bazlı kentsel dönüşüm başladı!

Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm çalışmasının yapıldığı Gaziosmanpaşa’da, süreci kolaylaştıracak yeni bir modele geçiliyor.

Antalya Muratpaşa'da 39.3 milyon TL'lik yapım ihalesi!

Antalya Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından Antalya Muratpaşa'da yapım karşılığı 35 yıllığına kiralama işi ihale ediliyor...

Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşüm hız kesmiyor!

Gaziosmanpaşa’da kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında, Bağlarbaşı Mahallesi’ndeki depreme dayanıksız binalar yıkılıyor.

Mövenpick Hotels çağdaş klasikler Haberi

Mövenpick Hotels çağdaş klasikler

2-24 Kasım 2013 tarihleri arasında Avrupa'daki Mövenpick otellerinin yanı sıra Mövenpick Hotel Istanbul, Mövenpick Hotel Izmir ve Mövenpick Hotel Ankara’da sunulacak menüde, her biri çağdaş bir dokunuşla yeniden yorumlanan dana cordon bleu, ağır ateşte pişirilmiş kuzu incik, tavada kızartılmış deniz tarağı, portakal ve Hindistan cevizli körili tavuk, biftek, dana ve somon tartar ve tavada kızartılmış dil balığı gibi geleneksel Mövenpick lezzetleri yer alıyor.

Unutulmaz lezzetleri unutulmaz bir konaklama deneyimiyle birleştirmek isteyenler için hazırlanan "Lezzet Paketi"nde ise konforlu odalarda iki kişi konaklama, muhteşem bir açık büfe kahvaltı, çağdaş klasikler menüsünün keyfini çıkaracağınız 3 çeşitten oluşan bir akşam yemeği ve odada hoş geldiniz ikramları bulunuyor.

Geçmişin popüler lezzetlerini yepyeni görünümleriyle yeniden keşfetmek için 0212 319 29 29'dan Mövenpick Hotel Istanbul'u, 0232 488 14...