02 / 05 / 2024

Mövenpick Hotels etkinlik

Mövenpick Hotels etkinlik

Yaklaşık 23 ülkede 78 oteli bulunan, ilk oteli 1973 yılında Zürih'te misafirleriyle buluşan İsviçre kökenli otel grubu Mövenpick Hotels & Resorts hayata mükemmel lezzetler katmanın 40. yılını kutluyor...

Dedeman Hotels & Resorts International'dan Kazakistan’a yeni otel yatırımı!

Dedeman Hotels & Resorts International, Kazakistan’da hizmet vermeye başlayan “Park Dedeman Almaty” ile yurt dışındaki aktif olarak üçüncü otelinin kapılarını 6 Mart 2024’te misafirlerine açtığını duyurdu.

Serenity Hotels'ten Antalya'ya 5 yıldızlı otel geliyor!

Serenity Hotels, Antalya Alanya'daki yeni otel yatırımı için düğmeye bastı. 279 milyon 357 bin TL'ye mal olacak projede 215 oda yer alacak.

Türkiye tarımında devrim: Boş araziler üretime geçiyor mu?

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider, miras yoluyla geçen tarım arazileri, bağlar ve topraklar hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Antalya Ticaret ve Sanayi Odası'nın (ATSO) ev sahipliğinde, 'Dünya'ya Antalya'dan Tarım Mesajı: Antalya Tarım Zirvesi' başlıklı etkinlik gerçekleşti.

A101’in patronu banka mı kurdu? BDDK kararı verdi! Resmi Gazete’de yayımlandı!

​​​​​​​A101’in patronunun banka kurup kurmadığı konusu merak edilen konular arasında yer alırken, A101 marketlerinin sahipleri 1,5 milyar TL sermayeli T.O.M Dijital Katılım Bankası'nı kurmuştu. Şimdi de Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), T.O.M Katılım Bankası'na etkinlik onayı verdi.

Online etkinlik platformu depremzedeler için istihdam ve kira yardımı yapacak!

Ünlü ve popüler bir online etkinlik platformu, depremzedeler için yapacağını duyurduğu yardım ile internet aramalarında ön sıraya çıktı. 

Mövenpick Living, Avrupa Konutları Çamlıvadi ve Avrupa Konutları Saklıvadi'ye geliyor!

Accor, Türkiye'de 62. İstanbul'da ise 29. ve 30. otellerini Mövenpick Living konsepti ile Artaş Grubu'nun yeni projeleri Avrupa Konutları Çamlıvadi ve Avrupa Konutları Saklıvadi'de hayata geçirecek.

Geri sayım başladı yeni iPhone SE geliyor! Mart 2022 Fiyat Listesi...

Apple bu akşam bir etkinlik düzenleyecek ve bu etkinlikte yeni iPhone SE modelini tanıtabilir. Bu akşam gerçekleşecek etkinlik nereden izlenir, hangi ürünler tanıtılacak, iPhone SE fiyatları ne kadar gibi soruların tüm cevapları...

Apple kullanıcılarına müjde! iPhone SE 3 için geri sayım başladı!

Apple kullanıcıları tarafından merakla beklenen iPhone SE 3 modeli için geri sayım başladı. Apple'ın iPhone SE 3'ün de dahil olduğu yeni ürünlerini tanıtımı için 8 Mart günü bir etkinlik düzenleyeceği gündeme geldi....

Çağlar kardeşler turizm yatırımlarında hız kesmeyecek!

İstanbul Balmumcu’daki Plaza Otel’i tepeden tırnağa yenileyerek Mövenpick markasıyla hizmete sunan Çağlar kardeşler, “Ülkemize güveniyoruz, yeni yatırımlarla büyüyeceğiz” mesajını paylaştı. 

NG Hotels'den Antalya'ya 1.5 milyar TL'lik otel yatırımı!

Sapanca ve Afyon'da toplam 3 otel açılışı yapan NG Hotels yatırımlarına devam ediyor. Grup son olarak Antalya'da 1.5 milyar TL'lik otel yatırımına imza attı. 

İnşaatta gelecek 30 yılın konusu: Dijitalleşme ve yeşil dönüşüm!

ODE Yalıtım ve DÜNYA Gazetesi’nin desteği, Türkiye İMSAD, İNDER, TürkMMMB ve İVKAD’ın katkıları ile gerçekleştirilen ilk etkinlik, “İnşaat Sektöründe Yeni Dinamikler” ana temasıyla düzenlendi. ‘Sektör Buluşmaları’nın ilk etkinliğinde inşaat sektörü değerlendirildi.

Ofis kültüründe büyük dönüşüm!

Yüzyıllar öncesinden gelen iş hanı kültürümüzü tasarım ve teknolojiyle buluşturarak esnek çalışma alanları yöneten HAN Spaces ve Türkiye’nin ilk dijital etkinlik ve sektörel içerik platformu Digital Network Alkaş (DNA) ofis kültüründe değişiklik yapacak ortaklığa imza attı. 

Continent Worldwide Hotels'den 2 yeni konsept otel geliyor!

Otelciliğe yeni bir bakış açısı ile yaklaşmayı prensip olarak benimsemiş olan Continent Worldwide Hotels, yeni nesil otelciliğin artık kaçınılmaz olduğu günümüzde, iki yeni marka ve konsepti tanıtmak için hazırlıklarını yapıyor.

Mövenpick Hotels etkinlik Haberi

Mövenpick Hotels etkinlik

Yaklaşık 23 ülkede 78 oteli bulunan, ilk oteli 1973 yılında Zürih'te misafirleriyle buluşan İsviçre kökenli otel grubu Mövenpick Hotels & Resorts, 40. yıl dönümünü kutlamak üzere özel bir menü hazırladı. 

Avrupa'daki tüm Mövenpick otellerinin yanı sıra 1-13 Ekim 2013 tarihleri arasında Mövenpick Hotel Istanbul, Mövenpick Hotel Izmir ve Mövenpick Hotel Ankara’da gerçekleştirilecek lezzet festivalinde konuklar, 40 yıl öncesine ait en popüler ve klasik lezzetleri cazip fiyatlarla tatma imkanı bulacaklar.

Mövenpick Hotels & Resorts'un seçkin mutfak tarihinin en beğenilen örneklerinin sunulduğu 40. yıl menüsündeki favoriler arasında Maori usulü tavuk, Florida salatası, "Danieli" karides, füme somon ve biftek tartar, mantar soslu dilimlenmiş dana, "Riz Casimir" ve elmalı turta gibi unutulmaz tatlar yer alıyor.

Mövenpick'in 40 yıllık gastronomi tecrübesinden derlenen, geçmişin en popüler lezzetlerini denemek...