06 / 05 / 2024

Mövenpick Hotels menü

Mövenpick Hotels menü

Mövenpick Hotels ve Resorts, modern bir yorumla hazırlanan tüm zamanların en favori Mövenpick lezzetlerini "çağdaş klasikler" menüsünde bir araya getiriyor. Mövenpick Hotels çağdaş klasikler menüsünü sunuyor...

Müteahhitler Birliği açıkladı: Yüksek ücretlere rağmen büyük bir ara eleman açığı var!

Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı Erdal Eren yaptığı açıklamada yüksek ücretlere rağmen büyük bir ara eleman açığı olduğunu dile getirerek, söz konusu bu sorunun tüm sanayi dallarını ve ekonomiyi olumsuz olarak etkilediğini dile getirdi.

Çinli emlak devi patronuna borsalardan ömür boyu men cezası verildi!

Borçları nedeni ile tasfiyesine karar verilen gayrimenkul firması Evergrande'nin kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Hui Ka Yan'a usulsüz işlemleri nedeni ile de hisse senedi piyasalarından ömür boyu men cezası verildiği kaydedildi.

Avrupa'ya vizesiz seyahat bitiyor mu? Hedefte Türkiye’den vize istemeyen Balkan ülkeleri var

Günümüde göçmen sorunuyla baş etmeye çalışan Avrupa, şimdi de vizesiz girilen Balkan ülkelerini sıkı bir şekilde takibe aldı. İşte ayrıntılar...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Ekonomimiz tüm olumsuzluklara rağmen 2022'de yüzde 5,6 büyüdü!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, ekonomiye ilişkin açıklamalarda bulundu. Yılmaz, 2022 yılını etkisi altına alan savaşın tüm olumsuzluklarına rağmen ekonominin yüzde 5,6 oranında büyümeyi başardığını belirtti.

Ölen kişinin tapusu alınmazsa ne olur? Tapu intikalinin süresi var mı? Tapu intikali için tüm mirasçılar gerekli mi?

Eğer bir kişinin ölümüne rağmen tapu intikali gerçekleştirilmezse ne olur? Tapu intikali için bir süre sınırlaması var mıdır? Tapu intikal işlemi için tüm mirasçılar gerekmekte midir? İşte ayrıntılar...

Avrupa Merkez Bankası Fed'in izinde. Aralık'ta da jumbo faiz artışı masada

Avrupa Merkez Bankası'nın şahin söylemi ile bilinen yöneticilerinden Klaas Knot, Avrupa Merkez Bankası'nın tüm çatlaklara rağmen bir sonraki hamlesinin de 50 ile 75 baz puan arasında bir faiz artışı yönünde olacağını kaydetti.

Dolar nereye gidiyor? İki büyük kara delik!

Tüm önlemlere rağmen dolar kurunda artış devam ediyor. Kurdaki artışta başka faktörlerle birlikte Türkiye ekonomisindeki iki büyük kara delik etkili oluyor.

Mövenpick Living, Avrupa Konutları Çamlıvadi ve Avrupa Konutları Saklıvadi'ye geliyor!

Accor, Türkiye'de 62. İstanbul'da ise 29. ve 30. otellerini Mövenpick Living konsepti ile Artaş Grubu'nun yeni projeleri Avrupa Konutları Çamlıvadi ve Avrupa Konutları Saklıvadi'de hayata geçirecek.

Gümüşhane İl Encümen Başkanlığı ticaret alanı imarlı gayrimenkul satıyor!

Gümüşhane İl Encümen Başkanlığı, Gümüşhane Merkez Hasanbey Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu ihale 14 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Kanal İstanbul çevresinden tapu toplayanlara kötü haber!

CHP İstanbul Milletvekili Özgür Karabat yaptığı açıklamada Kanal İstanbul çevresindeki tarım arazilerinin imara açılması vaadiyle büyük vurgun yapıldığını iddia ederek, Uyarılarımıza rağmen oradan tapu toplayanlara önerim, çiftçiliği öğrensinler'' dedi.

TOKİ Başkanı Ömer Bulut'un acı günü! Kalp krizi geçirip hayatını kaybetti

TOKİ Başkanı Ömer Bulut, aldığı acı haberle sarsıldı. Ömer Bulut'un öğretmen olan ablası evinde kalp krizi geçirdi. Abla Selime Turan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kripto para bağımlılık mı? Gençler neden kaybetmesine rağmen yatırıma devam ediyor?

Kripto para piyasaları yaşanan dalgalanmalar ile sarsılırken, Z kuşağı olarak adlandırılan gençlerin en çok takip ettiği yatırım aracı kripto paralar ve NFT’ler oldu. Öte yandan birçok genç piyasada kaybetmesine rağmen kendini kripto paranın cazibesinden alamıyor.

Bankalara büyük makas. İki arada bir derede kaldılar

Yatırımcılar Türk Lirası’nın değer kaybetmesi nedeniyle tüm tedbirlere rağmen dövize yönelmeye devam ederken, piyasaları kontrol altında tutmak için peş peşe yeni önlemler de gelmeye devam ediyor. Bankalar alınan önlemlerin altında sıkışırken dolarizasyon yüzde 74'ü buldu.

Mövenpick Hotels menü Haberi

Mövenpick Hotels menü

2-24 Kasım 2013 tarihleri arasında Avrupa'daki Mövenpick otellerinin yanı sıra Mövenpick Hotel Istanbul, Mövenpick Hotel Izmir ve Mövenpick Hotel Ankara’da sunulacak menüde, her biri çağdaş bir dokunuşla yeniden yorumlanan dana cordon bleu, ağır ateşte pişirilmiş kuzu incik, tavada kızartılmış deniz tarağı, portakal ve Hindistan cevizli körili tavuk, biftek, dana ve somon tartar ve tavada kızartılmış dil balığı gibi geleneksel Mövenpick lezzetleri yer alıyor.

Unutulmaz lezzetleri unutulmaz bir konaklama deneyimiyle birleştirmek isteyenler için hazırlanan "Lezzet Paketi"nde ise konforlu odalarda iki kişi konaklama, muhteşem bir açık büfe kahvaltı, çağdaş klasikler menüsünün keyfini çıkaracağınız 3 çeşitten oluşan bir akşam yemeği ve odada hoş geldiniz ikramları bulunuyor.

Geçmişin popüler lezzetlerini yepyeni görünümleriyle yeniden keşfetmek için 0212 319 29 29'dan Mövenpick Hotel Istanbul'u, 0232 488 14...