Mövenpick Hotels menüleri Haberi
2-24 Kasım 2013 tarihleri arasında Avrupa'daki Mövenpick otellerinin yanı sıra Mövenpick Hotel Istanbul, Mövenpick Hotel Izmir ve Mövenpick Hotel Ankara’da sunulacak menüde, her biri çağdaş bir dokunuşla yeniden yorumlanan dana cordon bleu, ağır ateşte pişirilmiş kuzu incik, tavada kızartılmış deniz tarağı, portakal ve Hindistan cevizli körili tavuk, biftek, dana ve somon tartar ve tavada kızartılmış dil balığı gibi geleneksel Mövenpick lezzetleri yer alıyor.
Unutulmaz lezzetleri unutulmaz bir konaklama deneyimiyle birleştirmek isteyenler için hazırlanan "Lezzet Paketi"nde ise konforlu odalarda iki kişi konaklama, muhteşem bir açık büfe kahvaltı, çağdaş klasikler menüsünün keyfini çıkaracağınız 3 çeşitten oluşan bir akşam yemeği ve odada hoş geldiniz ikramları bulunuyor.
Geçmişin popüler lezzetlerini yepyeni görünümleriyle yeniden keşfetmek için 0212 319 29 29'dan Mövenpick Hotel Istanbul'u, 0232 488 14...