06 / 05 / 2024

Mövenpick Hotels menüleri

Mövenpick Hotels menüleri

Mövenpick Hotels ve Resorts, modern bir yorumla hazırlanan tüm zamanların en favori Mövenpick lezzetlerini "çağdaş klasikler" menüsünde bir araya getiriyor. Mövenpick Hotels çağdaş klasikler menüsünü sunuyor...

Çinli emlak devi patronuna borsalardan ömür boyu men cezası verildi!

Borçları nedeni ile tasfiyesine karar verilen gayrimenkul firması Evergrande'nin kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Hui Ka Yan'a usulsüz işlemleri nedeni ile de hisse senedi piyasalarından ömür boyu men cezası verildiği kaydedildi.

Ünlü ekonomist uyardı: İftar menüsü tuzağına dikkat

Ramazan’ın gelmesiyle birlikte iftar menüleri de yeniden gündem oldu. Geçen yıldan beri en az yüzde yüz artan iftar menüleri konusunda ekonomist Mert Başaran uyardı: "İftar menüsü denen şeye sakın kanmayın."

2024 iftar menüleri resmen fırladı! Geçen sen 400 TL olan bir iftar menüsünün bu seneki fiyatı görenleri şok etti

Ramazan ayınına sayılı günler kala iftar menüleri paylaşılmaya başlandı. İftar menülerinin fiyatlarını görenler adeta şok oldu. Menüleri fiyatları resmen fırladı. İşte 2024 iftar menülerinin fiyatları...

Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı Projesi’nde geri sayım! Deneme sürüşleri aralıkta...

Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı Projesi’nde 3 yıldır devam eden inşaat çalışmalarında sona gelindi. Aralık ayında test sürüşleri yapılacak.

Gençler müjde! İçişleri Bakanlığı en az lise mezunu, KPSS şartlı yüzlerce memur alacak! 

İş arayan gençleri sevindirecek haber İçişleri Bakanlığından geldi. Bakanlık 713 memur ve personel alımı yapılacağını ilan etti. İşte başvuru şartları ve tüm detayları...

18-35 yaş arası gençler müjde! Dışişleri Bakanlığı personel alımı yapıyor...

Dışişleri Bakanlığı, 50 sözleşmeli destek personel alımı yapacağını duyurdu. Söz konusu alımın ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Ekonomimiz tüm olumsuzluklara rağmen 2022'de yüzde 5,6 büyüdü!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, ekonomiye ilişkin açıklamalarda bulundu. Yılmaz, 2022 yılını etkisi altına alan savaşın tüm olumsuzluklarına rağmen ekonominin yüzde 5,6 oranında büyümeyi başardığını belirtti.

Ölen kişinin tapusu alınmazsa ne olur? Tapu intikalinin süresi var mı? Tapu intikali için tüm mirasçılar gerekli mi?

Eğer bir kişinin ölümüne rağmen tapu intikali gerçekleştirilmezse ne olur? Tapu intikali için bir süre sınırlaması var mıdır? Tapu intikal işlemi için tüm mirasçılar gerekmekte midir? İşte ayrıntılar...

Dışişleri Bakanlığı yurt dışı memur alımını duyurdu! KPSS’siz yurt dışı çalışma imkanını sakın kaçırmayın!

Yurt dışında çalışmak isteyenlere müjde. Dışişleri Bakanlığı personel alımını duyurdu. İşte detaylar!

KOBİ yönetmeliği güncellendi: Tanım değişti, limitler yükseltildi

Türkiye'deki küçük ve orta büyüklükteki işletmelerin (KOBİ) tanımı, nitelikleri ve sınıflandırılması hakkında belirleyici bir adım atıldı. KOBİ'leri düzenleyen yönetmelik, Resmi Gazete'de yayımlanarak değiştirilerek yenilendi. 

KPSS’den 50 puan alanlara müjde! Diyanet İşleri Başkanlığının yeni personeli olabilirsiniz! İşte şartlar!

Diyanet İşleri Başkanlığı yeni personel alımında bulunulacağını açıkladı. Kurum taşra teşkilatında istihdam edilecek şekilde 1837 güvenlik görevlisi alımında bulunulacak. İşte detaylar!

Diyanet İşleri Başkanlığı personel alımı 2023! Diyanet İşleri 4 bin 538 personel alımı başvurusu nasıl yapılır?

Diyanet İşleri Başkanlığı 4 bin 538 personel alınacak. İşte Diyanet İşleri Başkanlığı personel alımına dair merak edilen detaylar!

Aracı olanlara bayram müjdesi! Benzin ve motorin dev indirim geldi

Ramazan Bayramı'nda tüm sürücüleri sevindiren önemli bir açıklama geldi. Benzin ve motorine dev indirim geldi. İşte tüm detaylar...

Mövenpick Hotels menüleri Haberi

Mövenpick Hotels menüleri

2-24 Kasım 2013 tarihleri arasında Avrupa'daki Mövenpick otellerinin yanı sıra Mövenpick Hotel Istanbul, Mövenpick Hotel Izmir ve Mövenpick Hotel Ankara’da sunulacak menüde, her biri çağdaş bir dokunuşla yeniden yorumlanan dana cordon bleu, ağır ateşte pişirilmiş kuzu incik, tavada kızartılmış deniz tarağı, portakal ve Hindistan cevizli körili tavuk, biftek, dana ve somon tartar ve tavada kızartılmış dil balığı gibi geleneksel Mövenpick lezzetleri yer alıyor.

Unutulmaz lezzetleri unutulmaz bir konaklama deneyimiyle birleştirmek isteyenler için hazırlanan "Lezzet Paketi"nde ise konforlu odalarda iki kişi konaklama, muhteşem bir açık büfe kahvaltı, çağdaş klasikler menüsünün keyfini çıkaracağınız 3 çeşitten oluşan bir akşam yemeği ve odada hoş geldiniz ikramları bulunuyor.

Geçmişin popüler lezzetlerini yepyeni görünümleriyle yeniden keşfetmek için 0212 319 29 29'dan Mövenpick Hotel Istanbul'u, 0232 488 14...