21 / 05 / 2024

Mozaik Royal iletişim

Mozaik Royal iletişim

Mozaik Royal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Ali Kaya, Metin Acar ve Sait Kabayel tarafından kuruldu.

Babacan Port Royal iletişim bilgisi!

Babacan Port Royal iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. 814 konut ve 37 adet ticari birimden meydana gelen proje Babacan Yapı imzasını taşıyor.

Royal Garden Yakacık iletişim!

Royal Garden Yakacık iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. İstanbul Anadolu Yakası Kartal'a bağlı Yakacık'ta hayata geçirilen projede toplamda 200 daire bulunuyor.

Yakacık Royal Garden Evleri iletişim!

Yakacık Royal Garden Evleri iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Royal Garden Yakacık projesinde

Dumankaya Mozaik Evleri iletişim!

Dumankaya Mozaik Evleri iletişim için 0216 511 58 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz. İstanbul Sancaktepe'de hayata geçirilen projede dairelerin alanları 47 ile 208 metrekare arasında değişiyor.

Babacan Port Royal iletişim!

Babacan Port Royal iletişim için 0212 876 18 08 numaralı telefonu arayabilirsiniz. İstanbul Avrupa Yakası Sefaköy'de hayata geçirilecek proje 4 bloktan oluşuyor.

Royal İstanbul Sefaköy iletişim!

Royal İstanbul Sefaköy iletişim için 0212 876 18 08 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Dairelerin 1+0, 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildiği projenin bir bloğu yabancılar için satışa açıldı.

Sefaköy Royal İstanbul iletişim!

Sefaköy Royal İstanbul iletişim için 0212 876 18 08 numaralı telefondan satış ofisi ile görüşebilmek mümkün. Anahtar teslimlerinin 2017 yılında gerçekleşeceği proje yaklaşık 3 bin adet üniteden oluşuyor.

Royal İstanbul iletişim!

Royal İstanbul projesi Babacan Yapı imzasıyla yükseliyor. Royal İstanbul iletişim için 0212 876 18 08 satış ofisi telefon numarası ile irtibata geçebilir proje hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

Dumankaya Mozaik iletişim bilgileri!

Daire büyüklüklerinin 47 metrekareden başladığı projede 120 aya kadar vade imkanı sağlanıyor. Dumankaya Mozaik iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0216 511 58 00 olarak belirlendi.

Çankaya Park Mozaik iletişim!

Çankaya Park Mozaik iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Tepe İnşaat ve Mesa Mesken imzası ile yükselen projede konut teslimlerinin 2016 yılı içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor.

Mozaik Park Karatay iletişim bilgileri!

Somuncu Grup tarafından hayata geçirilen Mozaik Park Karatay projesinde daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 5+1 şeklinde dizayn edildi. Mozaik Park Karatay iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Sancaktepe Dumankaya Mozaik iletişim!

Sancaktepe Dumankaya Mozaik iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 216 511 58 00 olarak belirlendi. Dumankaya Mozaik projesi 1 oda 1 salon, 2 oad 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dairelerden oluşuyor...

Ankara Park Mozaik iletişim!

Ankara Park Mozaik iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Dairelerin 402 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıldığı projede maksimum daire fiyatı 1 milyon 19 bin TL olarak belirlendi..

Mozaik Royal iletişim Haberi

Mozaik Royal iletişim

Mozaik Royal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Ali Kaya, Metin Acar ve Sait Kabayel tarafından kuruldu.

Mozaik Royal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:

CAM 1- Her nevi cam ve cam ürünleri, her kalınlık ve ebatta düz cam, ısı cam, telli, buzlu, renkli cam, pencere-vitrin camları, oto camları ve her türlü aynanın üretimi, toptan ve perakende alımı satımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatını yapmak. 2- Camcılıkta kullanılan ham madde, yarı mamul, yardımcı madde, montaj ve yapıştırma maddelerinin toptan ve perakende alım satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. 3-Her nevi cam ve mozaik ürünlerinin toptan ve perakende alımı satımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatını yapmak. İNŞAAT 1- İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel...