03 / 06 / 2024

Mr. Dider Gaudoux

Mr. Dider Gaudoux

Dünyanın en büyük yürüyen merdiven tedarikçisi İşviçreli Schindler, iş ve işçi güvenliğinden, bakım ve montaj güvenliğine kadar birçok konuda eğitimlerin verileceği bir merkez açmaya hazırlanıyor...

Zümrüt Mekanik İnşaat ve Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zümrüt Mekanik İnşaat ve Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Aydın Karakaya ve Ender Koca ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 2 Aralık'ta Maltepe, Zümrütevler Mahallesi, Basri Sokak Furtuna Apartmanı'nda kuruldu.

Derince Gümrük Müdürlüğü taşınıyor!

Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, Gümrük Müdürlüğü’nün taşınacağı İSU binasında KO-MEK kurslarının devam ettiğini belirterek, “Kurslar ocak-şubat ayında sona erince binada gerekli tadilat yapılarak taşınma işlemi tamamlanacak” dedi.

Maltepe Vira Yapı Zümrüt projesi iletişim!

Maltepe Vira Yapı Zümrüt projesi iletişim için 0216 650 92 92 numaralı telefonu arayabilirsiniz. İnşaatı yakın zamanda başlayacak olan proje 180 adet daireden meydana geliyor.

Vira Yapı Maltepe Zümrüt Projesi satılık!

Vira Yapı Maltepe Zümrüt Projesi satılık daire tipleri 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. 3 blok halinde yükselecek olan projede toplamda 180 adet daireye yer verilecek.

Vira Yapı Maltepe Zümrüt projesi geliyor!

Vira Yapı Maltepe Zümrüt projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. Hazırlık çalışmalarında son aşamaya gelinen projenin inşaatı yakın zamanda başlayacak. 3 bloktan oluşacak olan projede 180 daire bulunacak.

Tulip Rose Twin Zümrütevler fiyatları!

Tulip Rose Twin Zümrütevler fiyatları 750 bin liradan başlayarak değişiyor. Maltepe'de yükselen Tulip Rose Twin projesinde 3+1 ve 4+1 daire tipleri olmak üzere 110 daire yer alıyor...

Hakkari'deki gümrük kompleksi tamamlanma aşamasında!

Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'ne bağlı Esendere Beldesi'nde 51 bin 500 metrekare alan üzerinde inşa edilen ve 60 milyon liraya mal olan gümrük kompleksi, tamamlanma aşamasına geldi.

Mobilyaların ömrünü uzatmanın püf noktaları!

Eviniz için en güzel mobilyaları seçtiniz; fakat özene bezene seçtiğiniz mobilyaların ömrünü nasıl uzatabileceğinizi biliyor musunuz? İşte işin püf noktaları...

Esendere'deki gümrük kompleksinin büyük bölümü tamamlandı!

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin işbirliğiyle, temeli geçen yıl atılan Esendere Gümrük Müdürlüğünün inşaatı tamamlanma aşamasına geldi.

Hakkari yeni gümrük müdürlüğü kompleksi ne zaman tamamlanacak?

HAKKARİ ‘nin Yüksekova ilçesine bağlı Esendere beldesinde hizmet veren gümrük müdürlüğü için yapılan 60 milyonluk yeni kompleksin çalışmalarında sona gelindi.

Hakkari Esendere Gümrük Müdürlüğü binasında sona gelindi!

Hakkari’nin Yüksekova ilçesine bağlı Esendere beldesinde hizmet veren gümrük müdürlüğü için yapılan 60 milyonluk yeni kompleksin çalışmalarında sona gelindi.

Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Trabzon projelerini anlattı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Uzunsokak’ta vatandaşlarla görüştü. Uzunsokak’ı arşınlayarak hemşehrileri ile dertleşen Başkan Gümrükçüoğlu, Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmaları hakkında vatandaşları bilgilendirdi.

Başkan Gümrükçüoğlu: Akyazı, Türkiye'nin en özellikli stadyumudur!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu: 'Akyazı'daki stadyum, TOKİ tarafından yurt genelinde yapılmış ve yapılmakta olan 18 stadyum arasında en özelliklisidir"

Mr. Dider Gaudoux Haberi

Mr. Dider Gaudoux

Dünyanın en büyük yürüyen merpen tedarikçisi İşviçreli Schindler, iş ve işçi güvenliğinden, bakım ve montaj güvenliğine kadar birçok konuda eğitimlerin verileceği bir merkez açmaya hazırlanıyor.


Türkiye’de alanında bir ilk olma özelliği taşıyan ve 1 Milyon Euro’luk yatırımla hayata geçecek eğitim merkezinin açılışı 3 Haziran Salı günü Schindler Güney Avrupa Başkanı ve Ceo’su Mr. Dider Gaudoux tarafından...