05 / 05 / 2024

Mrc Meriç İnşaat adres 

Mrc Meriç İnşaat adres 

Mrc Meriç İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Tahsin Meriç ve Murat Meriç ortaklığında kuruldu.

Meriç Uluslararası İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meriç Uluslararası İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Emre Altıntaş tarafından kuruldu.

Mrc Turizm İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Mrc Turizm İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Limited Şirketi Sultanbeyli'de İbrahim Cengiz tarafından kuruldu.

Meri Grup Otel Turizm İşletmeciliği İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meri Grup Otel Turizm İşletmeciliği İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Meryem Karaca tarafından kuruldu.

Mrc Archıtects Mimarlık Mühendislik Müşavirlik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mrc Archıtects Mimarlık Mühendislik Müşavirlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz’da 10 bin TL sermaye bedeli ile Defne Güven Meriç tarafından kuruldu.

Mrc Kimya Danışmanlık İnşaat Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mrc Kimya Danışmanlık İnşaat Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ersin Moraç tarafından kuruldu.

Meriç Çevre Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meriç Çevre Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Bulut, Okan Boz ve Zafer Meriç ortaklığında kuruldu.

Mrc Meriç İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mrc Meriç İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Tahsin Meriç ve Murat Meriç ortaklığında kuruldu.

Meriç Yıkım İnşaat Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meriç Yıkım İnşaat Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Niyazi Meriç tarafından kuruldu.

TOKİ Edirne Meriç Sulaması Yapım İnşaatı İşi ihalesi yarın!

Edirne Meriç Sulaması Yapım İnşaatı İşi (e-ihale )ihalesi yarın saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

Edirne Meriç Sulaması Yapım İnşaatı İşi 22 Mayıs'ta!

Edirne Meriç Sulaması Yapım İnşaatı İşi ihalesi 22 Mayıs 2020 tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

İmeriç İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İmeriç İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 2 milyon TL sermaye bedeli İlhan Meriç tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Meri İnşaat Metal Elektrik Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meri İnşaat Metal Elektrik Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Tuna tarafından kuruldu. 

Mrc Meriç İnşaat adres  Haberi

Mrc Meriç İnşaat adres 

Mrc Meriç İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Tahsin Meriç ve Murat Meriç ortaklığında kuruldu.

Mrc Meriç İnşaat Ticaret Limited Şirketi konusu:
Şirketin başlıca amaç ve konuları şöyledir; A- İnşaat ile ilgili işler a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak, bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı...