17 / 07 / 2024

MS Group iletişim

MS Group iletişim

MS Group Müteahhitlik Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Salih Şenel tarafından kuruldu.

İlyane Group İletişim İthalat İhracat Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İlyane Group İletişim İthalat İhracat Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Fatih’te 120 bin TL sermaye bedeli ile Majda Bousba ve Mohamed Amıne Zahra tarafından kuruldu.

Aydos Land iletişim bilgisi!

Aydos Land iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. MS Mega Yapı tarafından yükselen proje İstanbul Pendik'te hayata geçiriliyor.

Ms Mega Aydos Land iletişim!

Ms Mega Yapı imzasıyla hayata geçirilen Pendik Aydos Land projesi 600 konut ve 35 ticari üniteden meydana geliyor. Ms Mega Aydos Land iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Innovia Zekeriyaköy Yeşil GYO iletişim!

Innovia Zekeriyaköy Yeşil GYO projesi 40 adet bağımsız birimden meydana geliyor. Ön talep toplanan Innovia Zekeriyaköy Yeşil GYO iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Burçin Özer, Tay Group’un Kurumsal İletişim Müdürü oldu!

Türkiye’nin lider şirketlerinden Tay Group’un Kurumsal İletişim Müdürü Burçin Özer oldu. Özer yeni görevinde, grubun tüm kurumsal iletişim fonksiyonlarından, şirketin iletişim stratejilerinin belirlenmesi ve uygulanmasından sorumlu olacak.

Pendik Evra Park iletişim bilgileri!

Evra Group imzasıyla hayata geçirilen Pendik Evra Park projesi 72 konut ve 36 dükkandan meydana geliyor. Pendik Evra Park iletişim bilgileri...

Ondörtüç Evleri Pendik iletişim!

Ondörtüç Evleri Pendik iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. İnsay Yapı'nın projesi Ondörtüç Evleri'nde 264 bağımsız birim olacak...

Zeytinburnu Büyük Yalı Evleri iletişim!

Zeytinburnu Büyük Yalı Evleri iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Büyükyalı İstanbul projesinin ilk etabında 453 adet bağımsız birim satışa çıkarılacak...

Teknik Yapı Evora Denizli iletişim!

Teknik Yapı Evora Denizli iletişim için 444 10 08 numaralı telefondan satışa ofisiyle görüşebilirsiniz. Toplam 1.500 adet bağımsız birimin yer aldığı proje Denizli Merkezefendi'de hayata geçirilecek.

Acıbadem Dap Yapı Konutları iletişim!

Acıbadem Dap Yapı Konutları iletişim için 444 43 46 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 17 bin 237 metrekarelik alan üzerinde inşa edilecek proje 355 adet bağımsız üniteden oluşuyor.

Doğa Şehircilik-Baş Yapı Karat 34 iletişim!

Toplam 621 bağımsız üniteden oluşacak olan proje 5 blok halinde yükselecek. Doğa Şehircilik-Baş Yapı Karat 34 iletişim bilgisine göre telefon numarası 0212 659 60 93 olarak belirlendi.

Dolapdere Elysium Soul Ofton iletişim!

Dolapdere Elysium Soul Ofton iletişim için satış ofisiyle 444 5 350 numaralı telefondan görüşebilirsiniz. 225 adet bağımsız ünitenin yer aldığı proje 2 bloktan oluşuyor.

Ege Grup Maidan Ofisleri iletişim!

Toplam 6 bin metrekarelik meydan alanının bulunduğu proje toplam 598 bağımsız bölümden meydana geliyor. Ege Grup Maidan Ofisleri iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0312 221 66 55 olarak belirlendi.

MS Group iletişim Haberi

MS Group iletişim

MS Group Müteahhitlik Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Salih Şenel tarafından kuruldu.

MS Group Müteahhitlik Danışmanlık Anonim Şirketi konusu:
a-Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. b- Yurt içinde ve yurt dışında genel katma ve özel bütçeler kapsamındaki bütün daire, müessese ve kurumların...