21 / 07 / 2024

M.Saıd Soulıman

M.Saıd Soulıman

Simaf İnşaat Taahhüt İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, M.Saıd Soulıman ve M.Sarwat Cheıkh Wasouf ortaklığıyla 500 bin TL sermaye ile 11 Ağustos'ta Ataşehir, Atatürk Mahallesi'nde kuruldu.

Hızlı yatırım geri dönüşü gibi avantajlar tiny house’lara ilgiyi artırdı!

Tiny house’lar, arsa sahipleri, turizmciler için hem ekonomik hem doğa dostu yatırım alternatifleri sağlıyor. Son dönemde hızlı yatırım geri dönüşü gibi avantajlar tiny house’lara ilgiyi arttırıyor.

Fenercioğlu İspanya’ya yapacağı yatırım ile dünyaya açılıyor!

Alanya ve Antalya’da yaptığı inşaatlarla kısa sürede hızla büyüyen ve ardından Bodrum, İstanbul ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne yaptığı yatırımlarla adından söz ettiren Fenercioğlu A.Ş. şimdi de İspanya’ya yapacağı yatırım ile dünyaya açılıyor. 

Gümüş sağ gösterip sol vuracak! Gümüş tam tamına bu kadar olacak! Gümüş yatırımcıları hemen bakın

Gümüş fiyatları son günlerde düşüşe geçerken yatırımcılar gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını merak ediyor. Gümüş sağ gösterip sol vuracak! Gümüş tam tamına bu kadar olacak! Gümüş yatırımcıları hemen bakın.

En iyi saç şekillendirme ödülü kazanan: Dyson Corrale! İşte Dyson Corrale saç düzleştirici 2 Eylül 2022 fiyat listesi

En iyi saç şekillendirme ödülüne hak kazanan Dyson Corrale saç düzleştiricileri azaltılmış ısı yalıtımı sayesinde saçlarınız yıpranmadan en mükemmel saçlar sizin oluyor. Peki Dyson Corrale saç düzleştirici  fiyatları ne kadar? İşte 2 Eylül 2022 fiyat listesi..

Katar, Gazze'de yıkılan 45 binden fazla evin restorasyonu için yardım sağlayacak!

Katar Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Lolwah Al Khater yaptığı açıklamada, Katar'ın Gazze'de yıkılan 45 binden fazla evin restorasyonu için yardım sağlayacağını söyledi.

Dikkat! 13 bin liraya kadar yardım sağlanıyor!

Yasa düzenlemelerine göre devlet tarafından doğum yapan anneye destek veriliyor. Yeni doğum yapan her anneye devlet tarafından 13 bin liraya kadar yardım sağlanıyor.

Döviz cinsinden TL'ye dönüşlerde arabuluculuk çözüm sağlıyor!

Uluslararası Arabulucular Derneği Başkanı Mehmet Akuğur, döviz cinsinden TL'ye dönüşlerde anlaşmazlık çıkması durumunda arabuluculuğun çözüm sağladığını söyledi.

Yeşil GYO olağan genel kurul ilan metni ve bilgilendirme dökümanı!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı olağan genel kurul ilan metni ve bilgilendirme dökümanını yayınladı...

Özak Gayrimenkul genel kurul bilgilendirme dökümanı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda genel kurul bilgilendirme dökümanını yayınladı.

Edip Gayrimenkul genel kurul bilgilendirme dökümanı!

Edip Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret A.Ş tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada genel kurul bilgilendirme dökümanını yayınladı. 

Edip GYO 2017 genel kurul bilgilendirme dökümanı!

Edip Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret A.Ş tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Edip GYO 2017 genel kurul bilgilendirme dökümanını yayınladı. 

El Hakim Gayrimenkul Tarım Sağlık Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

El Hakim Gayrimenkul Tarım Sağlık Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi Khaled Sekh Mohamad, Ammar Bılal ve İsmail Bılal ortaklığında 750 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Kurdaki dalgalanma konut sektörünü kısa dönemli etkiledi!

"Gayrimenkul Yatırım Fırsatları" panelinde konuşan Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, kurdaki dalgalanmanın konut sektörünü kısa dönemli etkilediğini söyledi. 

M.Saıd Soulıman Haberi

M.Saıd Soulıman

Simaf İnşaat Taahhüt İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, M.Saıd Soulıman ve M.Sarwat Cheıkh Wasouf ortaklığıyla 500 bin TL sermaye ile 11 Ağustos'ta  Ataşehir, Atatürk Mahallesi'nde kuruldu.


Simaf İnşaat Taahhüt İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi adres: Ataşehir, Atatürk Mahallesi, Sedef Caddesi, Ata 2-3 Plaza...