21 / 07 / 2024

M.Sarwat Cheıkh Wasouf

M.Sarwat Cheıkh Wasouf

Simaf İnşaat Taahhüt İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, M.Saıd Soulıman ve M.Sarwat Cheıkh Wasouf ortaklığıyla 500 bin TL sermaye ile 11 Ağustos'ta Ataşehir, Atatürk Mahallesi'nde kuruldu.

Aldelaıgan Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aldelaıgan Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Samı A Kh M Aldelaıgan tarafından kuruldu.

Adler Yatırım Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Adler Yatırım Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Kartal'da Fahmı A.B. Khısro tarafından kuruldu.

Rok Group Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rok Group Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Ramı O.M. Al-KH tarafından kuruldu.

Dynamıc Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dynamıc Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed Z.A. Shaıkh ve Saleha M.Z. Shaıkh ortaklığında kuruldu.

Almas Hayvancılık Tarım İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Almas Hayvancılık Tarım İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Alı Alı M. Al-Shaıkh ve Samı Husseın A. Loaloa ortaklığında kuruldu.

Amasya Gökhöyük'teki tarım arazileri kiraya verilecek!

Gökhöyük Tarım İşletmesi Müdürlüğü 2 bin 33 dekar tarım arazisini kiraya verecek. İhale 21 Ağustos 2020 tarihinde yapılacak.

Tanmıya Emlak Ve Mücevherat Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tanmıya Emlak Ve Mücevherat Yatırım Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 20 milyon TL sermaye bedei ile Braık Saeed Samıkh tarafından kuruldu. 

Binalar Kapital İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Binalar Kapital İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed Hecham Cheıkh Amın ve Rasha Hurıeb ortaklığında kuruldu. 

Jehan Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Jehan Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi bugün Şişli’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Alkhasharfeh ve Manmoud Khıllı ortaklığında kuruldu.

Eastanbul Mühendislik İnşaat Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Eastanbul Mühendislik İnşaat Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Dış Ticaret Anonim Şirketi Vali Mehmet Türkoğlu, S. Ali Elamej ve A. I. Almashıkhı ortaklığında 1 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

Gökhöyük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 2016'da bitecek!

Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin, yapımına başlanan Gökhöyük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni inceledi. Çomaktekin, 2016 yılı sonunda inşaatının bitirilmesini planladıklarını söyledi.

Simaf İnşaat Taahhüt İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Simaf İnşaat Taahhüt İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, M.Saıd Soulıman ve M.Sarwat Cheıkh Wasouf ortaklığıyla 500 bin TL sermaye ile 11 Ağustos'ta Ataşehir, Atatürk Mahallesi'nde kuruldu.

Kh Çolakoğulları Yapı Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kh Çolakoğulları Yapı Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi Kasım Çolak tarafından 200 bin TL sermaye ile 19 Haziran 2015 tarihinde Çekmeköy'de kuruldu.

M.Sarwat Cheıkh Wasouf Haberi

M.Sarwat Cheıkh Wasouf

Simaf İnşaat Taahhüt İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, M.Saıd Soulıman ve M.Sarwat Cheıkh Wasouf ortaklığıyla 500 bin TL sermaye ile 11 Ağustos'ta  Ataşehir, Atatürk Mahallesi'nde kuruldu.


Simaf İnşaat Taahhüt İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi adres: Ataşehir, Atatürk Mahallesi, Sedef Caddesi, Ata 2-3 Plaza...