15 / 05 / 2024

Msd Taş Vinç adres

Msd Taş Vinç adres

Msd Av.Taş.Vinç İş.Geri Dön.Demir Çel.Yak.Oto Mad.En.Teks.Gıda Tur. O.San.İç Ve Dış Tic.Ltd.Şti.İst.Şb. bugün Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Şahinbirlik Kule Vinç Limited Şirketi kuruldu!

Şahinbirlik Kule Vinç Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Huri Şahin ve Muhammet Ali Birlikci ortaklığında kuruldu.

Dadaşlar Vinç Nakliyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dadaşlar Vinç Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 5 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Akyüzkal tarafından kuruldu.

Özhan Vinç Elektrik İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özhan Vinç Elektrik İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited  Şirketi Esenyurt’ta  200 bin  TL sermaye bedeli ile Bilgehan Özbek ve Oğuzhan  Özbek tarafından kuruldu.

Doruk Vinç Taşımacılık İnşaat Hafriyat Tekstil Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Doruk Vinç Taşımacılık İnşaat Hafriyat Tekstil Ticaret Sanayi Limited Şirketi Fatih’te  750 bin  TL sermaye bedeli ile Celal Karabulut tarafından kuruldu.

Mak Vinç İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mak Vinç İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Akyüzkal tarafından kuruldu.

Antalya Ters Ev Aksiyon Parkı yeni yerine taşınıyor!

Antalya'nın Kundu oteller bölgesinde 2015'te hizmete açılan Ters Ev Aksiyon Parkı, yeni yerine taşınıyor. Vinç ve iş makinelerinin yardımıyla sökümü tamamlanan ters ev, yeni konseptiyle açılacak.

Mc Vinç Kiralama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mc Vinç Kiralama Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 400 bin TL sermaye bedeli Kemal Apaydın tarafından kuruldu.

Ünak Vinç Nakliyat İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ünak Vinç Nakliyat İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Kılıç tarafından kuruldu.

Güleç Vinç Nakliyat Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güleç Vinç Nakliyat Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Günnur Güleç, Muhsin Güleç ve Yusuf Emre Güleç ortaklığında kuruldu. 

Msd İnş.Ta.Eml.Oto.Av Malz.Ve Ateş. Si.Tu.Rek.Org.Teks.Deri Ür.Day.Tük. Mal.Gı.Paz.Tic.San.Limited Şirketi kuruldu!

Msd İnş.Ta.Eml.Oto.Av Malz.Ve Ateş. Si.Tu.Rek.Org.Teks.Deri Ür.Day.Tük. Mal.Gı.Paz.Tic.San.Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emre Kürşad tarafından kuruldu. 

Mrkz Kule Vinç Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mrkz Kule Vinç Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Kerem Erdem ve Serdin İşçi tarafından kuruldu.

Taşkınlar Vinç ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşkınlar Vinç ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Cemal Taşkın tarafından kuruldu.

Ünbay Vinç İnşaat Enerji Ticaret Limited Şirketi 'nin merkez nakli yapıldı!

Ünbay Vinç İnşaat Enerji Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakil işlemi bugün gerçekleştirildi. Ünbay Vinç İnşaat Enerji Ticaret Limited Şirketi 'nin merkezi Sancaktepe'ye taşındı. 

Msd Taş Vinç adres Haberi

Msd Taş Vinç adres

Msd Av.Taş.Vinç İş.Geri Dön.Demir Çel.Yak.Oto Mad.En.Teks.Gıda Tur. O.San.İç Ve Dış Tic.Ltd.Şti.İst.Şb. bugün Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Msd Av.Taş.Vinç İş.Geri Dön.Demir Çel.Yak.Oto Mad.En.Teks.Gıda Tur. O.San.İç Ve Dış Tic.Ltd.Şti.İst.Şb. konusu:
Şirket genel amaçları a.Taşımacılık b.Yakıt c.Otomotiv d.Madencilik e.Enerji f.Tekstil g.Gıda h.Turizm ı.Otelcilik j.Geri dönüşüm k.Demir çelik l.Vinç işletmeciliği ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Msd Av.Taş.Vinç İş.Geri Dön.Demir Çel.Yak.Oto Mad.En.Teks.Gıda Tur. O.San.İç Ve Dış Tic.Ltd.Şti.İst.Şb. adres: Çakmaklı Mahallesi Devlet Sk. No:4 A...