04 / 05 / 2024

MSI NB Raider GE66 laptop fiyatları ne kadar

MSI NB Raider GE66 laptop fiyatları ne kadar

Teknosa'dan MSI NB Raider GE66 laptopa 6 bin 950 TL indirim yapıldı. Peki, MSI NB Raider laptop fiyatları ne kadar oldu? İşte 15 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Orkas Yapı Yatırımları Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Orkas Yapı Yatırımları Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Zünbülbahçe tarafından kuruldu.

Ms Konut İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ms Konut İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Sünbül tarafından kuruldu.

Bu güncelleme çok tehlikeli! Güncelleme yaptığınızda bilgisayarınız bozulabilir

MSI aracılığı bir güncelleme yayınlandı ve bu güncelleme Intel ve AMD anakartları bozduğu tespit edildi.

Fiyatından dolayı yerden yere vurdu! En büyük rakibini eleştirdi! 

Dünya çapında teknoloji üretimesiyle meşhur olan MSI, Nvidia’nın yeni çıkarttığı grafikkartları tabiri caizse eleştiri yağmuruna tuttu.  Nvidia’nın RTX 40 serisine uyguladığı fiyatlandırma politikasını eleştirdi.

MSI'a büyük ilgi! Bu bilgisayar çok konuşulacak

5 - 8 Ocak tarihleri arasında yapılacak , dünyanın en büyük teknoloji fuarı CES 2023'te her firma kendi yeni ürününü tanıtacak. Bu firmalardan biri de MSI. Yeni tanıtılacak olan dizüstü modeline şimdiden rağbet çok fazla.

Kazna Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kazna Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kartal'da Göksel Sünbül ve Zavur Akhverdiyev ortaklığında kuruldu.

Teknosa'dan MSI NB Raider GE66 laptopa 6 bin 950 TL indirim! İşte 15 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Teknosa'dan MSI NB Raider GE66 laptopa 6 bin 950 TL indirim yapıldı. Peki, MSI NB Raider laptop fiyatları ne kadar oldu? İşte 15 Mayıs 2022 fiyat listesi...

MSI Stealth notebook Teknosa'da 4 bin 422 TL indirimde! İşte 15 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Teknosa'da MSI Stealth 15M B12UE notebooka 4 bin 422 TL indirim yapıldı. Peki, MSI Stealth notebook fiyatları ne kadar oldu? İşte 15 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Erçat İnşaat Altyapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erçat İnşaat Altyapı Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Sünbül tarafından kuruldu.

Satsuma Gayrimenkul Geliştirme Yapı İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Satsuma Gayrimenkul Geliştirme Yapı İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Onur Orakçıoğlu, Ayhan Kerem Ülgen, Kemal Aydoğan , Mehmet Cem Demir, Naci Emirhan Cünbüş ve  Ekoda Dayanıklı Tüketim Malzemeleri İnşaat Turizm tarafından kuruldu.

Pluns İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Lojistik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pluns İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Lojistik Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 450 bin TL sermaye bedeli ile Adil Sünbül tarafından kuruldu.

Msi Sanat Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Msi Sanat Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 400 bin TL sermaye bedeli ile Çatalca'da Maksut Abbasoğlu ve Canip Abbasoğlu tarafından kuruldu. 

Kuzeyoğulları İnşaat Orman Ürünleri Tekstil Ve Metal Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuzeyoğulları İnşaat Orman Ürünleri Tekstil Ve Metal Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Sünbül Bal tarafından kuruldu. 

MSI NB Raider GE66 laptop fiyatları ne kadar Haberi

MSI NB Raider GE66 laptop fiyatları ne kadar

MSI NB Raider GE66 laptop, olağanüstü saat hızları ve çığır açan çekirdek mimarisi sayesinde nerede olursanız olun kesintisiz bir şekilde oyun oynayabilir, sohbet edebilir, canlı yayın yapabilir ve kayıt alabilirsiniz. Intel'in yeni performans hibrit mimarisi, iki çekirdek ailesini tek bir CPU'da birleştirerek oyun evreninizdeki her şeyin sorunsuz bir şekilde çalışmasını sağlıyor. MSI NB Raider GE66 laptopun Intel® Thread Director özelliği iş yüklerini öncelik sırasına koyar ve yönetir, görevleri o iş için en iyi olan çekirdeğe gönderiyor.

MSI NB Raider, P-core çekirdekleri, tek veya az sayıda iş parçacığı içeren iş yükleri genelinde performans için geliştirilmiştir ve oyun ile üretkenlik gibi faaliyetlere ek güç sağlıyor. E-core çekirdekleri, çoklu iş parçacığı performansı için optimize edilmiştir ve ikincil görevlerden kaynaklanan kesintileri en aza...