28 / 04 / 2024

msy dörtyol projesi

msy dörtyol projesi

MSY Dörtyol satış ofisi telefon numarası 444 4 958 olarak belirlendi. Toplam 220 adet daireden meydana gelen proje MSY Yapı imzası ile inşa edilecek.

MSY Dörtyol Evleri fiyatları!

MSY Dörtyol Evleri fiyatları 250 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Toplamda 14 adet dairenin satışa sunulduğu proje İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te hayata geçirilecek.

Pendik MSY Dörtyol satılık!

Pendik MSY Dörtyol satılık daire tipleri 2 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Teslimlerin 2 yıl içerisinde gerçekleşmesi planlanan projede resmi satışlar önümüzdeki yıl başlayacak.

MSY Dörtyol Pendik'te ilk daireler satışa çıktı!

MSY Yapı tarafından Pendik'te inşa edilecek olan MSY Dörtyol projesinde ilk daireler satışa çıktı. 220 adet konutun yer aldığı MSY Dörtyol projesinde 14 adet konut satışa sunuldu.

Arsa alıp satmak isteyenlerin işi kolaylaşacak! Emlakjet 'Arsa Dünyası' projesi ile yatırımcıya en doğru arsayı buluyor!

Artan konut fiyatları, deprem gerçeği ve fazla nüfusun barınma ihtiyacı sonucu talep gören arsa piyasası için geliştirilen “Arsa Dünyası” projesi, yatırımcıya en doğru arsayı bulmayı amaçlıyor.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, 1,5 milyar TL’lik Oruçreis Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 2’nci etabı için harekete geçti!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi ödüllü projesi Oruçreis Kentsel Dönüşümde 2’nci etap uzlaşma görüşmeleri için harekete geçti.

ZİN D Semt projesi nerede? ZİN D Semt projesindeki konutlar ne kadar?

ZİN D Yatırım ve Geliştirme şirketi tarafından inşa edilen projede satışlar devam ediyor. Peki, ZİN D Semt projesi nerede? ZİN D Semt projesindeki konutlar ne kadar? İşte detaylar...

Son dakika: Hatay'da Toplu Düğün Projesi başladı! Evlenecek çiftlere çeyiz desteği verilecek!

Hatay'da, Toplu Düğün Projesi kapsamında 100 depremzede nişanlı çifte, toplu düğün yapılıp çeyiz desteği sağlanacak. İşte detaylar...

TOKİ Düzce projesi için düğmeye bastı! 116 konutluk yeni proje 1 Haziran'da ihaleye çıkıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Düzce projesi için düğmeye bastı. 116 konutluk yeni proje 1 Haziran'da ihaleye çıkıyor...

TOKİ Düzce projesi için tarih belli oldu! 48 konutluk yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Düzce 2023 projesi için merakla beklenen tarih belli oldu. Söz konusu projeyle 48 yeni konut geliyor. 

TOKİ Hatay Dörtyol 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla! Yüzde 10 peşinat

TOKİ Hatay Dörtyol 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Hatay Dörtyol'da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Hatay Dörtyol'da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Hatay Dörtyol konut projesi...

MSY Nefes projesi nerede?

MSY Nefes Pendik projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte MSY Nefes Pendik projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje ayrıntıları...

Hatay Dörtyol için acele kamulaştırma kararı!

Hatay ili Dörtyol ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Hatay Dörtyol'da 76.7 milyon TL'ye icradan satılık hastane binası!

T.C. Dörtyol İcra Dairesi, Hatay ili, Dörtyol ilçesi, Özerli Mahallesinde yer alan 11 bloklu hastane binasını 76 milyon 741 bin 608 TL'ye satıyor...

Hatay Dörtyol'da 74.8 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Dörtyol İcra Dairesi Hatay Dörtyol'da yer alan gayrimenkulü 74 milyon 880 bin 687 TL bedelle satışa çıkardı.

Hatay İskenderun Düğünyurdu projesi satışa çıktı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Hatay İskenderun Düğünyurdu projesi için başvurular başladı.

Salda Gölü Çevre Koruma ve Düzenleme Projesi ile korunuyor!

Bilimsel değerinin yanı sıra beyaz kumsalı, turkuaz rengi berrak suyuyla eşsiz doğa güzelliğiyle dikkat çeken Burdur Salda Gölü, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hazırlanan Çevre Koruma ve Düzenleme Projesi ile her açıdan korunuyor.

msy dörtyol projesi Haberi

msy dörtyol projesi

Teslimlerin 2 yıl sonra gerçekleşmesi öngörülen MSY Dörtyol Konutları İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te yükselecek. Resmi satışları 2016 yılı içerisinde başlayacak olan projede toplam 14 adet daire satışa sunuldu. 


MSY Dörtyol satış ofisi ile 444 4 958 numaralı telefondan irtibata geçebilirsiniz. Deniz manzaralı dairelerin yer alacağı projede çalışmaların Mart 2016'da başlaması öngörülüyor. 


MSY Yapı imzası taşıyan MSY Dörtyol Pendik'te 100 bin TL peşinatta daire bedeli 300 bin TL, 150 bin TL peşinatta 280 bin TL, tamamı peşin alımlarda ise 250 bin TL olarak belirlendi.


Pendik MSY Dörtyol Konutları'nın tamamı 2 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Projede çocuk oyun alanı, spor alanları, otopark, sauna,  fitness center gibi sosyal olanaklar sunuluyor. 


MSY Dörtyol Rezidans'ta dairelerin büyüklükleri 85 metrekare ile 95 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. 


MSY Dörtyol...