28 / 04 / 2024

MSY Dörtyol satış ofisi

MSY Dörtyol satış ofisi

MSY Dörtyol satış ofisi telefon numarası 444 4 958 olarak belirlendi. Toplam 220 adet daireden meydana gelen proje MSY Yapı imzası ile inşa edilecek.

MSY Dörtyol Evleri fiyatları!

MSY Dörtyol Evleri fiyatları 250 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Toplamda 14 adet dairenin satışa sunulduğu proje İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te hayata geçirilecek.

Pendik MSY Dörtyol satılık!

Pendik MSY Dörtyol satılık daire tipleri 2 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Teslimlerin 2 yıl içerisinde gerçekleşmesi planlanan projede resmi satışlar önümüzdeki yıl başlayacak.

Konut dışı gayrimenkul satışında son 12 yılın rekoru! 

Son zamanlarda konut ve gayrimenkul yatırımı ile ilgili araştırmalar hız kazanırken, konut dışı gayrimenkullerin satışlarındaki artış dikkatleri çekti. Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Celal Erdoğdu, konuyla ilgili rakamları verdi. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Avrupakent GYO 47.6 milyon TL'ye dükkan satın alıyor! Halka arzdan sonra yatırımlar hızlandı!

Avrupakent GYO, Kemerburgaz'da bir siteden 650 metrekarelik dükkanı 47.6 milyon TL'ye dükkan satın alıyor. İşte o satın alma ile ilgili tüm detaylar...

Eğirdir Belediyesi'nden büyük fırsat: Isparta'da 32 dükkan satıyor!

Isparta İli Eğirdir Belediye Başkanlığı, Isparta Eğirdir'de yer alan 32 dükkanı satışa çıkardı. Dükkanların satış ihalesi 21 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Manisa'da beş taksitle 21 dükkan satılacak!

Manisa İli Saruhanlı Belediye Başkanlığı, Manisa Saruhanlı Halitpaşa'da yer alan 21 adet dükkanı satışa çıkardı. Dükkanların satış ihalesi 14 Kasım tarihinde yapılacak.

O ilde 8 adet tripleks dükkan satılacak! Kaçırmayın!

Şanlıurfa İli Birecik Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa Birecik'teki tripleks dükkanları satışa çıkardı. Merakla beklenen satış ihalesi 25 Ekim 2023 tarihinde yapılacak.

Üsküdar Belediyesi 2 adet dükkanı satıyor! İhalesi 28 Eylül'de! 

İstanbul Üsküdar Belediyesi, İstanbul ili, Üsküdar ilçesi, Burhaniye Mahallesi'nde yer alan 2 adet dükkanı satıyor. Peki Üsküdar'da yer alan dükkanların fiyatları ne kadar? İşte merak edilenler...

Ankara'da 13 adet arsa ile 3 adet dükkan satılıyor! İhalesi 21 Eylül'de! 

Ankara Pursaklar Belediye Başkanlığı, Ankara ili, Pursaklar ilçesi, Pursaklar, Sirkeli, Saray ve Yeşilova mahallelerinde yer alan 13 adet arsa ile 3 adet dükkanı satıyor. Peki Ankara Pursaklar'da yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Arsa ve tarlalara talep patladı! Konut dışı gayrimenkul satışları, konut satışlarını solladı! 

Arsa ve tarlaları kapsayan konut dışı gayrimenkul satışları, konut satışlarını resmen solladı. 

Antalya'da çok sayıda konut ve dükkan satışa çıkıyor! 21 Mart’taki ihaleyi kaçırmayın!

Konut ve dükkan atayanlar dikkat! Antalya'da çok sayıda konut ve dükkan satışa çıkıyor. 21 Mart’taki ihaleyi kaçırmayın!

O ilde 40 adet 3+1, 4+1, 4+2 ve 5+2 konut ile 8 dükkan satılıyor! Hemen bu fiyatlara bakın!

Muş Belediyesi, Muş ili, Merkez ilçesinde yer alan 40 adet konut ile 8 adet dükkanı satıyor. İşte konutlar ve dükkanlarla ilgili merak edilen tüm detaylar...

Ürgüp'te 5 taksitle 4 dükkan satılıyor! KDV'den muaf! 

Nevşehir ili, Ürgüp Belediye Başkanlığı, Nevşehir ili, Ürgüp ilçesi, Temenni Mahallesi'nde yer alan 4 adet dükkanı satıyor. KDV'den muaf, 5 taksitle iş yeri sahibi olma fırsatını kaçırmayın...

TOKİ Hatay Dörtyol 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla! Yüzde 10 peşinat

TOKİ Hatay Dörtyol 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Hatay Dörtyol'da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Hatay Dörtyol'da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Hatay Dörtyol konut projesi...

Belediyeden büyük fırsat! 20 dükkan satıyor! Sakın kaçırmayın!

Ankara İli Şereflikoçhisar Belediye Başkanlığı, Ankara Şereflikoçhisar'da yer alan 20 adet dükkanı satışa çıkardı. İşte detaylar...

MSY Dörtyol satış ofisi Haberi

MSY Dörtyol satış ofisi

Teslimlerin 2 yıl sonra gerçekleşmesi öngörülen MSY Dörtyol Konutları İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te yükselecek. Resmi satışları 2016 yılı içerisinde başlayacak olan projede toplam 14 adet daire satışa sunuldu. 


MSY Dörtyol satış ofisi ile 444 4 958 numaralı telefondan irtibata geçebilirsiniz. Deniz manzaralı dairelerin yer alacağı projede çalışmaların Mart 2016'da başlaması öngörülüyor. 


MSY Yapı imzası taşıyan MSY Dörtyol Pendik'te 100 bin TL peşinatta daire bedeli 300 bin TL, 150 bin TL peşinatta 280 bin TL, tamamı peşin alımlarda ise 250 bin TL olarak belirlendi.


Pendik MSY Dörtyol Konutları'nın tamamı 2 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Projede çocuk oyun alanı, spor alanları, otopark, sauna,  fitness center gibi sosyal olanaklar sunuluyor. 


MSY Dörtyol Rezidans'ta dairelerin büyüklükleri 85 metrekare ile 95 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. 


MSY Dörtyol...